Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.

ωραια, εκανα λογαριασμο στο bitwarden μου ζητησε και τον master password, ολα καλα.

τωρα τι κανω?

πως αποθηκευω τους κωδικους μου?

(πω ρε γμτ τι ασχετος ειμαι σε μερικα πραγματα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Xρησιμοποιω το enpass και το ειχα αγορασει 10 ευρω lifetime, πριν βαλουν την συνδρομη. Δεν ηθελα να κανω λογαριασμο σε καποια εταιρεια, γι'αυτο το επελεξα. Αν και δεν ειναι open source οπως το bitwarden, παρα μονο η μηχανη κρυπτογραφησης, ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Εδώ και δύο χρόνια το χρησιμοποιώ και εγώ. Αγορασμένο μια φορά σε προσφορά και εκ τότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο τόσο στην παραγωγή κωδικών αλλά και στην αποθήκευση. Έχει και την δυνατότητα συγχρονισμού των κωδικών αναμέσα σε συσκευές οπότε δεν νομίζω χρειάζεται κάτι άλλο ο χρήστης. Τώρα δεν ξέρω πόσες συσκευές μου δίνει, παρόλα αυτά ποτέ δεν χρειάστηκα παραπάνω από 4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορια για οσους εχουν/ειχανε λογασιασμο lastpass FREE και προσβαση σε αυτον ΚΑΙ απο κινητη συσκευη.
Το ειχα βαλει καποτε στο κινητο μου και στις 15 μερες μου ειπε πως ηταν τελικα trial και επρεπε να πληρωσω. Το ιδιο ακριβως εκανε και μια φορα που το εβαλα δοκιμαστικα σε ενα ταμπλετ, οποτε εμεινα με το προσθετο σε ΕΝΑΝ απο τους browsers μου μονο. Τι ισχυει τελικα?

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
8 minutes ago, jim_p said:

Το ειχα βαλει καποτε στο κινητο μου και στις 15 μερες μου ειπε πως ηταν τελικα trial και επρεπε να πληρωσω. Το ιδιο ακριβως εκανε και μια φορα που το εβαλα δοκιμαστικα σε ενα ταμπλετ, οποτε εμεινα με το προσθετο σε ΕΝΑΝ απο τους browsers μου μονο. Τι ισχυει τελικα?

Πιο παλιά ήθελε Premium για το κινητό. Μετά το άλλαξαν και ήταν κι αυτό free. Τώρα ζητάνε πάλι Premium :P  

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που πρότειναν το Bitwarden, είστε και πολλοί, καλώς σας βρήκα :P

Πολύ εύκολη η μετάβαση από lastpass, μέσα σε 1 λεπτό είχα μεταφέρει καμία 100στη κωδικούς. Easy peasy

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chaos748 είπε

Απο αποψη καθαρα ασφαλειας κ οχι κοστους, ποιο ειναι το καλυτερο πιστευετε?

Εγω θα  απαντησω απο πλευρας ευχρηστιας μου λειπει απο το bitwarden η δυνατοτητα του lastpass όπου εχει inline "φορτωμα" των κωδικών στα πεδια username password. Ειναι μια συνηθεια που δυσκολα αποβαλλεται ετσι και εισαι χρηστης lastpass . Για αυτο θα μεινω με το lastpass στο pc και με το bitwarden στα κινητα-tablet όπου και φροντισα να κανω import τα παντα απο to lastpass μεσω csv./

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kaliakman είπε

Bitwarden και άσε τους να ψάχνονται. 

Οποίος ενδιαφέρεται μπορείς να κάνεις import passwords από πολλούς password managers. 

Φίλε μου εάν μπορείς θέλω μερικές πληροφορίες με ενδιαφέρει να αλλάξω από last pass se bitwarden

Edit τελικά ήταν πραγματικά πανεύκολο, export από last pass CVS αρχείο και μετά απλά import στο warden! Σας ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από Antreas von
  • Like 2
Δημοσ.

γιατι έχουν τοσους χρήστες αυτες οι υπηρεσίες? 3-4 κωδικους να θυμάσαι απέξω και τέλος. στην τελική γράψτα σε ενα χαρτι μέσα στο σπίτι.

το μοντέλο " είμαστε free μέχρι να μαζεψουμε κοσμο και μόλις βολευτείτε σας ζητάμε συνδρομή" έχει αρχισει να γινετε μαστιγα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

γιατι έχουν τοσους χρήστες αυτες οι υπηρεσίες? 3-4 κωδικους να θυμάσαι απέξω και τέλος. στην τελική γράψτα σε ενα χαρτι μέσα στο σπίτι.

το μοντέλο " είμαστε free μέχρι να μαζεψουμε κοσμο και μόλις βολευτείτε σας ζητάμε συνδρομή" έχει αρχισει να γινετε μαστιγα.

3-4 κωδικοι ειναι μονο τα social media που λεει ο λογος. Ενας μεσος ανθρωπος εχει πανω απο 20 κωδικους και γενικα αριθμους. Εκτος και αν εχει 2-3 και τους βαζει παντου.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...