ggiamalis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα!!! Θέλω την βοήθεια σας σας παρακαλώ. Έχω ένα λάπτοπ turbox αρκετών ετών αλλά υπέροχο μηχάνημα. Πριν 2 μήνες λοιπόν και ενώ έκανε η κόρη μου διαδικτυακό μάθημα με φώναξε και άκουσα τον ανεμιστήρα να πεθαίνει (ήχος και στροφές ακανόνιστες).... Αμέσως βρήκα το μοντέλο του και πήγα και αγόρασα έναν και τον πέρασα. ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! πριν 5 μέρες ξαφνικά εκεί που δούλευαν όλα κανονικά σβήνει ο υπολογιστής... Κάνω τα τσεκ και διαπιστώνω ότι με το που ανοίξει και μετα από 4 5 λεπτά κλείνει. Ακούω τον ανεμιστήρα νεκρός σε κάθε σημείο (έναρξη και συνέχεια μέχρι την απενεργοποίηση) Τον βγάζω τον μετράω λειτουργεί με τάση μια χαρά. Όταν τον συνδεθώ παλι στην μητρική προφανώς δεν παίρνει ρεύμα από αυτή και δεν λειτουργεί. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που ο ανεμιστήρας είναι μια χαρά;;; Τα έφτυσε η μητρική;;; Να φταίει το connection μητρικής που δίνει εντολή-ρευμα στον ανεμιστήρα;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα