Vanton Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Χαιρεται σε ολους, ειμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη και ψαχνω μια καλη εταιρια που να μου δινει τουλαχιστον 50mbps σε χαμηλη τιμη ως 30€. Αυτη τη στιγμη βλεπω την Inalan και καλυπτει την περιοχη μου, δινει 200mbps σε πολυ καλη τιμη, ειναι αξιοπιστη; Εχετε τιποτα καλυτερο να μου προτεινετε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
koukis hlias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλύτερα από inalan δεν προκειτε να βρεις , αν καλύπτεται η περιοχή σου πας άφοβα 1
Vanton Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Εγινε φιλε μου εαν ειναι θα βαλω Inalan ακουσα ομως οτι παιρνει κανα μηνα.
koukis hlias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Όσο πάρει για να σου περάσουν την οπτική ίνα στο σπίτι
cumulus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, vasilisantoniadis είπε Εγινε φιλε μου εαν ειναι θα βαλω Inalan ακουσα ομως οτι παιρνει κανα μηνα. Και βαλε αν πεσεις στην περιπτωση .Υπαρχπυν κσποιοι που εχουν περασει 3 μηνες και ακομα δεν εχουν συνδεθει .
Vanton Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Ενταξει δεν υπαρχει θεμα απτην στιγμη που δεν μενω εκει ακομα λογο κορονοιου. Ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα