Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι ενεργά με το στοίχημα και παίζω σε όλες τις ελληνικές online στοιχηματικές. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότερες πλέον μου έχουν βάλει όρια και σε κάποιες από αυτές δεν μπορώ καν να παίξω διψήφιο ποσό.

Έχω έμπιστους φίλους στους οποίους μπορώ να φτιάξω λογαριασμό και να παίζω με το όνομά τους. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι καταθέσεις - αναλήψεις θα πρέπει να γίνονται από το δικό τους λογαριασμό, οπότε εγώ θα πρέπει να μεταφέρω χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο δικό τους, ύστερα κατάθεση στη στοιχηματική, ανάληψη τα όποια κέρδη και μεταφορά από το δικό τους πίσω στο δικό μου.
Σαν όγκο χρημάτων μιλάμε για μεταφορά (χρέωση) 2000 - 3000 κάθε μήνα από δικό μου λογαριασμό σε τρίτους και ξανά πίστωση περίπου 3000 - 4000 κάθε μήνα.

Το πρόβλημά μου είναι μήπως βρεθούμε εκτεθειμένοι σε κάποιον φορολογικό έλεγχο. Φυσικά δε μιλάμε για τίποτα παράνομο, καθώς κάθε φορά θα μπορούμε να αποδείξουμε την εξής διαδρομή:
π.χ. Μεταφέρω στον Β 500 ευρώ -> Το ίδιο λεπτό ο Β κάνει κατάθεση στη στοιχηματική. -> Η στοιχηματική πιστώνει πίσω στον Β π.χ. 1000 ευρώ. -> Ο Β μου μεταφέρει εμένα 1000 ευρώ.

Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί θα εκτιμούσα να μου εξηγήσει αν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτή τη διαδικασία που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε προβλήματα στο μέλλον.
Ευχαριστώ πολύ! 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τι κάθεστε και ασχολείστε ρε παιδιά. όσο χάνετε όλα καλά, αν κερδίσετε αρχίζουν τα κόλπα. μιλάμε για λαμόγια.

αν ήταν μικρότερα τα ποσά θα σου έλεγα οκ, αλλά όπως τα λες άστο καλύτερα. Ειδικά αν είναι κανένας άνεργος και ξαφνικά εμφανιστούν κινήσεις τέτοιου ύψους (όχι ότι είναι και τρομερό ποσό) κάθε μήνα...

όσο για το τι μπορείς να αποδείξεις, το θέμα δεν είναι να μπορείς να το αποδείξεις, το θέμα είναι να μη τους μπεις στο μάτι και να μη χρειαστεί να αποδείξεις κάτι. Καλύτερα να περνάς απαρατήρητος 

16 λεπτά πριν, grenion29 είπε

Το πρόβλημά μου είναι μήπως βρεθούμε εκτεθειμένοι σε κάποιον φορολογικό έλεγχο. Φυσικά δε μιλάμε για τίποτα παράνομο, καθώς κάθε φορά θα μπορούμε να αποδείξουμε την εξής διαδρομή:
π.χ. Μεταφέρω στον Β 500 ευρώ -> Το ίδιο λεπτό ο Β κάνει κατάθεση στη στοιχηματική. -> Η στοιχηματική πιστώνει πίσω στον Β π.χ. 1000 ευρώ. -> Ο Β μου μεταφέρει εμένα 1000 ευρώ.

επίσης έχει παρεξηγήσει ο κόσμος τη σημασία της λέξης "παράνομο".

ο τρόπος που σκέφτονται πολλοί είναι.. μου φαίνεται λογικό, ηθικό, σωστό άρα δεν είναι παράνομο. εδώ είναι το λάθος. Το αν είναι παράνομο ή όχι κάτι δεν έχει να κάνει με το αν μας φαίνεται κάτι λογικό ή όχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί απλά δεν τα αφήνεις για κάβα και να κάνεις ανάληψη ένα ποσό απτο κέρδος;

Το κέρδος μπορούν να το κάνουν ανάληψη απο ατμ και να τα παίρνεις μετρητά

Το ότι είναι δεν είναι τρομερό ποσό τα 6000Ε κίνηση σε ένα λογαριασμό ανέργου είναι δεδομένο, αν είσαι η κόρη του Βασιλάκη που έχει τα Γουίντοουζ

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Bitbit είπε

τι κάθεστε και ασχολείστε ρε παιδιά. όσο χάνετε όλα καλά, αν κερδίσετε αρχίζουν τα κόλπα. μιλάμε για λαμόγια.

αν ήταν μικρότερα τα ποσά θα σου έλεγα οκ, αλλά όπως τα λες άστο καλύτερα. Ειδικά αν είναι κανένας άνεργος και ξαφνικά εμφανιστούν κινήσεις τέτοιου ύψους (όχι ότι είναι και τρομερό ποσό) κάθε μήνα...

όσο για το τι μπορείς να αποδείξεις, το θέμα δεν είναι να μπορείς να το αποδείξεις, το θέμα είναι να μη τους μπεις στο μάτι και να μη χρειαστεί να αποδείξεις κάτι. Καλύτερα να περνάς απαρατήρητος 

επίσης έχει παρεξηγήσει ο κόσμος τη σημασία της λέξης "παράνομο".

ο τρόπος που σκέφτονται πολλοί είναι.. μου φαίνεται λογικό, ηθικό, σωστό άρα δεν είναι παράνομο. εδώ είναι το λάθος. Το αν είναι παράνομο ή όχι κάτι δεν έχει να κάνει με το αν μας φαίνεται κάτι λογικό ή όχι.

Συμφωνώ και επαυξάνω στο λαμόγια! Γενικότερα επειδή έχω καταφέρει να έχω ένα σταθερό εισόδημα από το στοίχημα έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες και μπορώ να διηγηθώ επίσης τρελές ιστορίες στις συναλλαγές μου με αυτούς!
Άνεργος δεν είμαι, αλλά τα εισοδήματά μου τα υπόλοιπα φαίνονται κανονικά και είναι επιπλέον κινήσεις του λογαριασμού μου.

Κατανοώ πλήρως αυτό που λες για την έννοια του "παράνομου" για αυτό ρωτάω γιατί με τον τρόπο που είπα μπορεί να αποδειχθεί πανεύκολα η διαδρομή του χρήματος σε ενδεχόμενο έλεγχο (τουλάχιστον στο μυαλό μου). Φυσικά υπάρχει παράβαση ως προς τους όρους των στοιχηματικών αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρει αυτό την εφορία.

29 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Γιατί απλά δεν τα αφήνεις για κάβα και να κάνεις ανάληψη ένα ποσό απτο κέρδος;

Το κέρδος μπορούν να το κάνουν ανάληψη απο ατμ και να τα παίρνεις μετρητά

Το ότι είναι δεν είναι τρομερό ποσό τα 6000Ε κίνηση σε ένα λογαριασμό ανέργου είναι δεδομένο, αν είσαι η κόρη του Βασιλάκη που έχει τα Γουίντοουζ

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ γρήγορα μου κλείνουν και οι υπόλοιποι λογαριασμοί, οπότε θα πρέπει να απευθυνθώ σε άλλο άτομο. 
Φυσικά η λύση με τα μετρητά είναι η καλύτερη, αλλά υπάρχει πρόβλημα ως προς την ευκολία καθώς μπορεί να θέλω σε ανύποπτη στιγμή να παίξω κάτι και να χρειάζεται να τον βρω, να του δώσω τα χρήματα, να παει να τα καταθέσει στο ατμ κλπ. (δε θα με αντέξει για καιρό)...
Ενώ τώρα του τα καταθέτω, τα βάζω από την κάρτα του και απλά αυτός αποδέχεται τη συναλλαγή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Δηλαδή πόσα κερδίζεις που σου κλείνουν κατευθείαν το λογαριασμό;

Τους δικούς μου τους λογαριασμούς τους κλείσανε αρκετά γρήγορα. Έχει να κάνει και με το πόσο γρήγορα κερδίζεις κάτι. π.χ. νέος λογαριασμός αν κερδίζει σε μια εβδομάδα 1000 ευρώ έχει απευθείας κλείσει σε πολλές εταιρείες. Μετά φυσικά από λίγο καιρό καταλαβαίνουν και τον τρόπο με τον οποίο παίζεις και σε κλείνουν. Έχει τύχει να με κλείσει στοιχηματική μετά από 5 στοιχήματα (ύψους γύρω στα 500 συνολικά) που ήταν και τα 5 χαμένα!!!

43 λεπτά πριν, NikosKor1 είπε

Εχω φιλους που κανουν το ιδιο με εσενα, τους εχουμε δωσει ολοι οι φιλοι και γνωστοι καποιο ξεχασμενο λογαριασμο τραπεζης γιατι τους τα κλειδωναν σχεδον αμεσως. Νομιζω οτι κλειδωνουν τους λογαριασμους επειδη καταλαβαινουν τον τροπο που παιζεις...
Δεν ξερω αν εχουν βγαλει ακρη παντως. Το κανουν χρονια αλλα γινετε ολο και πιο δυσκολο πλεον.

Πλέον έχει γίνει πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Το θέμα μου όμως εμένα δεν είναι οι στοιχηματικές. Είναι να μην έχω θέματα με την εφορία αργότερα.
Φυσικά ούτε εγώ ούτε και οι φίλοι μου.

Δημοσ.

Καλό θα είναι πριν παίξετε σε online στοιχηματικές να διαβάσετε τους όρους χρήσης. Έχουν το δικαίωμα να κλείσουν υπάρχοντες λογαριασμούς χωρίς καμία εξήγηση. Τότε σου επιστρέφεται ότι ποσό έχεις μέσα. Αν υποψιαστούν ότι παραβιάζεις οποιονδήποτε από τους όρους χρήσης και παρανομείς τα χρήματά σου δεν επιστρέφονται. Δείτε σχετικά το άρθεο νούμερο 2 στους όρους χρήσης. Είναι σχεδόν παρόμοιο σε όλες τις στοιχηματικές με μικρές αλλαγές.

Επίσης αν κάνεις μία μικρή κατάθεση και κερδίζεις συνεχώς και κάνεις μόνο αναλήψεις ( οποιοδήποτε ποσό ) χωρίς να κάνεις εκ νέου κατάθεση πάλι μπορούν να σου κλείσουν τον λογαριασμό. Δεν ισχύει σε όλες αλλά ξέρω μία που ισχύει και έχει συμβεί και σε μένα και σε φιλικό πρόσωπο.

Έχω κερδίσει πάντως και αρκετά μεγάλα ποσά σε φρουτάκια και καζίνο στις στοιχηματικές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ανάληψης ή ορίων. Υποθέτω βέβαια εσύ παίζεις πολύ συχνά πολύ μεγάλα ποσά στο στοίχημα. Πάντα σε δυσκολεύουν όταν γίνονται τέτοιοι στοιχηματισμοί. 

13 ώρες πριν, grenion29 είπε

Έχω έμπιστους φίλους στους οποίους μπορώ να φτιάξω λογαριασμό και να παίζω με το όνομά τους. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι καταθέσεις - αναλήψεις θα πρέπει να γίνονται από το δικό τους λογαριασμό, οπότε εγώ θα πρέπει να μεταφέρω χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο δικό τους, ύστερα κατάθεση στη στοιχηματική, ανάληψη τα όποια κέρδη και μεταφορά από το δικό τους πίσω στο δικό μου.
Σαν όγκο χρημάτων μιλάμε για μεταφορά (χρέωση) 2000 - 3000 κάθε μήνα από δικό μου λογαριασμό σε τρίτους και ξανά πίστωση περίπου 3000 - 4000 κάθε μήνα.

Επίσης και αυτό που κάνεις εσύ με τους λογαριασμούς θεωρείται παραβίαση των όρων χρήσης. Ειδικά στην μπλε. Έτσι και σας πάρουν χαμπάρι σας έκλεισαν χθες τους λογαριασμούς και σας τους άδειασαν.

Τώρα όσον αφορά τις μεταφορές χρημάτων. Τα κέρδη από τις στοιχηματικές είναι ήδη φορολογημένα και συνδέονται με τον προσωπικό σου λογαριασμό. Εσύ παρόλα αυτά τα μεταφέρεις σε φίλους. Με τέτοια ποσά συνήθως δεν ασχολούνται αλλά εσύ απ όσο κατάλαβα το κάνεις με μεγάλη συχνότητα. Εννοείται ότι αν γίνει έλεγχος θα έχετε θέμα. Υπάρχει φορολογία δωρεάς. Θεωρείται δωρεά. Ας με διορθώσει άλλο μέλος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Παίζε ΟΠΑΠ

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν προσφέρονται στον οπαπ οι αποδόσεις που θα μου φέρουν κέρδος.

5 ώρες πριν, Darth_Nihilus είπε

Καλό θα είναι πριν παίξετε σε online στοιχηματικές να διαβάσετε τους όρους χρήσης. Έχουν το δικαίωμα να κλείσουν υπάρχοντες λογαριασμούς χωρίς καμία εξήγηση. Τότε σου επιστρέφεται ότι ποσό έχεις μέσα. Αν υποψιαστούν ότι παραβιάζεις οποιονδήποτε από τους όρους χρήσης και παρανομείς τα χρήματά σου δεν επιστρέφονται. Δείτε σχετικά το άρθεο νούμερο 2 στους όρους χρήσης. Είναι σχεδόν παρόμοιο σε όλες τις στοιχηματικές με μικρές αλλαγές.

Επίσης αν κάνεις μία μικρή κατάθεση και κερδίζεις συνεχώς και κάνεις μόνο αναλήψεις ( οποιοδήποτε ποσό ) χωρίς να κάνεις εκ νέου κατάθεση πάλι μπορούν να σου κλείσουν τον λογαριασμό. Δεν ισχύει σε όλες αλλά ξέρω μία που ισχύει και έχει συμβεί και σε μένα και σε φιλικό πρόσωπο.

Έχω κερδίσει πάντως και αρκετά μεγάλα ποσά σε φρουτάκια και καζίνο στις στοιχηματικές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ανάληψης ή ορίων. Υποθέτω βέβαια εσύ παίζεις πολύ συχνά πολύ μεγάλα ποσά στο στοίχημα. Πάντα σε δυσκολεύουν όταν γίνονται τέτοιοι στοιχηματισμοί. 

Επίσης και αυτό που κάνεις εσύ με τους λογαριασμούς θεωρείται παραβίαση των όρων χρήσης. Ειδικά στην μπλε. Έτσι και σας πάρουν χαμπάρι σας έκλεισαν χθες τους λογαριασμούς και σας τους άδειασαν.

Τώρα όσον αφορά τις μεταφορές χρημάτων. Τα κέρδη από τις στοιχηματικές είναι ήδη φορολογημένα και συνδέονται με τον προσωπικό σου λογαριασμό. Εσύ παρόλα αυτά τα μεταφέρεις σε φίλους. Με τέτοια ποσά συνήθως δεν ασχολούνται αλλά εσύ απ όσο κατάλαβα το κάνεις με μεγάλη συχνότητα. Εννοείται ότι αν γίνει έλεγχος θα έχετε θέμα. Υπάρχει φορολογία δωρεάς. Θεωρείται δωρεά. Ας με διορθώσει άλλο μέλος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει.

Με τις εταιρείες γνωρίζω πολύ καλά το νομικό πλαίσιο. Έχεις απόλυτο δίκαιο σε όσα λες και έχω φροντίσει να μη με απασχολούν όλα αυτά.
Αυτό ακριβώς με ανησυχεί αν αυτό θεωρείται δωρεά ή όχι, καθώς ο φόρος για δωρεές είναι στο 40%, εξωφρενικά μεγάλο ποσό.

Αυτό θέλω αν ξέρει κάποιος θετικά. Αν αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί όχι ως δωρεά αλλά ως εξυπηρέτηση, αφού φαίνεται και η αντίστροφη ροή του χρήματος προς τα πίσω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, grenion29 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν προσφέρονται στον οπαπ οι αποδόσεις που θα μου φέρουν κέρδος.

Εντάξει, αν παίζεις με arbitrage μη περιμένεις και πολλά, αργά ή γρήγορα θα σας κόψουν από παντού

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να προσεχεις θα ειναι το μονο που θα πω γιατι οταν θα κινηθει η στοιχηματικη δικαστικα εναντιον σου, τα κερδη σου δε θα φτασουν.

και να εισαι σιγουρος οτι θα κινηθουν καποια στιγμη γιατι εσυ εισαι σιγουρα εξυπνος αλλα αυτοι ειναι πολλοι εξυπνοι μαζεμενοι.

υγ - επισης, να παρουσιαζεις τα πραγματα οπως ειναι δε σε κλειδωνουν επειδη εισαι κακο παιδι ή επειδη ειναι εκεινοι κακοι αλλα επειδη "κλεβεις" το συστημα ! (τζιραρω πανω απο 15Κ το μηνα και εχω μπλοκαριστει μονο στη bwin για διαστημα 2 μηνων επειδη τα κερδη εγιναν τεραστια σε σχεση με το συνηθισμενο μου).

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
Δημοσ.

Eίναι μέχρι να κάνει ο πρωτος την αρχή και να μην στα δωσει τα λεφτά.

Εγω θα το έψαχνα λίγο παραπάνω πάντως γιατι δεν μου κάνει πολύ νομιμο όλο αυτό,ρωτα δικηγόρο και λογιστή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

να προσεχεις θα ειναι το μονο που θα πω γιατι οταν θα κινηθει η στοιχηματικη δικαστικα εναντιον σου, τα κερδη σου δε θα φτασουν.

και να εισαι σιγουρος οτι θα κινηθουν καποια στιγμη γιατι εσυ εισαι σιγουρα εξυπνος αλλα αυτοι ειναι πολλοι εξυπνοι μαζεμενοι.

υγ - επισης, να παρουσιαζεις τα πραγματα οπως ειναι δε σε κλειδωνουν επειδη εισαι κακο παιδι ή επειδη ειναι εκεινοι κακοι αλλα επειδη "κλεβεις" το συστημα ! (τζιραρω πανω απο 15Κ το μηνα και εχω μπλοκαριστει μονο στη bwin για διαστημα 2 μηνων επειδη τα κερδη εγιναν τεραστια σε σχεση με το συνηθισμενο μου).

Νομικά το να κάνεις arbitrage δεν απαγορεύεται. Δεν κάνω κάτι παράνομο, ώστε να μπορούν να κινηθούν οι στοιχηματικές εναντίον μου. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μου κλείσουν τους λογαριασμούς και να μου παρακρατήσουν τα κέρδη, γεγονός όμως που και πάλι μακροχρόνια θα με βγάλει κερδισμένο.

58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eίναι μέχρι να κάνει ο πρωτος την αρχή και να μην στα δωσει τα λεφτά.

Εγω θα το έψαχνα λίγο παραπάνω πάντως γιατι δεν μου κάνει πολύ νομιμο όλο αυτό,ρωτα δικηγόρο και λογιστή.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά ρίσκα που έχει το εγχείρημα, για αυτό και το κάνω μόνο με άτομα στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Δυστυχώς λογιστής δεν μπορεί να βοηθήσει, καθώς τυπικά και χρήματα να βάλω στη μητέρα μου φορολογείται με 10%.

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Εντάξει, αν παίζεις με arbitrage μη περιμένεις και πολλά, αργά ή γρήγορα θα σας κόψουν από παντού

Αυτό γίνεται, για αυτό και ανοίγω εκ νέου λογαριασμούς σε άλλα ονόματα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, grenion29 είπε

Νομικά το να κάνεις arbitrage δεν απαγορεύεται. Δεν κάνω κάτι παράνομο, ώστε να μπορούν να κινηθούν οι στοιχηματικές εναντίον μου. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μου κλείσουν τους λογαριασμούς και να μου παρακρατήσουν τα κέρδη, γεγονός όμως που και πάλι μακροχρόνια θα με βγάλει κερδισμένο.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά ρίσκα που έχει το εγχείρημα, για αυτό και το κάνω μόνο με άτομα στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Δυστυχώς λογιστής δεν μπορεί να βοηθήσει, καθώς τυπικά και χρήματα να βάλω στη μητέρα μου φορολογείται με 10%.

Αυτό γίνεται, για αυτό και ανοίγω εκ νέου λογαριασμούς σε άλλα ονόματα.

🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...