Lecter D Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα. Έχω το Acer predator 300 με τον 8750h. Είναι με uv αλλά σε βαριά παιχνίδια χτυπάει τους 90 92 95 βαθμούς για πλάκα... Ψάχνω για βάση που να είναι αποδοτική, έχει κάποιος καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scott1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/3267880/Deepcool-MultiCore-X6.html Δοκιμασμενη,παρα πολυ καλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/16042662/CoolCold-Ice-Magic-2.html?from=recommendations#reviews Πολυ καλη επισης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 10:27 ΠΜ, Lecter D είπε Καλημέρα. Έχω το Acer predator 300 με τον 8750h. Είναι με uv αλλά σε βαριά παιχνίδια χτυπάει τους 90 92 95 βαθμούς για πλάκα... Ψάχνω για βάση που να είναι αποδοτική, έχει κάποιος καμία ιδέα; Το έχεις ανοίξει/καθαρίσει καθόλου πρόσφατα? Εάν είναι μπουκωμενο ελάχιστη διαφορα θα κάνει μια βάση. Από μένα πρώτα, άνοιξε το/καθάρισε άλλαξε κ καμία πάστα.Αν παρόλαυτα θέλεις βάση θα έλεγα να πάρεις μια που να δίνει κυμαινόμενη κλίση κ να έχει έναν μεγάλο ανεμιστήρα που θα λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές για να μην σου παίρνει τα αυτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, @topos είπε Το έχεις ανοίξει/καθαρίσει καθόλου πρόσφατα? Εάν είναι μπουκωμενο ελάχιστη διαφορα θα κάνει μια βάση. Από μένα πρώτα, άνοιξε το/καθάρισε άλλαξε κ καμία πάστα.Αν παρόλαυτα θέλεις βάση θα έλεγα να πάρεις μια που να δίνει κυμαινόμενη κλίση κ να έχει έναν μεγάλο ανεμιστήρα που θα λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές για να μην σου παίρνει τα αυτιά... Ναι είναι καθαρό το λαπτοπ, είναι γνωστό θέμα οι θερμοκρασίες στο predator... Απλά ψάχνω μια καλή βάση γιατί και όταν είμαι στο κρεβάτι καίγομαι, στην κυριολεξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Lecter D είπε Ναι είναι καθαρό το λαπτοπ, είναι γνωστό θέμα οι θερμοκρασίες στο predator... Απλά ψάχνω μια καλή βάση γιατί και όταν είμαι στο κρεβάτι καίγομαι, στην κυριολεξία. Μακάρι να σε βοηθήσει, αλλά ένα φεγγάρι είχα κάνει εξαντλητικά τεστ με 5 διαφορετικές βάσεις με το τότε lenovo z710 (i7 4710)μου. Μεγαλύτερη διαφορά έκανε εάν το λάπτοπ ήταν ελαφρώς στον αέρα, παρα η διαφορά ανάμεσα στις βάσεις(από 5 ευρώ έως 40 η πιο ακριβή) και ρεαλιστικά μη μετρήσιμη. Πραγματικό και μετρησιμο κέρδος από τις βασεις υπήρχε εάν έβγαζα εντελώς το κάτω καπάκι αλλά προφανώς εάν μετακινείς το λάπτοπ δεν είναι πολύ βιώσιμη λύση.. Ακόμα έχω μια στο λάπτοπ (i7 9750)αλλά είναι καθαρά για χωροταξικους λογους(δεν έχω συνδέσει καν τον ανεμιστήρα), σηκώνει την οθόνη του λάπτοπ και έρχετε στο ύψος της εξωτερικής οθόνης, επιπλέον έχω κ έναν εξωτερικό 3,5αρη hdd "κρυμμένο"/τακτοποιημενο από κάτω. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/02/2021 στις 10:27 ΠΜ, Lecter D είπε Καλημέρα. Έχω το Acer predator 300 με τον 8750h. Είναι με uv αλλά σε βαριά παιχνίδια χτυπάει τους 90 92 95 βαθμούς για πλάκα... Ψάχνω για βάση που να είναι αποδοτική, έχει κάποιος καμία ιδέα; Δοκίμασε αυτό V5p4VNNTaXU αν στο επιτρέπει , τώρα για βάση , προσωπικά μετά από πολύ ψάξιμο , πήρα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/3730456/CoolerMaster-Notepal-XL.html ( ψάξε να βρεις μαγαζί που να δίνει 2της εγγύηση , τα περισσότερα στο Skroutz δίνουν 1 χρόνο μόνο ) κάνει καλή δουλειά , αλλά όπως είπε ο προηγούμενος δεν θα δεις τρομερές διαφορές , αλλά τους -5 βαθμούς θα τις έχεις άνετα με την βάση 😎 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από ss13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα