HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, janus5555 είπε 1. tommy hilfiger- πρακτικά η πρώτη μου κολόνια, για όλες τις ώρες, ευχάριστη διακριτική αλλά και ιδιαίτερη 2. Ralph Lauren Polο πράσινο μπουκαλι- πολύ βαριά, πιο πολύ για χειμώνα, πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά, εντυπωσιακή βέβαια αν καταφέρεις να την φορέσεις 3. fahrenheit dior- πολύ ιδιαίτερη, πολύ ζεστή, αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη ή να μη σε ρωτήσουν ποιά είναι Πολύ καλές επιλογές, συνυπογράφω! Έχω τις δυο πρώτες και μου είχε αρέσει πολύ και η burberry αλλά ακόμα δεν την έχω φορέσει. Μπορείς να μου πεις οι άλλες δύο πως είναι; Η 212 είναι αρκετά έντονη και γλυκίζει λίγο. Φοριεται κατ εμέ και χειμώνα, αλλά και καλοκαίρι. Η Noir Extreme είναι χειμερινή κολώνια, έντονο άρωμα , φοβερό , φέρνει λίγο προς tobacco και πατσουλί. 48 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Την polo την πράσινη δεν την έχω τσεκάρει, πώς μοιάζει, βλέπω την τιμάτε. Πολύ καλή είναι κι η κόκκινη η πόλο, μόνο για καλοκαίρι αυστηρά μεν, αλλα εξαιρετική για τα γούστα μου. Η πράσινη Polo είναι διαχρονική από το 1989. Έχει εντονο άρωμα προς το πεύκο και εμένα μου θυμίζει λίγο παλιές εποχές. Είναι η πρώτη που αντικαθιστώ όταν τελειώσει. Τηρουμένων των αναλογιών δεν είναι και πολύ ακριβή. 1
janus5555 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Την polo την πράσινη δεν την έχω τσεκάρει, πώς μοιάζει, βλέπω την τιμάτε. Πολύ καλή είναι κι η κόκκινη η πόλο, μόνο για καλοκαίρι αυστηρά μεν, αλλα εξαιρετική για τα γούστα μου. Δεν είναι ιδιαίτερα νεανική και νομίζω ταιριάζει καλύτερα σε σκουρόχρωμους, μελαχροινούς κτλ. επειδή είναι αρκετά βαριά και έντονη, ιδιαίτερη μυρωδιά. Γι' αυτό λέω "αν καταφέρεις να τη φορέσεις". Είναι ξυλώδης με έντονες νότες πεύκου, καπνού και δέρματος. Δεν είναι όμως απ'αυτές που αρέσουν πάντα και εύκολα, μου'χει τύχει να μου πούνε με αποστροφή "τί μυρίζει έτσι σ'αυτό το δωμάτιο!" :P. 1
StamTheMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Εγω δε φοραω αρωματα,μονο σε καμια καλη εξοδο,και δε θυμαμαι ουτε καν τα ονοματα τους. Επειδη ομως εχω ευαισθητη μυτη,εχω λοξοδρομησει καποιες φορες απο τη διαδρομη μου,επειδη η κορασιδα στο σκουτερ μπροστα μυριζε υπεροχα. Μη φανταστειτε οτι πηγα και μεχρι το σπιτι της,αλλα κανα δυο στενα τα πηγαινα απο πισω 2 1
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 aqua di gio 2 chanel allure sport 3 azzaro chrome μην λουζεστε με τα αρωματα. 4 -5 ψεκασμοι και καλα ειναι. το αρωμα πρεπει να το μυριζει καποιοσ που θα ερθει πολυ κοντα και οχι σε εμβελια χιλιομετρου. δεν ειναι ωραιο οσο καλο και να ειναι το αρωμα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από mp123 3 1 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mp123 είπε 1 aqua di gio 2 chanel allure sport 3 azzaro chrome μην λουζεστε με τα αρωματα. 4 -5 ψεκασμοι και καλα ειναι. το αρωμα πρεπει να το μυριζει καποιοσ που θα ερθει πολυ κοντα και οχι σε εμβελια χιλιομετρου. δεν ειναι ωραιο οσο καλο και να ειναι το αρωμα. Εντάξει θείο. 2 1
*nenya* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυσκολο το top 3 ε... 1) Για βραδυ: ενα αρωμα χειμωνιάτικο, γλυκο, βαρυ, χαρακτηριστικο. Ειναι το πιο κλασικο μου, το αγοραζω εδω και 15+ χρονια. Ψεκαζεις μια δυο φορες max και διαρκεί για εναν αιωνα XD (πχ μυριζε ακομα πανω σε φουλαρια/κασκολ που τα ξεθαψα μετα απο χρόνια, απιστευτο) 2) Αλλο ενα αρωμα που μπορεί να χαρακτηριστει λιγο βαρυ και γλυκο. Ομως μ'αρεσει που κι αυτο διαρκει πάρα πολύ και δεν χρειάζεται ανανέωση. Γλυκο σαν βανιλια. 3) Γλυκοπικαντικο αρωμα, παραμυθενιο, για ολες τις εποχες και τις ωρες της ημερας. Κι αυτο το εχω τιμησει εδώ και χροοονια. Καλη διάρκεια αλλα δεν φτανει τα αλλα δυο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από *nenya* 2
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Εντάξει θείο. Ανήψι μην λούζεσε. Αυτό δηλώνει πως είσαι χωρίς γυναίκα και ψάχνεις να βρεις. Σκεψου το για καλό στο λέω. 1
CaptainChris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Acqua Di Parma Cologne κλασσικό διαχρονικη κολόνια τη φοράω χρόνια, τα τελευταία καλοκαίρια περνώ πάλι από τον οίκο Acqua Di Parma το Fico di Amalfi και το Mirto di Panarea απο τη σειρά Blue Mediterraneo. Επίσης μου αρέσει πολύ το Aventus απο Creed αλλά είναι πολύ ακριβό. Στις 18/2/2021 στις 7:57 ΠΜ, marva είπε Επειδή κι εγώ έχω την ίδια τρέλα με τα αρώματα, θα γράψω για γυναικεία: 1. Guerlain L' Heure Bleue edp (το παλιό - επαναλανσαρίστηκε και είναι διαφορετικό σε όλες τις νότες γμτ). 2. Aqua di Parma Iris Nobile edp (το σταμάτησαν δυστυχώς). 3. Sisley Eau du Soir 4. Chanel no 5 5. Versace Woman edp (μου το έκαναν δώρο και δεν έχω βρει άλλο τόσο ωραίο και σε τόσο καλή τιμή). 6. Maison Francis Kurkdjian (εξαιρετικά και ασυνήθιστα ανδρικά και γυναικεία αρώματα, αλλά τα καλύτερα απ' όλα, τουλάχιστον για μένα, είναι τα unisex). Επειδή όμως ζούμε σε δύσκολους καιρούς και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν, έχω ανακαλύψει εδώ και λίγα χρόνια ένα αρωματοπωλείο που πουλάει πολύ καλές και ποιοτικές απομιμήσεις και διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Τα αρώματά του δεν έχουν καμία σχέση με τα απαίσια πατσουλιά που σε ψεκάζουν στην Ερμού, χρησιμοποιεί πραγματικά αιθέρια έλαια και κάνει τις αναμίξεις των υλικών μπροστά σου (τώρα, βέβαια, λειτουργεί μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα). Ποίο και πού είναι; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, *nenya* είπε μυριζε ακομα πανω σε φουλαρια/κασκολ που τα ξεθαψα μετα απο χρόνια Νταφάκ. Φαντάσου τι θα'χει μέσα δαύτο... θα σκοτώνει και κατσαρίδες στο πέρασμά του Πλακίζω, σίγουρα αν το μύριζε ο StamTheMan θα σε έπαιρνε από πίσω! με το σκούτερ πάντα θυμίζω.. 3 ώρες πριν, mp123 είπε Αυτό δηλώνει πως είσαι χωρίς γυναίκα και ψάχνεις να βρεις. Δέναι απαραίτητα κακό αυτό.. όπως λεν και στο χωριόμ almost φυσιολογικό! :ρ Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :ρρρ
*nenya* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Τριλο κλαιωωωω! Οκ, θα το εχω καβατζα και για κατσαριδοκτονο. Να πεθαινουν ευτυχισμενες και μυρωδατες!
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, *nenya* είπε Τριλο κλαιωωωω! Ασε.. και γω το'παθα όταν το'γραφα.. Νευρικό!
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Τριλο κλαιωωωω! Οκ, θα το εχω καβατζα και για κατσαριδοκτονο. Να πεθαινουν ευτυχισμενες και μυρωδατες! Χωρίς παρεξήγηση κσι χωρίς να γίνω κακός αλλά αυτό το άρωμα μου θυμίζει εκκλησία . Ξέρεις τωρα που όλες οι μεγάλες γυναίκες πάνε ντυμένες με τα καλά τους και μυρίζουν ακριβως αυτό το είδος αρώματα. Για κατσαριδικτονο κάνει. Αλλαξε το ASAP. Για το poison λέω. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από mp123
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Tρελα ειναι το Hypnotic Poison, αλλα το νουμερο 1 για τα γυναικεια ειναι το Mademoiselle της Channel. Δεν εχω μυρισει καλυτερο αρωμα, ποτε. 1
giorgoskouro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Τα αρώματα πλέον έχουνε χαλάσει και δεν διαχρονικά όπως παλιά. Για μένα δεν αξίζει να δώσω μια στις βιομηχανίες τους, αρώματα μόνο χυμα από αρωματοπωλειο η μαγαζιά καλλυντικών αν βρω εκεί, κιτρο και κινυνη.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, mp123 είπε Ανήψι μην λούζεσε. Αυτό δηλώνει πως είσαι χωρίς γυναίκα και ψάχνεις να βρεις. Σκεψου το για καλό στο λέω. Αχ θείο, να την αλλάξω θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα