Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Διάβασα το παραπάνω κείμενο στο οποίο αναφέρεται ότι για όσες εργασίες δεν απαιτείται άδεια κανονική η μικρής κλίμακας θα πρέπει να εκδίδεται βεβαίωση μηχανικού που θα βεβαιώνει αυτός ότι δεν απαιτείται να βγάλεις άδεια από την πολεοδομία. Δηλαδη από τα αναφερόμενα στο κείμενο καταλαβαίνω πως και για ένα εσωτερικό βάψιμο μέσα στο σπίτι θα πρέπει να πληρώνεις μηχανικό για την συγκεκριμένη βεβαίωση....
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλά και να ισχύει αυτό δεν θα το κάνει κανένας εκτός αν είναι τσακωμένος με τους γείτονες!
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, zio10 είπε Καλά και να ισχύει αυτό δεν θα το κάνει κανένας εκτός αν είναι τσακωμένος με τους γείτονες! Σύμφωνοι. Το θέμα είναι όμως γιατί θεσπίζεται τέτοια νομοθεσία δίχως νόημα που θα παραβιάζεται από όλους εκτός από όσους είναι τσακωμενοι με γείτονες η έχουν περίεργους πλησίον της κατοικίας τους. 1
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Σύμφωνοι. Το θέμα είναι όμως γιατί θεσπίζεται τέτοια νομοθεσία δίχως νόημα που θα παραβιάζεται από όλους εκτός από όσους είναι τσακωμενοι με γείτονες η έχουν περίεργους πλησίον της κατοικίας τους. Δεν ξέρω, ίσως σκέφτονται ότι και στο 5% να λειτουργήσει κέρδος θα είναι για τους μηχανικούς και το κράτος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν ξέρω, ίσως σκέφτονται ότι και στο 5% να λειτουργήσει κέρδος θα είναι για τους μηχανικούς και το κράτος. Για τους μηχανικούς υπάρχει σίγουρα κέρδος. 1
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Για τους μηχανικούς υπάρχει σίγουρα κέρδος. Και για το κράτος. Αφού θα εκδοθεί κάποιο παραστατικό, άρα φορολογία κτλ.
Bitbit Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) λάθος μου. Απ ότι φαίνεται αυτό που έγραψα δεν ισχύει. Ξαναδιαβάζω το κείμενο 3-4 φορές για να το εμπεδώσω Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Bitbit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα