Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, grenion29 είπε

Νομικά το να κάνεις arbitrage δεν απαγορεύεται. Δεν κάνω κάτι παράνομο, ώστε να μπορούν να κινηθούν οι στοιχηματικές εναντίον μου. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μου κλείσουν τους λογαριασμούς και να μου παρακρατήσουν τα κέρδη, γεγονός όμως που και πάλι μακροχρόνια θα με βγάλει κερδισμένο.

δε θα πας μακρια παντως αυτο ειναι το σιγουρο γιατι κανεις εξυπνος λεφτας δε χαριζει λεφτα ;) 

εαν κινηθουν νομικα, κατι θα βρεθει για σενα & ολους οσους "κλεβουν" και να θυμασαι εισαι ενας και ειναι πολλοι.

πχ. φανταζομαι παιζεις απο το ιδιο μερος ή απο τις ιδιες συσκευες πανω κατω με αλλους λογαριασμους οποτε δε μπορει εγω η μανα μου ο πατερας μου και δεκα φιλοι μου να παιζουμε απο το ιδιο μερος συνεχως...

Επεξ/σία από mclein²
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντελώς φιλικά πάντα: το να κάνει τρίτος πληρωμές ή να δέχεται απολαβές εκ μέρους σου, χωρίς να έχετε κάποια επαγγελματική σχέση ή να ειναι περιστασιακό, φιγουράρει στα top του chart του εγκλήματος της φοροδιαφυγής.

Καλή τύχη. 

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο ο τροπος που παιζουν μερικοι,ειναι οτι ξεχνανε το πιο βασικο ( εσυ μπορει να τα εχεις προβλεψει ολα ) ,οτι φαινονται mac adresses και ip.

Στο θεμα αυτο,μπορεις να παιζεις μεσω teamviewer,απο το pc καποιου φιλου σου ( η καποιο που το εχεις για αυτη τη δουλεια ) .

Ομοιως μπορεις να παρεις ενα λαπτοπακι και να πας να σεργιανισεις οπου βρεις otefon.

Εγω πολυ παλια που επαιζα sure bets για τα bonus,σε καθε λογαριασμο που το εκανα,πηγαινα και αφηνα ενα σταθερο pc σε καποιο σπιτι,και επαιζα μεσω teamviewer.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν ειναι μονο ο τροπος που παιζουν μερικοι,ειναι οτι ξεχνανε το πιο βασικο ( εσυ μπορει να τα εχεις προβλεψει ολα ) ,οτι φαινονται mac adresses και ip.

Στο θεμα αυτο,μπορεις να παιζεις μεσω teamviewer,απο το pc καποιου φιλου σου ( η καποιο που το εχεις για αυτη τη δουλεια ) .

Ομοιως μπορεις να παρεις ενα λαπτοπακι και να πας να σεργιανισεις οπου βρεις otefon.

Εγω πολυ παλια που επαιζα sure bets για τα bonus,σε καθε λογαριασμο που το εκανα,πηγαινα και αφηνα ενα σταθερο pc σε καποιο σπιτι,και επαιζα μεσω teamviewer.

και γιατί να γίνει όλη αυτή η διαδικασία και να μην παίξει με virtual machine αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι νομικός.

1. Άρθρο 386 του ποινικού κώδικα + αστική κώδικας και αποζημίωση που μπορεί να ζητήσει
  2. Τους προσλαμβάνεις ως υπαλλήλους σου και παίζουν για σένα (όπως πχ μία δικηγορική εταιρία).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Η πιο εφικτή από όλες τις λύσεις μάλλον είναι να γίνονται όλες οι συναλλαγές με μετρητά, γεγονός βέβαια που θα περιορίσει τον όγκο των συναλλαγών και την ταχύτητά τους, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπορώ να ρισκάρω να έχω τόσο μεγάλο όγκο συναλλαγών σε μηνιαία βάση.

Για τις στοιχηματικές δεν ανησυχώ, καθώς σε κάθε λογαριασμό η δουλειά τελειώνει σχετικά γρήγορα και αν χάνουν, χάνουν το πολύ κανά 500αρι οπότε δε νομίζω να τους κινήσει υποψίες.

Επεξ/σία από grenion29
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Οπότε όντως αυτό κάνεις;

Η κεντρική ιδέα αυτή είναι, αλλά όχι ακριβώς, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει κέρδος ουσιαστικό από arbitrage καθαρό.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Bitbit είπε

και γιατί να γίνει όλη αυτή η διαδικασία και να μην παίξει με virtual machine αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο;

Δε θα αλλαξει η ip.

Δημοσ.

Για το αν κυνηγήσει κάποια στοιχηματική δεν ξέρω γιατί δεν γνωρίζω πως δουλεύουν. Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, θεωρητικά ή πρακτικά, είναι εδώ οι οικονομικές αρχές. Πέρα από το ότι το να δώσεις και να πάρεις χρήματα έτσι απλά θεωρείται δωρεά και πρέπει να πληρωθεί φόρος που είπαν και άλλοι, το να βάζεις "μπροστάρη" κάποιον άλλο για οικονομικές συναλλαγές και πραγματικός δικαιούχος να είναι άλλος των χρημάτων και των συναλλαγών είναι ο ορισμός ξεπλύματος, μαύρου και παράνομων συναλλαγών.

Οπότε το αν ασχοληθεί κανείς για τα ποσά και τη συχνότητα που το κάνεις δεν ξέρω, αλλά ΑΝ ασχολήθούν, θα σκίσουν και εσένα και τους φίλους σου.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Οπότε όντως αυτό κάνεις;

Μ' αρέσει που ρωτάς...

Όλοι όσοι ποστάρουν τέτοια θέματα την πουστιά ψάχνουν ή κάνουν, είτε με ένα ψευτο ευγενικό προφίλ αδικημένου προς εμάς είτε με επίθεση στις "κακές" εταιρείες που δε τους πληρώνουν τα κερδισμένα...

95% ARBRάδες και 5% μερικοί που είχαν μια πληροφορία και πήγαν και κοπάνησαν από το πουθενά ένα max bet σε ένα ματς Κάτω με Ανω Ραχούλα ημίχρονο τελικό και φταίει η κακιά εταιρεία και οι άδικοι κανόνες και η άτιμη ζωή..

Έχει καταντήσει κουραστικό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, eMike είπε

Μ' αρέσει που ρωτάς...

Όλοι όσοι ποστάρουν τέτοια θέματα την πουστιά ψάχνουν ή κάνουν, είτε με ένα ψευτο ευγενικό προφίλ αδικημένου προς εμάς είτε με επίθεση στις "κακές" εταιρείες που δε τους πληρώνουν τα κερδισμένα...

95% ARBRάδες και 5% μερικοί που είχαν μια πληροφορία και πήγαν και κοπάνησαν από το πουθενά ένα max bet σε ένα ματς Κάτω με Ανω Ραχούλα ημίχρονο τελικό και φταίει η κακιά εταιρεία και οι άδικοι κανόνες και η άτιμη ζωή..

Προφανώς και είναι οι άδικοι οι κανόνες των στοιχηματικών. Ακόμη και στα ίσα να τις κερδίζεις θα σου κλείσουν τον λογαριασμό με το έτσι θέλω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kimimaro_ είπε

Προφανώς και είναι οι άδικοι οι κανόνες των στοιχηματικών. Ακόμη και στα ίσα να τις κερδίζεις θα σου κλείσουν τον λογαριασμό με το έτσι θέλω.

Τι να σου πω φίλε μου. 15 χρόνια+ έχω στον online στοιχηματισμό και δε μου έκλεισαν ποτέ λογαριασμό, ούτε μου έριξαν τα όρια. Και δεν είμαι χαμένος.

Μάλλον κάτι ξέρεις καλύτερα εσύ..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eMike είπε

Μ' αρέσει που ρωτάς...

Από την άλλη, ειλικρινά ποιος χέστηκε για τις στοιχηματικές;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...