StamTheMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, mp123 είπε 4 -5 ψεκασμοι και καλα ειναι. 2 ειναι καλοι,παραπανω θεωρειται λουσιμο. Εγω αν βαλω,βαζω απο 1 μικρο ψεκασμο στους καρπους και μετα τους τριβω πισω απο τα αυτια. 15 ώρες πριν, mp123 είπε Ανήψι μην λούζεσε. Αυτό δηλώνει πως είσαι χωρίς γυναίκα και ψάχνεις να βρεις. Σκεψου το για καλό στο λέω. Ετσι ακριβως. Και δε θα βρεις κιολας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 13 hours ago, mp123 said: Χωρίς παρεξήγηση κσι χωρίς να γίνω κακός αλλά αυτό το άρωμα μου θυμίζει εκκλησία . Ξέρεις τωρα που όλες οι μεγάλες γυναίκες πάνε ντυμένες με τα καλά τους και μυρίζουν ακριβως αυτό το είδος αρώματα. Για κατσαριδικτονο κάνει. Αλλαξε το ASAP. Για το poison λέω. Δεν παει σε ολες, γι'αυτο το λες. Και αμφιβάλλω αν οι θειτσες που λες φορανε hypnotic στις εκκλησιες XD Το poison για μενα ειναι trademark, εχει κατσει στο δερμα μου αψογα τοσα χρόνια που σου λεω. Οποτε χωρις παρεξηγηση, δεν θα μου αλλαξει γνώμη καποιος άγνωστος στο ινσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, *nenya* είπε Δεν παει σε ολες, γι'αυτο το λες. Και αμφιβάλλω αν οι θειτσες που λες φορανε hypnotic στις εκκλησιες XD Το poison για μενα ειναι trademark, εχει κατσει στο δερμα μου αψογα τοσα χρόνια που σου λεω. Οποτε χωρις παρεξηγηση, δεν θα μου αλλαξει γνώμη καποιος άγνωστος στο ινσο Πραγματικα ειχα παθει πλακα οταν το μυρισα για πρωτη φορα, οταν περασε κοπελα και το φορουσε μου ξυπνησε αλλα ενστικα(χωρις παρεξηγηση)😝 Ηθελα τοσο πολυ να μαθω ποιο ειναι που ειμαι σε μπαρ και περναει κοπελα που το φορουσε, ε δεν αντεξα πηγα και της μιλησα,της λεω μπορει να μην μαθω ποτε το ονομα σου αλλα πες μου τι αρωμα φορας και μου εχεις παρει τα μυαλα😂 , γελαγε μετα αλλα μου το ειπε. Στις 19/2/2021 στις 8:42 ΠΜ, mp123 είπε 1 aqua di gio 2 chanel allure sport 3 azzaro chrome μην λουζεστε με τα αρωματα. 4 -5 ψεκασμοι και καλα ειναι. το αρωμα πρεπει να το μυριζει καποιοσ που θα ερθει πολυ κοντα και οχι σε εμβελια χιλιομετρου. δεν ειναι ωραιο οσο καλο και να ειναι το αρωμα. Πολλους ειπες 4 1 πισω απο καθε αυτι και εισαι οκ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, *nenya* είπε 3) Γλυκοπικαντικο αρωμα, παραμυθενιο, για ολες τις εποχες και τις ωρες της ημερας. Κι αυτο το εχω τιμησει εδώ και χροοονια. Καλη διάρκεια αλλα δεν φτανει τα αλλα δυο. Τι μου θύμισες Nenya..! Το συγκεκριμένο το φορούσα δύο χρόνια στην φοιτητική περίοδο και είναι από τα λίγα που θα μπορούσα να βάλω ξανά, δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πλέον όπως με είχαν ενημερώσει από μεγάλο κατάστημα. Εξίσου φανταστικό είναι και το άλλο της Lolita, με νότες πορτοκαλιού και κανέλας. Μυρίζει σαν φρεσκοψημένο μπισκότο! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Lilith19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Lilith19 said: Τι μου θύμισες Nenya..! Το συγκεκριμένο το φορούσα δύο χρόνια στην φοιτητική περίοδο και είναι από τα λίγα που θα μπορούσα να βάλω ξανά, δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πλέον όπως με είχαν ενημερώσει από μεγάλο κατάστημα. Εξίσου φανταστικό είναι και το άλλο της Lolita, με νότες πορτοκαλιού και κανέλας. Μυρίζει σαν φρεσκοψημένο μπισκότο! Lilith μου κυκλοφορει ακομα! Αλλα με αλλη συσκευασία, μου το ειχαν κανει δώρο πριν 2 χρονια, κατσε να στο δειξω πως είναι (μυριζει σχεδον το ιδιο με το παλιο που λεμε): Τωρα με εψησες ομως και για το μπισκοτενιο που ειπες! Απο διαρκεια τι λεει; Κραταει καθολου; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από *nenya* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε 1 πισω απο καθε αυτι και εισαι οκ ετσι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχοντας δοκιμάσει άπειρες κολωνιες (μπαμπάς ναυτικός έφερνε σπίτι όλο το duty free), τα 3 αγαπημένα είναι: 1. Flora by Gucci 2. Hipnotic poison/midnight poison by Dior 3. Dalimania salvador dali Πέρα αυτών, άλλα αγαπημένα είναι: eden & loulou by cacharel, gaultier classique, nina by nina ricci, agent provocateur maitresse, ένα από marc jacobs που μου διαφεύγει το όνομα του τώρα, Anaís, coco passion, emporio Armani lui (ναι το ανδρικό, έχω τελειώσει καμία 10αρια μπουκαλάκια!) και πολλά άλλα! Κάθε άρωμα είναι διαφορετικό σε κάθε άνθρωπο και το ίδιο άρωμα μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον, ενώ για άλλον να είναι ιδανικό! Για παράδειγμα ποτέ δεν μου άρεσαν εμένα τα κλασικά αγαπημένα πολλών γυναικών Chanel 5 και j'adore. Ποτέ δεν μου έκατσαν καλά! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από lyda94 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Αυτο το J'Adore κι εγω ποτε δεν το χωνεψα...ουτε πανω μου ουτε σε αλλες γυναίκες. Επισης πολύ ιδιαίτερα αρωματα που ειτε τα μισείς ειτε τα λατρευεις ειναι αυτα του Thierry Mugler. Πχ τα bestseller Angel και Alien. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Αυτο το J'Adore κι εγω ποτε δεν το χωνεψα...ουτε πανω μου ουτε σε αλλες γυναίκες. Επισης πολύ ιδιαίτερα αρωματα που ειτε τα μισείς ειτε τα λατρευεις ειναι αυτα του Thierry Mugler. Πχ τα bestseller Angel και Alien. Παίζει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με καταλαβαίνει για το j' adore. Όλοι με έβγαζαν τρελή! 😂 Το alien δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ποτέ, το angel δεν είναι στα αγαπημένα μου, αλλά μου αρέσει γενικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, lyda94 είπε 3. Dalimania salvador dali Τρομερο αυτο το αρωμα, οπως κι ενα αλλο του με ασημι χειλη στο μπουκαλακι. Ειχα παρει σε τυφλη αγορα εν τω μεταξυ το αντιστοιχο ανδρικο στο μαυρο μπουκαλι και πραγματικα ειναι ο,τι πιο κουλο εχω φορεσει ever. Ειναι λες και σε καλυπτει μια καταχνια, δεν ξερω πως να το περιγραψω. Παρ'ολο που ειχα ακουσει καλα σχολια το εστειλα με την μια, με αγχωνε αυτη η μυρωδια. Οσο για το J'Adore, το βρισκω εξαιρετικα θηλυκο και ωραιο, αλλα οντως με τα αρωματα ειναι πως θα κατσει στο δερμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Τρομερο αυτο το αρωμα, οπως κι ενα αλλο του με ασημι χειλη στο μπουκαλακι. Ειχα παρει σε τυφλη αγορα εν τω μεταξυ το αντιστοιχο ανδρικο στο μαυρο μπουκαλι και πραγματικα ειναι ο,τι πιο κουλο εχω φορεσει ever. Ειναι λες και σε καλυπτει μια καταχνια, δεν ξερω πως να το περιγραψω. Παρ'ολο που ειχα ακουσει καλα σχολια το εστειλα με την μια, με αγχωνε αυτη η μυρωδια. Οσο για το J'Adore, το βρισκω εξαιρετικα θηλυκο και ωραιο, αλλα οντως με τα αρωματα ειναι πως θα κατσει στο δερμα σου. Αυτό με τα ασημί χείλη εννοείς το dali mix? Κάπως έτσι? Ήταν πολύ μέτριο για μένα, καμία σχέση με το dalimania, που είναι εκπληκτικό! Το ανδρικό που αναφέρεις δεν το ξέρω καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, lyda94 είπε Αυτό με τα ασημί χείλη εννοείς το dali mix? Κάπως έτσι? Ήταν πολύ μέτριο για μένα, καμία σχέση με το dalimania, που είναι εκπληκτικό! Αναγειασοου, το Dali mix εννοω! Εψαξα και το ανδρικο, λεγεται Salvador Dali Pour Homme και βρηκα και κριτικες απο το fragrantica οι οποιες ειναι πανω κατω σε αυτο το μοτιβο. Γι'αυτο το πραμα που περιγραφεται παρακατω μιλαω και δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με αυτο το review. Αλλα ενταξει αν παει σε καποιον ειναι ο,τι πρεπει για signature 😛 Spoiler A wonderfully creepy oriental fougere. Shades of the 1970's green oakmoss bombs (I get a strong Knowing vibe) with something sinister but sweet (in a good way! Really!) Reminds me of a dark, baroque, and very creepy antique store, the kind that's full of dangerous trinkets that will drive you mad. Like being inside a Satanic temple. Spicy, sweet, and more than a little skanky. An Edgar Allen Poe story in perfume form. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, stormrain είπε Αναγειασοου, το Dali mix εννοω! Εψαξα και το ανδρικο, λεγεται Salvador Dali Pour Homme και βρηκα και κριτικες απο το fragrantica οι οποιες ειναι πανω κατω σε αυτο το μοτιβο. Γι'αυτο το πραμα που περιγραφεται παρακατω μιλαω και δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με αυτο το review. Αλλα ενταξει αν παει σε καποιον ειναι ο,τι πρεπει για signature 😛 Απόκρυψη περιεχομένων A wonderfully creepy oriental fougere. Shades of the 1970's green oakmoss bombs (I get a strong Knowing vibe) with something sinister but sweet (in a good way! Really!) Reminds me of a dark, baroque, and very creepy antique store, the kind that's full of dangerous trinkets that will drive you mad. Like being inside a Satanic temple. Spicy, sweet, and more than a little skanky. An Edgar Allen Poe story in perfume form. Χαχαχαχα έχω κλάψει με την κριτική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, *nenya* είπε Lilith μου κυκλοφορει ακομα! Αλλα με αλλη συσκευασία, μου το ειχαν κανει δώρο πριν 2 χρονια, κατσε να στο δειξω πως είναι (μυριζει σχεδον το ιδιο με το παλιο που λεμε): Τωρα με εψησες ομως και για το μπισκοτενιο που ειπες! Απο διαρκεια τι λεει; Κραταει καθολου; Ε μα λέω κι εγώ, τόσο ιδιαίτερο άρωμα και να μην υπάρχει πλέον! Μπαίνει και πάλι λοιπόν στη λίστα! Το μπισκοτάκι πορτοκαλιού θα έλεγα ότι κινείται στα ίδια επίπεδα με το από 'πάνω όσον αφορά τη διάρκεια. Δυστυχώς αυτό δεν είναι το δυνατό τους σημείο, είναι όμως και τα δύο φοβερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 2:39 ΠΜ, trelaras22 είπε Όντας λάτρης του σπορ της αναζήτησης, δοκιμής αρωμάτων και μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση κάτι καινούργιου, είπα ν ανοίξω αυτό το θέμα, ωστε να μοιραστώ τις 3 καλύτερες κωλώνιες που έχω φορέσει, αλλα και να διαβάσω μ ενδιαφέρον το δικό σας top 3. Έχουμε και λέμε λοιπόν: : 3: creed aventus: Ίσως το δημοφιλέστερο άρωμα της δεκαετίας που πέρασε. Πολυδιαφημισμένο, πανάκριβο κι ουκ ολίγες φορές αντιγραμμένο. Το φορούν διάσημοι, φλερτάρει στις πρώτες θέσεις σε γνωστά site αξιολόγησης αρωμάτων, μαζεύει τα περισσότερα κομπλιμέντα απ οποιοδήποτε άλλο έχω φορέσει με διαφορά. Φρουτοκρεμμόδες με μια αίσθηση καπνού περιγράφεται, σ εμένα βγάζει λίγο περισσότερο νότες κέδρου, που δε θυμάμαι καν αν περιέχει. Πανάκριβο, όχι γι αγορά απο Ελλάδα. Σχετικά καλό αντίγραφο της αποτελλεί η explorer της montblanc που χάνει ωστόσο σε διάρκεια, αλλα είναι φθηνή. . Αποτελλεί καλή επιλογή για blind buy αγορά μιας κι είναι απ τα λίγα, μαζί με το πρώτο της λίστας μου που θ αναφέρω παρακάτω, που αποσπούν μόνο θετικά σχόλια απο ανθρώπους με διαφορετικό γούστο. 2: Dior home intense: Το συγκεκριμένο άρωμα θεωρείται ήδη ένα απ τα καλύτερα αρώματα όλων των εποχών, τρομερά ιδιαίτερο, δεν συστήνεται για κανένα λόγο για blind buy αγορά ή δώρο. Είναι γλυκό, πουδρέ, κάποιοι θεωρούν οτι έχει γυναικείο χαρακτήρα λόγω της ίριδας που περιέχει... το καλύτερο σύμφωνα με τα ratings του γνωστότερου site αξιολόγησεις αρωμάτων κι ένα απ τα καλύτερα αρώματα σε θέμα ποιότητας και διάρκειας σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη. Ιδιαίτερο κι εφυές, ή αρωωσταίνεις με τη μυρωδιά του ή το μισείς, για ποιό εξασκημένες μύτες. 1: Tom Ford noir extreme. Ο Tom Ford είναι πασίγνωστος για τα ιδιαίτερα, πολύ ποιοτικά αρώματά του. Το noir extreme είναι γλυκοπικάντικο, unisex, μαζεύει κομπλιμέντα και κατα την προσωπική, υποκειμενική μου άποψη, ό,τι ποιό σέξυ και μεθυστικό έχω μυρίσει ποτέ. Φανταστική δημιουργία, σχετικά φθηνό για άρωμα του TF, αξίζει και για blind buy, αποσπά μόνο θετικά σχόλια. . Πολύ καλή διάρκεια, δεν αντιγράφεται απο τύπου, αλλάζει αρκετά όσο το φοράτε προς το καλύτερο. Θα μου άρεσε να δω και το δικό σας top 3, ή έστω τις προτάσεις σας γενικότερα να πάρω ιδέες και να μείνει κι ως αρχείο. Ευχαριστώ. Tuscany by Aramis από φοιτητής στο UK ήταν babe-magnet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα