AlexandrosGnL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πριν μια εβδομάδα ένα iPhone X από ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα/ εκθεσιακά! Το κινητό όταν το παρέλαβα ήταν σαν καινούριο δεν είχε καθόλου γρατσουνιές στην οθόνη εκτός από κάτι ελάχιστα σημάδια στα πλαϊνά. Σήμερα παρατήρησα ότι η υγεία της μπαταρίας έπεσε μέσα σε μια μόνο εβδομάδα 3%. Πριν αγοράσω το κινητό τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα ποσό % είχε και μου είπαν ότι τα iPhone που έχουν στο μαγαζί έχουν 86% και πάνω, πράγματι είχε 86% την προηγούμενη Τετάρτη αλλά σήμερα έχει 83%. Προφανώς και δεν είναι φυσιολογική πτώση μέσα σε μια εβδομάδα με ελάχιστη χρήση...Τι να κάνω; Να τους ζητήσω αντικατάσταση συσκευής;
Λύση Finn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Λύση Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δεν είναι απαραίτητο ότι η υγεία της μπαταρίας θα πέσει γραμμικά, δηλαδή ότι απ το 86 θα πήγαινε πρώτα στο 85 μετα 85 κι ούτω καθ εξείς. Παίζει ρόλο και η χρηση που κάνεις, ο φορτιστής που χρησιμοποιείς.
koutsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, AlexandrosGnL είπε Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πριν μια εβδομάδα ένα iPhone X από ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα/ εκθεσιακά! Το κινητό όταν το παρέλαβα ήταν σαν καινούριο δεν είχε καθόλου γρατσουνιές στην οθόνη εκτός από κάτι ελάχιστα σημάδια στα πλαϊνά. Σήμερα παρατήρησα ότι η υγεία της μπαταρίας έπεσε μέσα σε μια μόνο εβδομάδα 3%. Πριν αγοράσω το κινητό τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα ποσό % είχε και μου είπαν ότι τα iPhone που έχουν στο μαγαζί έχουν 86% και πάνω, πράγματι είχε 86% την προηγούμενη Τετάρτη αλλά σήμερα έχει 83%. Προφανώς και δεν είναι φυσιολογική πτώση μέσα σε μια εβδομάδα με ελάχιστη χρήση...Τι να κάνω; Να τους ζητήσω αντικατάσταση συσκευής; Βασικά μην το αφήνεις ποτέ να πέσει κάτω από 20% και μην το φορτίζεις πάνω από 80%. Και εννοείται μην το αφήνεις όλο το βράδυ στο φορτιστή... Τώρα για το μαγαζί λογικό να ειναι σε κακή κατάσταση η μπαταρία αφού ήταν εκθεσιακό.
AlexandrosGnL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, Finn είπε Δεν είναι απαραίτητο ότι η υγεία της μπαταρίας θα πέσει γραμμικά, δηλαδή ότι απ το 86 θα πήγαινε πρώτα στο 85 μετα 85 κι ούτω καθ εξείς. Παίζει ρόλο και η χρηση που κάνεις, ο φορτιστής που χρησιμοποιείς. Όποτε ίσως απ τον προηγούμενο κάτοχο να είχε χρησιμοποιηθεί η μπαταρία και απλά σε μένα το εμφάνισε... Χρησιμοποιώ αυθεντικό καλώδιο Apple απ τα airpods και έναν fast charger της Samsung 7 λεπτά πριν, koutsis είπε Βασικά μην το αφήνεις ποτέ να πέσει κάτω από 20% και μην το φορτίζεις πάνω από 80%. Και εννοείται μην το αφήνεις όλο το βράδυ στο φορτιστή... Τώρα για το μαγαζί λογικό να ειναι σε κακή κατάσταση η μπαταρία αφού ήταν εκθεσιακό. Οπότε να μην πάρω καν το μαγαζί τηλέφωνο... Δεν θα κάνουν κάτι
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Βαλε μια καινούρια μπαταρία να είσαι ήσυχος, τα εκθεσιακα κινητά είναι λογικό να έχουν θέμα με την μπαταρία. 3
koutsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, AlexandrosGnL είπε Όποτε ίσως απ τον προηγούμενο κάτοχο να είχε χρησιμοποιηθεί η μπαταρία και απλά σε μένα το εμφάνισε... Χρησιμοποιώ αυθεντικό καλώδιο Apple απ τα airpods και έναν fast charger της Samsung Οπότε να μην πάρω καν το μαγαζί τηλέφωνο... Δεν θα κάνουν κάτι Δεν νομίζω να κάνουν κάτι. Εφόσον ήξερες ότι ήταν εκθεσιακό και όταν το πήρες είχε 86%. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις μπαταρία αν δεις ότι δεν σε καλύπτει.
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Τόσο καλή τιμή το βρήκες και αγόρασες 4 χρόνον τηλέφωνο;; και μάλιστα εκθεσιακό; Αν θες να το κρατήσεις η αλλαγή μπαταρίας είναι μονόδρομος.
fuz10n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koutsis είπε Βασικά μην το αφήνεις ποτέ να πέσει κάτω από 20% και μην το φορτίζεις πάνω από 80%. Και εννοείται μην το αφήνεις όλο το βράδυ στο φορτιστή... το χει αντιμετωπισει η apple αυτο. παντα ετσι φορτιζω τα κινητα, και εδω και πολυ καιρο με ειδοποιει οτι θα κανει αργη φορτιση και οτι το 100% θα ειναι πχ στις 6 το πρωι απο τις 11 το βραδυ. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από fuz10n 1
AlexandrosGnL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, chios είπε Τόσο καλή τιμή το βρήκες και αγόρασες 4 χρόνον τηλέφωνο;; και μάλιστα εκθεσιακό; Αν θες να το κρατήσεις η αλλαγή μπαταρίας είναι μονόδρομος. Μου χάλασε το galaxy note 10 που είχα και έψαχνα ένα στα γρήγορα και βρήκα αυτό στα 350... 1
koutsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, AlexandrosGnL είπε Μου χάλασε το galaxy note 10 που είχα και έψαχνα ένα στα γρήγορα και βρήκα αυτό στα 350... 350€ έδωσες για x εκθεσιακό; 😮😮
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Αυτοκτονία, Αν βάλεις και την αλλαγή μπαταρίας έπαιρνες κούτα συσκευή, τι να πω γούστα βέβαια είναι αυτά. Εύχομαι να μην βγάλει και κανένα burn in η οθόνη και το κλαις.
koutsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, chios είπε Αυτοκτονία, Αν βάλεις και την αλλαγή μπαταρίας έπαιρνες κούτα συσκευή, τι να πω γούστα βέβαια είναι αυτά. Εύχομαι να μην βγάλει και κανένα burn in η οθόνη και το κλαις. Βασικά βλέποντας εδώ τις αγγελίες στον insomnia έχει ξεφύγει ο κόσμος! Πουλάνε το x από 350€ μέχρι και 500€!! Δεν ξέρω αν είναι έτσι γενικά στην Ελλάδα ή μόνο στο insomnia αλλά Αγγλία που είμαι εγώ βρίσκεις μεταχειρισμενα iphone x με 200, xr με 250, xs max και 11 με 400 και το 11 pro max με 550! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis 2
AlexandrosGnL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Βασικά βλέποντας εδώ τις αγγελίες στον insomnia έχει ξεφύγει ο κόσμος! Πουλάνε το x από 350€ μέχρι και 500€!! Δεν ξέρω αν είναι έτσι γενικά στην Ελλάδα ή μόνο στο insomnia αλλά Αγγλία που είμαι εγώ βρίσκεις x με 200, xr με 250, xs max και 11 με 400 και 11 pro max με 550! Μα σε όλη την Ελλάδα έτσι είναι! Το έψαχνα μια δυο μέρες πριν πάρω το Χ στα 350 και παντού το έβρισκα πάνω από 400! Αν ήταν κάτω από 400 θα είχε θέμα με το Face ID κτλ. Το 11 pro max το έχουν ακόμη 900+ καινούριο και μεταχειρισμένο το βρίσκεις το λιγότερο 700 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Βασικά βλέποντας εδώ τις αγγελίες στον insomnia έχει ξεφύγει ο κόσμος! Πουλάνε το x από 350€ μέχρι και 500€!! Δεν ξέρω αν είναι έτσι γενικά στην Ελλάδα ή μόνο στο insomnia αλλά Αγγλία που είμαι εγώ βρίσκεις x με 200, xr με 250, xs max και 11 με 400 και 11 pro max με 550! Πουλάνε τόσο......εφόσον η αγγελίες είναι ακόμα ενεργές, δεν υπάρχει αγοραστής που θα δώσει τόσα....... η αγορά καθορίζει την τιμή......το ποσό πουλάς δεν έχει σημασία στα μεταχειρισμένα, τα ποσά θέλει να δώσει ο αγοραστείς μετράει !!!!
AlexandrosGnL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, chios είπε Αυτοκτονία, Αν βάλεις και την αλλαγή μπαταρίας έπαιρνες κούτα συσκευή, τι να πω γούστα βέβαια είναι αυτά. Εύχομαι να μην βγάλει και κανένα burn in η οθόνη και το κλαις. Υποτίθεται δίνει 6 μήνες εγγύηση το κατάστημα που το πήρα, πριν τους 6 μήνες θα το έχω ξεφορτωθεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα