Προς το περιεχόμενο

Εκθεσιακά iPhone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Finn,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AlexandrosGnL είπε

Μα σε όλη την Ελλάδα έτσι είναι! Το έψαχνα μια δυο μέρες πριν πάρω το Χ στα 350 και παντού το έβρισκα πάνω από 400! Αν ήταν κάτω από 400 θα είχε θέμα με το Face ID κτλ. Το 11 pro max το έχουν ακόμη 900+ καινούριο και μεταχειρισμένο το βρίσκεις το λιγότερο 700

Τι να πω, μάλλον επειδή είναι πιο μεγάλη η ζήτηση και πιο μικρή η προσφορά λόγω πληθυσμού και οικονομικής κατάστασης.

Αγγλία δεν υπάρχουν  άλλες μάρκες εκτός από Apple κι samsung και υπάρχουν εκατομμύρια συσκευές μεταχειρισμενες μιας και οι περισσότεροι παίρνουν κάθε χρόνο καινούργιο iphone με το συμβόλαιο τους...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Τι να πω, μάλλον επειδή είναι πιο μεγάλη η ζήτηση και πιο μικρή η προσφορά λόγω πληθυσμού και οικονομικής κατάστασης.

Αγγλία δεν υπάρχουν  άλλες μάρκες εκτός από Apple κι samsung και υπάρχουν εκατομμύρια συσκευές μεταχειρισμενες μιας και οι περισσότεροι παίρνουν κάθε χρόνο καινούργιο iphone με το συμβόλαιο τους...

Λογικό μου ακούγεται! Εδώ σπάνια έχουν καινούριο iPhone, βλέπεις πολύ iPhone 6/7 , παίζουν πολύ xiaomi, πιο οικονομικές συσκευές και τέτοια. Σκέψου ότι το Χ εγώ το θεώρησα μια χαρά τιμή χαχαχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, AlexandrosGnL είπε

Λογικό μου ακούγεται! Εδώ σπάνια έχουν καινούριο iPhone, βλέπεις πολύ iPhone 6/7 , παίζουν πολύ xiaomi, πιο οικονομικές συσκευές και τέτοια. Σκέψου ότι το Χ εγώ το θεώρησα μια χαρά τιμή χαχαχ

Τι να σου πω, εγώ πήρα από εδώ Αγγλία πέρυσι για μένα (που ήταν και ένα χρόνο νεότερο) iphone xs max με 96% μπαταρία στα 380 από μια κοπέλα. Και βρήκα φέτος για τη μάνα μου iphone xr στα 200 και επειδή είχε 88% μπαταρία του έκανα και παζάρια και δεν το πήρα τελικά!

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Τι να σου πω, εγώ πήρα πέρυσι για μένα (που ήταν και ένα χρόνο νεότερο) iphone xs max με 96% μπαταρία στα 380 από μια κοπέλα. Και βρήκα φέτος για τη μάνα μου iphone xr στα 200 και επειδή είχε 88% μπαταρία του έκανα και παζάρια και δεν το πήρα τελικά!

380 ευρώ στην Ελλάδα το xs max κατά το 2022 το βλέπω κι αυτό παίζεται, μπορεί και αργότερα. Όσο για το xr, θα είχε πέσει το insomnia αν το έβαζε κάποιος 200 ευρώ και θα είχε φύγει στο πρώτο 5λεπτο.

Δημοσ.

Ποτέ εκθεσιακό κινητό εκτός και αν το πάρετε τσάμπα. Οι οθόνες είναι όλες γκοστ (άλλες λίγο άλλες πολύ), μπαταρία κλασμένη στην καλύτερη (στην χειρότερη θα γίνει σαν κέικ στον φούρνο), έχουν πάει στο σέρβις άπειρες φορές (άνοιξε κλείσε, δεν τους δίνει κανείς την ίδια προσοχή με άλλα κλπ κλπ).

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Τι συμβόλαια πληρώνετε εκεί και σας δίνουν iphone? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sattack είπε

Τι συμβόλαια πληρώνετε εκεί και σας δίνουν iphone? 

Με ένα 40αρι το μήνα στη Vodafone παίρνεις δωρεάν το iPhone 12 μαζί με απεριόριστη ομιλία, SMS και 300gb data. 

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, koutsis είπε

Με ένα 40αρι το μήνα στη Vodafone παίρνεις δωρεάν το iPhone 12 μαζί με απεριόριστη ομιλία, SMS και 300gb data. 

Με ενα 40αρι εδω παιρνεις ... τη θηκη του iphone 12 και 400 ... ΜΒ data αλλά νταξει, ειμαστε και πιο ευκαταστατοι εδω, κλαιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, koutsis είπε

Στην Αγγλία πράγματι είναι καλές οι τιμές κινητής , εδώ το ολιγοπώλειο των 3 έχουν στήσει καρτελ και χρεώνουν τετραπλάσιες με πενταπλάσιες τιμές και φυσικά ΕΕΕΤ & επιτροπή ανταγωνισμού παίρνουν το μερτικό τους από το loot και κάνουν το κορόιδο.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 6
Δημοσ.
Στις 17/2/2021 στις 9:39 ΜΜ, johnyboy είπε

Ποτέ εκθεσιακό κινητό εκτός και αν το πάρετε τσάμπα. Οι οθόνες είναι όλες γκοστ (άλλες λίγο άλλες πολύ), μπαταρία κλασμένη στην καλύτερη (στην χειρότερη θα γίνει σαν κέικ στον φούρνο), έχουν πάει στο σέρβις άπειρες φορές (άνοιξε κλείσε, δεν τους δίνει κανείς την ίδια προσοχή με άλλα κλπ κλπ).

η οθονη γκοστ τι ειναι ?

Στις 18/2/2021 στις 4:35 ΠΜ, paris_chav είπε

Με ενα 40αρι εδω παιρνεις ... τη θηκη του iphone 12 και 400 ... ΜΒ data αλλά νταξει, ειμαστε και πιο ευκαταστατοι εδω, κλαιν.

εχω ενα δευτερο κινητο με νουμερο  Vodafone Prepaid. νομιζω το πηρα απο ενα Lidl.

7.99 ευρω /28 ημερες

Flat ομιλιας και 3 gb Data.

Δημοσ.
Στις 17/2/2021 στις 7:59 ΜΜ, chios είπε

Τόσο καλή τιμή το βρήκες και αγόρασες 4 χρόνον τηλέφωνο;; και μάλιστα εκθεσιακό;

Αν θες να το κρατήσεις η αλλαγή μπαταρίας είναι μονόδρομος.

το κινητο στα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις για ελλαδα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, makaofficial είπε

το κινητο στα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις για ελλαδα

ας μην το παρακανουμε...  ωραια συσκευη με καλο επεξεργαστη, απο τα τοπ τηλεφωνα... πριν 3 χρονια

σε γενικες γραμμες σημερα στα 350...??  οι μεγαλες εταιριες εχουν καλυτερα τηλεφωνα....

και μαλιστα καινουργια με 2ετη εγγυηση

Δημοσ.
Στις 19/2/2021 στις 10:29 ΠΜ, Makatsoras είπε

η οθονη γκοστ τι ειναι ?

Τα εκθεσιακά τηλέφωνα λόγω του ότι μένουν στο ίδιο φόντο αναμμένα για παρα πολύ ώρα και με την φωτεινότητα στο τέρμα, μένει αυτή εικόνα στο background μόνιμα. Αν δεν το ξέρεις δύσκολα το βλέπεις, αλλά εμένα πάει το μάτι μου απευθείας πάνω του λόγω συνήθειας. Aυτό το παθαίνουν μόνο οι amoled, οι lcd δεν έχουν τέτοια θέματα. 

Τα εκθεσιακά είναι κάθε τρεις και λίγο στο σερβις, μείνετε μακριά. 

Δημοσ.

Θυμάμαι το 2017 ότι στην cosmote μετά το δαχτυλίδι τις Κηφισιας είχαν εκθεσιακά 5s, όλα είχαν το πέταγμα στην οθόνη που υποδηλώνει φουσκωμένη μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...