Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, να προσθέσω ότι για όποιον φοβάται ότι μπορεί κάποιος βρίσκοντας κάπως τον master password του να αποκτήσει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς του, κάνει το εξής απλό: στο τέλος του κάθε password προσθέτει και 1-2 εξτρά ψηφία (τα ίδια σε όλους τους κωδικούς) και είναι gg.

Φυσικά, χάνεις λίγο ταχύτητα γιατί όποτε περνάς το password πρέπει να κάνεις edit και να προσθέτεις χειροκίνητα τους εξτρά χαρακτήρες.

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω premium Lastpass κατι χρόνια τωρα, 12 ευρω το χρόνο είναι 1 ευρω το μήνα το οποίο εγώ προσωπικά το θεωρώ απόλυτο value για την ευκολία που μου δίνει across devices και με το autofill που τωρα πλέον δουλεύει αψογα σε android10.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

η ξεφτιλα με αυτην την υπηρεσια δεν εχει τελος.

εχω επιλεξει το PC για single device, αφου δεν θα βαλω premium. και σημερα που γινεται η αλλαγη, το menu του addon στον Chrome  εγινε αυτοματα αδεια και δεν μπορεις να μπεις στο Vault απο εκει. Το προβλημα το εχουν και αλλοι, εχει γινει ενας ψιλοχαμος στο chrome webstore του addon:

https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

περιμενω τωρα να δω αν ειναι καποιο bug λογω της αλλαγη, η εσκεμμενη κινηση. Αν οντως ειναι εσκεμμενο, τρωει αμεσως σουτ οπως ειναι και βαζω το bitwarden.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...