Προς το περιεχόμενο

revolut bank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενημέρωσαν απο τη revolut για αυτη τη νεα υπηρεσία! μπορεί κάποιος που ξέρει να μου διασαφηνίσει τι διαφορά έχει αν εγγραφώ και αν δεν εγγραφώ και μέινω όπως ήμουν πάντα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις την προστασία κεφαλαίου έως 100000 που ισχύει για τις τραπεζικές καταθέσεις. Σίγουρα κάτι αλλαζει στο φορολογικό κομμάτι, καθώς ισχύει ο,τι για τους λογαριασμούς σε ελληνικες τραπεζες. Αν μιλάμε για μικροποσα σιγουρα δεν υπάρχει θέμα. Ας μας απαντήσουν οι πιο ειδικοί.

Επεξ/σία από bluesax
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, POS είπε

επαγγελματικο λογαριασμο απο τραπεζα ή fintech του εξωτερικου παντα μπορουσεις να δηλωσεις

Όντως; Είναι αποδεκτό απο την εφορία; 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, christakos07 είπε

Όντως; Είναι αποδεκτό απο την εφορία; 🤔

φυσικα. οι επαγγελματικοι λογ/μοι απο τραπεζες ή fintech του εξωτερικου δηλωνονται στους κωδικους 040 & 041 του E3.

διαβασε το: https://equinox-ventures.com/legal-notice/

στην παραγραφο Δήλωση επαγγελματικού λογαριασμού και τερματικών

Επεξ/σία από POS
Δημοσ.
Στις 18/2/2021 στις 1:02 ΜΜ, bluesax είπε

Έχεις την προστασία κεφαλαίου έως 100000 που ισχύει για τις τραπεζικές καταθέσεις. Σίγουρα κάτι αλλαζει στο φορολογικό κομμάτι, καθώς ισχύει ο,τι για τους λογαριασμούς σε ελληνικες τραπεζες. Αν μιλάμε για μικροποσα σιγουρα δεν υπάρχει θέμα. Ας μας απαντήσουν οι πιο ειδικοί.

Αν δεν κάνω λάθος ισχύει σε όλη την ΕΕ. Λογικά ίσχυε και στην revolut προ brexit εποχή.

Δημοσ.

και εγω νομιζα οτι βασικα ειναι κυριως η προστασια των 100.000. απλως επειδη ζητησε και αφμ ηθελα να ξερω αν πχ πλεον καλυπτεται και το αφορολογητο απο εκει, επειδη μεχρι τωρα δεν. 

φορολογικα δεν εχω μεγαλα ποσα ειμαι ακομα φοιτητης και προστατευομενο μελος δεν κινουμαι παρα με χαρτζιλικι της ταξεως μεχρι 500-600€ το χρονο και δεν δουλευω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...