parker Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2021 στις 1:51 ΜΜ, pp6210 είπε Η ουσία του θέματος αυτού είναι γιατι κάποιος να κάνει την κίνηση που προτείνει η revo και να συνδέσει το ΑΦΜ του με το μέχρι τώρα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με ΙΒΑΝ εξωτερικού.... δεν βλέπω τι άλλα πλεονεκτήματα θα εχει ο χρήστης (περα απο την εγγύηση, η οποία νομίζω αφορά όσους έχουν σημαντικά ποσά μέσα και όχι περιστασιακούς χρήστες των 300-500 ευρω για αγορές online)... αν το ΙΒΑΝ παραμένει εξωτερικού θα εξακολουθούμε να χρεωνόμαστε για έμβασμα φόρτισης, οπότε γιατί να το κάνουμε; συνδέοντας με το ΑΦΜ θα μπορεί εύκολα να ιχνηλατίσει τις κινήσεις η ΑΔΑΕ, για όποιον έχει λόγο να μην το κανει... π.χ. εισπράξεις για ιδιαίτερα μαθήματα, υπηρεσίες κτλ Μετά από 1,5 μήνα τελικά αξίζει να πάμε στην Revo Bank ή όχι; Υπάρχει κάτι διαφορετικό που δεν έχει ειπωθεί ή μένουμε σε αυτά που πολύ σωστά έγραψε ο φίλος @pp6210 πιο πάνω; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από parker
Tsalikis11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μία ερώτηση , δηλαδή αν θέλει κάποιος να μου στείλει στον λογαριασμό της revo 4-5 χιλ. χωρίς να έχω κάνει εγγραφή στην revolut bank θα μου κλειδώσουν τον λογαριασμό και θα ζητήσουν έγγραφα??
DimitrisZGk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2021 στις 6:16 ΜΜ, kardulakias είπε Ναι φίλε μου μου κατάσχεσαν όλους του λογαριασμούς στην Ελλάδα λόγο εφορίας 3000€ έχω Ρεβό Λούντ πια και έχω το κεφάλι μου Μια χαρά Μεταφέρω λεφτά εκεί από prepaid Της εθνικής η από Αμερικανικό του θείου μου λογαριασμό Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από DimitrisZGk
likos17 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 18/2/2021 στις 1:18 ΜΜ, iflamouris είπε Αναφέρεσαι σε λογαριασμό κάρτας Revolut κι όχι σε λογαριασμό τραπέζης. Πιστεύω πως από τη στιγμή που ο λογαριασμός τραπέζης θα είναι (όπως οφείλει) συνδεμένος με το ΑΦΜ σου, τότε η ΑΑΔΕ θα μπορεί να μπλοκάρει χρήματα από τον λογαριασμό σου. Καλημέρα φίλε μου. Εξακολουθείς να είσαι Οκ με την Revolut? Αναφέρομαι στις κατασχέσεςι...
iflamouris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 9:54 ΠΜ, likos17 είπε Καλημέρα φίλε μου. Εξακολουθείς να είσαι Οκ με την Revolut? Αναφέρομαι στις κατασχέσεςι... Καλημέρα και σε σένα, λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση, δεν "μπήκα" στο site εδώ και καιρό. Ναι, καταλαβαίνω που αναφέρεσαι κι εξακολουθώ να είμαι "more than ok" με την Revolut. Μου έχουν κάποια στιγμή ζητήσει στοιχεία ΑΦΜ αλλά δεν έστειλα τίποτα. Παρόλα αυτά συνεχίζω να απολαμβάνω τα "προνόμια" της κάρτας-λογαριασμού. Βέβαια κανείς δεν εγγυάται ότι κάποια στιγμή δεν θα είναι απαιτητή η ενημέρωση με ΑΦΜ, αλλά μέχρι τότε συνεχίζω ακάθεκτος!
ZoReN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 ΑΦΜ προς το παρών δεν έχω βάλει στη Revolut. Δεν νομίζω να είναι ακόμα τουλάχιστον απαραίτητο
iordanis1234 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι να ανοίξω λογαριασμό Revolut και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με την φορολογία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα