Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Θέλω να εκδόσω ένα παράβολο γιατί θα πάω να κάνω μεταβίβαση ένα όχημα για να το αγοράσω την επόμενη εβδομάδα. Μπαίνω στο winbank της πειραιώς και μου βγάζει κανά 10 παράβολα.. Ξέρει κάποιος ποιο παράβολο είναι για μεταβίβαση αυτοκινήτου ; Πήρα και στην τράπεζα γιατί για να πάω εκεί θα πρέπει να μου κλείσουν λέει ραντεβού και μετά από καμιά εβδομάδα όπως με ενημέρωσαν και είπαν ότι δεν ξέρουν και ότι μόνο στα καταστήματα γνωρίζουν.

1.png

2.png

3.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν υπαρχει παράβολο

Καταθεση κανεις στο ιβαν του αρμόδιου για την μεταβιβαση παραρτήματος

Στο μηχανολογικό που πήρα το πρωί αυτοί μου το είπαν αυτό... μου είπαν ακριβώς ότι θα πρέπει να πάτε σε μια τράπεζα να πληρώσετε το παράβολο ή να το εκδώσετε μέσα από την σελίδας της κάθε τράπεζας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, megaklhs είπε

Στο μηχανολογικό που πήρα το πρωί αυτοί μου το είπαν αυτό... μου είπαν ακριβώς ότι θα πρέπει να πάτε σε μια τράπεζα να πληρώσετε το παράβολο ή να το εκδώσετε μέσα από την σελίδας της κάθε τράπεζας.

Ο χαρακτηρισμός "παράβολο" δεν είναι ακριβής, στην πραγματικότητα είναι "κατάθεση σε λογαριασμό που διατηρεί στην τράπεζα η συγκεκριμένη διεύθυνση μεταφορών".

Ξαναπάρε τηλέφωνο στο μηχανολογικό και ζήτα το IBAN του λογαριασμού που διατηρούν στην Πειραιώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...