koutsoss1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το pc αποτελείται απο: Psu thermaltake 500w Mb asrock a320 hdv r 3.0 Cpu ryzen 3 2200g RAM PATRIOT PV48G300C6K VIPER 4 SERIES 8GB (2X4GB) DDR4 3000MHZ Gpu msi Rx570 8gb oc Εχω θέμα λοιπόν με την κάρτα γραφικών εδώ και παρα πολυ καιρό η κάρτα μετα απο λιγο είτε παιζω είτε είμαι στην επιφάνεια εργασίας θα crashaρει όλο το συστημα βγάζοντας μου κάθε φορά και άλλο χρώμα οθόνης. . Χωρίς αναφορά σφάλματος και κολλάει όλο το σύστημα και χρειάζεται hard reset για να επανέλθει θα μου το ξανακάνει στα καπάκια 2-3 φορές και μετά θα στρώσει και θα παιξει κανονικά για την υπόλοιπη μέρα... Και κάτι καινουργιο που μου εμφάνισε τώρα τελευταία είναι μετά από χιλιοστη φορά απεγκατάσταση και ξαναεγκατασταση των driver με ddu παντα τώρα κάνω install τους driver της κάρτας και δεν παιζει ήχο δεν κάνει καθόλου εγκατάσταση τους driver "ηχου" της κάρτας γραφικών και το ακόμα πιο περιεργο είναι ότι για πρωτη φορα μου έκανε αυτό το πρόβλημα και για πρωτη φορα μετά από καιρο δεν μου ξανά έκανε θέμα με crashaρισμα και έπαιζα full game και την είχα ταράξει και στα benchmark που benchmark δεν μπορουσε να ολοκληρωθεί σχεδόν ποτε... Αν σας έρχεται κάτι θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί την έχω πανω στο γραφείο και την κοιτάω και σκέφτομαι να την πεταξω στον τοίχο... Τώρα παιζω με τα ενσωματωμένα γραφικά... Δεν έχει εγγυηση η κάρτα δυστηχως Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από koutsoss1
Phaethonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Έχεις δοκιμάσει να flashareis πάλι το BIOS της κάρτας;
badasszoro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Όταν ξανά ανοίγεις το pc σου βγάζει αυτό το μήνυμα Default Radeon WattMan settings has been restored due to unexpected system failure ?
koutsoss1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, badasszoro είπε Όταν ξανά ανοίγεις το pc σου βγάζει αυτό το μήνυμα Default Radeon WattMan settings has been restored due to unexpected system failure ? Ναι φιλος
badasszoro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, koutsoss1 είπε Ναι φιλος Λοιπόν αρχικά πας στα power settings και απενεργοποίησε το fast startup. Αν χρησιμοποιείς αλλά προγράμματα για overclock η οτιδήποτε άλλο μην το κάνεις γιατί το ένα αντικρούει το άλλο. Τέλος πατάς δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας πατάς amd radeon software-> πας καρτέλα performance -> tuning-> βάλτο στο manual και εδώ είναι το ζουμί.. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχει ενεργοποιημένο από default το zero rpm..πρέπει να το βάλεις disabled..για να μπορούν να γυρνάνε οι ανεμιστήρες..μετά πάτα enable advanced control βάλε ένα fan curve που θέλεις και είσαι κομπλέ. Εμένα δεν έχει ξανά φάει σκάλωμα από τότε που έκανα τα παραπάνω. Αυτά ελπίζω να φτιάξει Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από badasszoro
koutsoss1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Εντάξει φίλε μου σε ευχαριστώ παρα πολυ αν κολλήσω πουθενα θα σε ξανά ενοχλήσω... Αν μπορεις πες μου που είναι το fast start-up
badasszoro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, koutsoss1 είπε Εντάξει φίλε μου σε ευχαριστώ παρα πολυ αν κολλήσω πουθενα θα σε ξανά ενοχλήσω... Αν μπορεις πες μου που είναι το fast start-up Power&sleep->additional power settings->choose what the power buttons do->change settings that are currently unavailable->shutdown settings και απενεργοποίησε το turn on fast startup 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα