bblov Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα για αγορα σε 55αρα. Το προβλημα μου ειναι το εξης(μαλλον τα εξης) Η διαφορα τους ειναι περιπου 200 ευρω, τωρα το θεμα ειναι οτι λιγο που εψαξα ειδα οτι για το 90t μοντελο λενε για προβληματα φωτισμου μετα τα 6 λεπτα προβολης και οτι με την εμφανιση υποτιτλων τσουυπ σκοτινιαζει αυτοματα η οθονη. Εχει κανεις αυτην την τηλεοραση να μας πει τι συμβαινει? Μετα ειδα παλι για προβλημα με dirty screen απο 65 ιντσες και πανω( δηλαδη στην 55αρα δεν θα υπαρχει τετοιο προβλημα?) Ειπα να κανω την υπερβαση να παρω την 90t για καλυτερη εικονα αλλα βλεπω αυτα τα προβληματα που εγραψα ποιο πανω, ενω για την 80t δεν βρηκα κατι τετοιο! Μην δωσουμε ρε παιδια ποιο πολλα χρηματα και μας βγει χειροτερη!!!😅🤪 Ποια η γνωμη απο τους κατοχους βρα παιδια,για μια βοηθεια μπας και αποφασισουμε επιτελους!!
gtsoui Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μιας και μπηκαμε στο 21, γιατι δεν περιμενεις να βγουν οι neo qled? Απο οτι διαβασα θα τιμολογηθουν οπως τα περσινα μοντελα. 55-inch QN55QN90AAFXZA $1,799.99 65-inch QN65QN90AAFXZA $2,599.99 75-inch QN75QN90AAFXZA $3,499.99 85-inch QN85QN90AAFXZA $4,999.99
bblov Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, gtsoui είπε Μιας και μπηκαμε στο 21, γιατι δεν περιμενεις να βγουν οι neo qled? Απο οτι διαβασα θα τιμολογηθουν οπως τα περσινα μοντελα. 55-inch QN55QN90AAFXZA $1,799.99 65-inch QN65QN90AAFXZA $2,599.99 75-inch QN75QN90AAFXZA $3,499.99 85-inch QN85QN90AAFXZA $4,999.99 Ναι ξερω οτι θα βγουνε τα καινουρια μοντελα αλλα αυτη την στιγμη η q80t εχει 900 ευρω, πολυ ποιο φτηνη απο τα καινουρια μοντελα και απο την αλλη ειναι που αυτην την στιγμη ξεμεινα απο τηλεοραση😄 4 ώρες πριν, gbras είπε Παρε Sony καλυτερα ειδα για sony αλλα δεν μπορω να πω οτι μου εκαναν και κλικ😆
apostolosapok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα προβλήματα του dimming της q90t τα είχε και η q80t και έχουν λυθεί με software update, dirty screen effect έχουν όλες και εκεί είναι λοταρία τι θα σου κάτσει και ταλαιπωρία στο να την επιστρέφεις μην περιμένεις τέλεια εικόνα πάντως, οι 65inch και πάνω έχουν vignetting πάλι λοταρία, τώρα αν αξίζει δες το comparison στο rtings και αποφάσισε εσύ η διαφορά είναι στην φωτεινότητα και ειδικά στο peak brightness του hdr. Από led είναι οι καλύτερες , η Sony έχει ακόμα σοβαρά θέματα με το hdmi 2.1 και οι lg είναι αρκετά κατώτερες σε όλους τους τομείς. Αν δεν θες dirty screen effect και καλύτερο local dimming πας σε oled αλλά εκεί πρέπει να προσέχεις το burn in άλλη συζήτηση και το peak brightness σε hdr πέφτει στο μισό και ακόμα περισσότερο σε game mode. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από apostolosapok 1
jimtriol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω τη q 80 t και είμαι ευχαριστημένος..Τέλεια τβ δε θα βρεις αλλά στα χίλια ευρώ αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη στην αγορά.....Αν θες να δώσεις κάτι παραπανω δωστά για να πάρεις lg cx και όχι τη q 90 t που έχει πιο πολλά θέματα από την 80t παρόλο που είναι πιο φωτεινή.Διαφορα θα δεις μόνο με oled cx που και αυτή ακόμα έχει τα θεματακια της Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από jimtriol 1
bblov Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 apostolosapok μπααα για oled ουτε καν βλεπω για τους λογους που μου ειπες( burn in) Οποτε αγοραζουμε και βλεπουμε τι λοταρια θα μας κατσει! Την τηλεοραση την αλλαζουνε τις πρωτες μερες αν εχει καποιο θεμα απο αυτα που ειπαμε η αν περασουνε κανα δυο μερες σου λενε πεταξε το πουλακι? 1 ώρα πριν, jimtriol είπε Εγώ έχω τη q 80 t και είμαι ευχαριστημένος..Τέλεια τβ δε θα βρεις αλλά στα χίλια ευρώ αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη στην αγορά.....Αν θες να δώσεις κάτι παραπανω δωστά για να πάρεις lg cx και όχι τη q 90 t που έχει πιο πολλά θέματα από την 80t παρόλο που είναι πιο φωτεινή.Διαφορα θα δεις μόνο με oled cx που και αυτή ακόμα έχει τα θεματακια της Μαλλον με βλεπω και εμενα για q80t εσυ ειχες προβλημα με dirty screen?
apostolosapok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, bblov είπε apostolosapok μπααα για oled ουτε καν βλεπω για τους λογους που μου ειπες( burn in) Οποτε αγοραζουμε και βλεπουμε τι λοταρια θα μας κατσει! Την τηλεοραση την αλλαζουνε τις πρωτες μερες αν εχει καποιο θεμα απο αυτα που ειπαμε η αν περασουνε κανα δυο μερες σου λενε πεταξε το πουλακι? Μαλλον με βλεπω και εμενα για q80t εσυ ειχες προβλημα με dirty screen? Όλες οι τηλεοράσεις έχουν κανονικά DOA 14 ημέρες μετά την αγορά που το αναλαμβάνει η Samsung απλά είναι τα ζώα μου τα αργα και τώρα ειδικά με το lockdown φαντάζομαι θα είναι ακόμα χειρότερα αλλά έτσι είναι σχεδόν όλοι οι προμηθευτές στην Ελλάδα. 1
jimtriol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, bblov είπε apostolosapok μπααα για oled ουτε καν βλεπω για τους λογους που μου ειπες( burn in) Οποτε αγοραζουμε και βλεπουμε τι λοταρια θα μας κατσει! Την τηλεοραση την αλλαζουνε τις πρωτες μερες αν εχει καποιο θεμα απο αυτα που ειπαμε η αν περασουνε κανα δυο μερες σου λενε πεταξε το πουλακι? Μαλλον με βλεπω και εμενα για q80t εσυ ειχες προβλημα με dirty screen? Έχει ......πρέπει να κερδίσεις τζόκερ για να σου κάτσει πλήρως καθαρό πάνελ.Αλλα είναι ανεπαίσθητο τουλάχιστον σε μένα...Το παρατηρω σε τεστ στο YouTube μόνο η σε ποδόσφαιρο σε πολύ γρήγορη κίνηση ...η καμία φορά σε games όταν κοιτάω τα σύννεφα, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ για να το δω...δεν είναι σε βαθμό ενοχλητικό.
bblov Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 1:36 ΜΜ, jimtriol είπε Έχει ......πρέπει να κερδίσεις τζόκερ για να σου κάτσει πλήρως καθαρό πάνελ.Αλλα είναι ανεπαίσθητο τουλάχιστον σε μένα...Το παρατηρω σε τεστ στο YouTube μόνο η σε ποδόσφαιρο σε πολύ γρήγορη κίνηση ...η καμία φορά σε games όταν κοιτάω τα σύννεφα, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ για να το δω...δεν είναι σε βαθμό ενοχλητικό. Φιλε μου πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την βοηθεια σου👍 Εγινα κι εγω κατοχος της q80t! Να πω πρωτα οτι ειναι η πρωτη φορα που περνουμε τετοια τηλεοραση 😆 Αυτο το dirty screen που ειδα ζωντανα πρωτη φορα ειναι αυτο το σαν λερωμα να πω οτι δηλαδη δεν ειναι σε ολη την οθονη ομοιομορφο το χρωμα εε?(βασικα μονο σε γκρι οθονη το ειδα εγω) Ξερεις τι βοηθεια θελω? Πως βαζω τα καναλια στην σειρα που θελω εγω? Δηλαδη ας πουμε στο 4(το mega) στο 5(το ant1) και παει λεγοντας? Και μια τελευταια ερωτηση και προσεχε μην σου φυγουνε τα μαλλια τωρα😄 Εχει μια μεμβρανη ολη η οθονη που πανω στην ακρη εχει ενα αυτακι για να την ποιασεις, πρεπει να την βγαλω αυτη την μεμβρανη η οχι?εχει και κατι αυτοκολλητακια πανω της! Παρακαλω αν λυποθυμησες απο την ερωτηση μου οταν συνελθεις απαντησε μου😁
jimtriol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bblov είπε Φιλε μου πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την βοηθεια σου👍 Εγινα κι εγω κατοχος της q80t! Να πω πρωτα οτι ειναι η πρωτη φορα που περνουμε τετοια τηλεοραση 😆 Αυτο το dirty screen που ειδα ζωντανα πρωτη φορα ειναι αυτο το σαν λερωμα να πω οτι δηλαδη δεν ειναι σε ολη την οθονη ομοιομορφο το χρωμα εε?(βασικα μονο σε γκρι οθονη το ειδα εγω) Ξερεις τι βοηθεια θελω? Πως βαζω τα καναλια στην σειρα που θελω εγω? Δηλαδη ας πουμε στο 4(το mega) στο 5(το ant1) και παει λεγοντας? Και μια τελευταια ερωτηση και προσεχε μην σου φυγουνε τα μαλλια τωρα😄 Εχει μια μεμβρανη ολη η οθονη που πανω στην ακρη εχει ενα αυτακι για να την ποιασεις, πρεπει να την βγαλω αυτη την μεμβρανη η οχι?εχει και κατι αυτοκολλητακια πανω της! Παρακαλω αν λυποθυμησες απο την ερωτηση μου οταν συνελθεις απαντησε μου😁 Ναι εννοειται οτι το βγαζεις,,αυτο ειναι προστατευτικο πρεπει να βγει.Για το αλλο με τα καναλια δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω,γιατι καναλια βλεπω μεσω πλατφορμας οτε τβ ιντερνετικα ,δεν την εχω συνδεσει με κεραια για να πιασω καναλια,οποτε δεν εχω ασχοληθει καθολου.Ναι το dirty screen το παρατηρεις σε ιδιο χρωμα και κυριως στο γκρι που φαινεται πιο ευκολα...Μη σε ανησυχει αυτο,ολες εχουν,,,εκτος αν ειναι γεματο λεκεδες .... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από jimtriol 1
bblov Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jimtriol είπε Ναι εννοειται οτι το βγαζεις,,αυτο ειναι προστατευτικο πρεπει να βγει.Για το αλλο με τα καναλια δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω,γιατι καναλια βλεπω μεσω πλατφορμας οτε τβ ιντερνετικα ,δεν την εχω συνδεσει με κεραια για να πιασω καναλια,οποτε δεν εχω ασχοληθει καθολου Οποτε θα το βγαλω κι εγω οσο για το dirty screen που ειδα ζωντανα πρωτη φορα ειναι αυτο το σαν λερωμα να πω οτι δηλαδη δεν ειναι σε ολη την οθονη ομοιομορφο το χρωμα εε?(βασικα μονο σε γκρι οθονη το ειδα εγω) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από bblov 1
jimtriol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, bblov είπε Οποτε θα το βγαλω κι εγω οσο για το dirty screen που ειδα ζωντανα πρωτη φορα ειναι αυτο το σαν λερωμα να πω οτι δηλαδη δεν ειναι σε ολη την οθονη ομοιομορφο το χρωμα εε?(βασικα μονο σε γκρι οθονη το ειδα εγω) Ναι αυτο ειναι ,αλλα αν ειναι ανεπαισθητο και σε προβολη μη παρατηρησιμο δε σε επηρεαζει ..Συνηθως μονο στα τεστ φαινεται και σε ειδικες συνθηκες ,οπως σε κανα game η σε ποδοσφαιρο ,που ειναι γεματο πρασινο και αυτο μονο με γρηγορη κινηση εικονας πολυ ελαφρα.Πρεπει να επικεντωθεις για να το παρατηρησεις 1
gianso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/2/2021 στις 9:36 ΜΜ, bblov είπε Ναι ξερω οτι θα βγουνε τα καινουρια μοντελα αλλα αυτη την στιγμη η q80t εχει 900 ευρω, πολυ ποιο φτηνη απο τα καινουρια μοντελα και απο την αλλη ειναι που αυτην την στιγμη ξεμεινα απο τηλεοραση😄 ειδα για sony αλλα δεν μπορω να πω οτι μου εκαναν και κλικ😆 Έχοντας δει την Q80T σε φιλικό σπίτι θα πω ότι ειναι εξαιρετική επιλογή. Επίσης θα πρότεινα να δεις την XH90 (την αγορασα black Friday και είμαι πολυ ευχαριστημένος). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα