marios1957 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Λιγάκι προσοχή σ αυτά που ανεβάζουμε,δεν βλάπτει. Εκτιμώντας την καλή σου προσπάθεια και την ευγενή παραχώρηση της μετάφρασης,παρακαλώ όπως ανεβάσεις και το υπόλοιπο αρχείο,η κατεβάζεις το μισό που ανέβασες....Έχεις σταματήσει στο 480κάτι,ενώ οι κανονικοί φτάνουν στο 800κάτι. Ευχαριστώ. Edit:Η "καλή" είναι:dvd.stuff.gr.Ευχαριστούμε τα παιδιά που ανέβασαν.
npapak Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Sorry φιλε μου αλλα δεν τους ειδα καθολου τους υποτιτλους.Οπως τους κατευασα απο αλλο site τους ανεβασα κατευθειαν. Και παλι συγνωμη
marios1957 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Εμένα με συγχωρείς που στην είπα,αλλά παιδεύομαι κάτι ώρες να συγχρονίσω τους υπότιτλους,μέχρι να κατα λάβω ότι έλλειπαν κομμάτια.... Αλλά και από κει που πρότεινα,δύσκολα βλέπω(ως τώρα...) να συγχρονίζονται.Είναι ένα αρχείο σε srt,ενώ εγώ έχω την έκδοση των 3(sv)cd's.... Κλαψ,προβλέπω ξενύχτι κι απόψε.
marios1957 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 ...... Μετά από 6h(συνεχώς!!!) και 1.5Lt "Νασιάκος" Ερυθρό,Ξηρό(φετεινό) 12%vol,δεν βλέπω τη τύφλα μου.Τα παρατάω,ΔΕΝ μπορώ να τους συγχρονίσω και συνεχίζουν άλλοι φίλοι που πρόλαβα και έβαλα στο γκεζί...Ένας μάλιστα μαζόχας,συντονίζει ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ 800τόσους!!!!lololol(μου τόπε απ το τηλέφ). Αύριο,αν πάνε όλα καλά,θα ανεβάσω την σωστά συγχρονισμένη έκδοση srt,για τα τρία svcd... Καλημέρα!
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 ......Μετά από 6h(συνεχώς!!!) και 1.5Lt "Νασιάκος" Ερυθρό' date='Ξηρό(φετεινό) 12%vol,δεν βλέπω τη τύφλα μου.[/quote'] Moy thumises ton eafto mou to kalokairi stin Agglia pou fusika eixa apeiro xrono na spatali na paidevomai na bro ti ston koraka einai afto to Progressive scan kai gia poio logo mou bgazei tis grammes to video apo tin miniDV kamera.... agalia me mia mavrodafni pou eixa ferei apo ellada upotithemeno doro ston supervisor tis ptixiakis mou!!! hahahahaah!!!
marios1957 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Για την ιστορία,ΔΕΝ τα κάτάφερα τελικά... Όμως(πάντα υπάρχει καβάτζα διαφυγής),ένας φίλος(freelove) τους συγχρόνισε!!! Να γιατί τρέχω κατευθείαν σε κάθε ερώτηση που γίνεται(εδώ...) και αμπολάω τις κοτσάνες μου.Απέδωσαν καρπούς οι κόποι μου(κι οι μλκιες που πετάω...)-lololololol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.