lephleg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Μετα απο αναμονή πολλών μηνών νομίζω πως έχω απηυδήσει. Στη περιοχή της Τούμπας που μένω (πανω απο το γηπεδο) παλεύω ακομη με τον ΟΤΕ στα 9.2Mbps. Απο HCN δεν εχω παρει καμία απάντηση, ουτε καν εκτίμηση χρόνου σε βάθος μηνών/χρονων κτλ. Inalan παλι δε καλύπτει παρα μόνο δυτική Θεσσαλονίκη και κεντρο. Υπάρχει κάποιος που να μενει κοντά μου και να έχει βρει λύση στο θέμα του ίντερνετ? Δουλεύω remote και μα το θεό σκέφτομαι να μετακομίσω αποκλειστικά και μόνο γι'αυτό το λόγο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από lephleg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaMereda Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, δες μήπως καλύπτει τη περιοχή σου: https://www.htelco-gr.com/home-internet/ Φίλος έβαλε πριν λίγους μήνες την 30αρα με 9,90€/μήνα και είναι μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lephleg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2021 στις 2:58 ΜΜ, LaMereda είπε Καλησπέρα, δες μήπως καλύπτει τη περιοχή σου: https://www.htelco-gr.com/home-internet/ Φίλος έβαλε πριν λίγους μήνες την 30αρα με 9,90€/μήνα και είναι μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Καλησπέρα, thanks για την απάντηση! Από ο,τι καταλαβαίνω οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν την υπάρχουσα υποδομή χαλκού του ΟΤΕ? Εαν ναι, δε θα βοηθήσει και πολυ μιας και η περιοχή έχει τα μαύρα της τα χάλια.. Ούτε καν ο ίδιος ο ΟΤΕ δε παρέχει πανω απο 24 Mbps. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από lephleg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Ασύρματο link είναι, δεν χρησιμοποιούν χαλκό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 @lephleg Τι σου φάνηκε αστείο?? Για την HTELCO έγραψα. Με μικροκυματικές ζεύξεις δουλεύουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Αν και είμαι στην Αθήνα έχω και εγώ μια τέτοια ασύρματη σύνδεση και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Σου λύνει τα χερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lephleg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SaFiS είπε @lephleg Τι σου φάνηκε αστείο?? Για την HTELCO έγραψα. Με μικροκυματικές ζεύξεις δουλεύουν... Γελάω με την αγνοια μου που ρωτησα για χαλκο ενω οι τυποι αποδείχθηκαν φουλ wireless. Ας chillάρουμε λιγο.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από lephleg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα