Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δεν βάζω ποτέ κολωνιες. Στο σπίτι εχουμε μερικά δοχεία με άρωμα λεμονιού και τριαντάφυλλου που τα αγοράζεις παντού, αν ποτέ έβαζα θα έβαζα λίγο από αυτά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Green Irish Tweed Creed for men Le male 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Armani mania Davidoff cool water Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το top 3 μου (all time) και με αυτή τη σειρά προτίμησης. Η Terre για μένα είναι 2 κλικ πάνω. 1) Terre - Hermes 2) Sauvage - Dior 3) Le Male - Jean Paul Gaultier Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marva Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Επειδή κι εγώ έχω την ίδια τρέλα με τα αρώματα, θα γράψω για γυναικεία: 1. Guerlain L' Heure Bleue edp (το παλιό - επαναλανσαρίστηκε και είναι διαφορετικό σε όλες τις νότες γμτ). 2. Aqua di Parma Iris Nobile edp (το σταμάτησαν δυστυχώς). 3. Sisley Eau du Soir 4. Chanel no 5 5. Versace Woman edp (μου το έκαναν δώρο και δεν έχω βρει άλλο τόσο ωραίο και σε τόσο καλή τιμή). 6. Maison Francis Kurkdjian (εξαιρετικά και ασυνήθιστα ανδρικά και γυναικεία αρώματα, αλλά τα καλύτερα απ' όλα, τουλάχιστον για μένα, είναι τα unisex). Επειδή όμως ζούμε σε δύσκολους καιρούς και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν, έχω ανακαλύψει εδώ και λίγα χρόνια ένα αρωματοπωλείο που πουλάει πολύ καλές και ποιοτικές απομιμήσεις και διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Τα αρώματά του δεν έχουν καμία σχέση με τα απαίσια πατσουλιά που σε ψεκάζουν στην Ερμού, χρησιμοποιεί πραγματικά αιθέρια έλαια και κάνει τις αναμίξεις των υλικών μπροστά σου (τώρα, βέβαια, λειτουργεί μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 D&G light blue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, trelaras22 είπε Την Hermes un jardin sur la lagune δεν την έχω τσεκάρει, μοιάζει με την Ηermes Terre d'Hermes΄; Πώς θα τη χαρακτήριζες; Βγάζει εξαιρετικά αρώματα ο οίκος πραγματικά, η Terre αποτελλεί masterpiece , φοβερή διαχρονικά. 23 ώρες πριν, Iris_89 είπε Οχι οχι δεν εχει καμια σχεση με την Terre η οποια ειναι βαρια και χαρακτηριστικη. Δεν ειμαι πολυ καλος στις περιγραφες αρωματων, αλλα θα ελεγα πως η Lagune (για συντομια), ειναι λιγο πιο ηρεμη, πιο φλοραλ στην αρχη και καταληγει σε καπως πιο ξυλωδης και ανεπαισθητα κιτρωδης. Eιναι και λογικο γιατι η συλλογη των Jardin ειναι unisex οποτε πρεπει να ειναι λιγο πιο ησυχη. Επισης εχοντας δοκιμασει τις περισσοτερες, εχω ξεχωρισει και την Le Jardin de Monsieur Li, η οποια ειναι κι αυτη πολυ καλη, οχι στα επιπεδα της Lagune ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 212 Black Vip. Mr.Burberry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Hermès Terre Ralph Lauren Polο πράσινο μπουκαλι Carolina Herrera Vip 212 Tom Ford Noir Extreme Burberry London 6 ώρες πριν, marva είπε Επειδή κι εγώ έχω την ίδια τρέλα με τα αρώματα, θα γράψω για γυναικεία: 1. Guerlain L' Heure Bleue edp (το παλιό - επαναλανσαρίστηκε και είναι διαφορετικό σε όλες τις νότες γμτ). 2. Aqua di Parma Iris Nobile edp (το σταμάτησαν δυστυχώς). 3. Sisley Eau du Soir 4. Chanel no 5 5. Versace Woman edp (μου το έκαναν δώρο και δεν έχω βρει άλλο τόσο ωραίο και σε τόσο καλή τιμή). 6. Maison Francis Kurkdjian (εξαιρετικά και ασυνήθιστα ανδρικά και γυναικεία αρώματα, αλλά τα καλύτερα απ' όλα, τουλάχιστον για μένα, είναι τα unisex). Επειδή όμως ζούμε σε δύσκολους καιρούς και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν, έχω ανακαλύψει εδώ και λίγα χρόνια ένα αρωματοπωλείο που πουλάει πολύ καλές και ποιοτικές απομιμήσεις και διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Τα αρώματά του δεν έχουν καμία σχέση με τα απαίσια πατσουλιά που σε ψεκάζουν στην Ερμού, χρησιμοποιεί πραγματικά αιθέρια έλαια και κάνει τις αναμίξεις των υλικών μπροστά σου (τώρα, βέβαια, λειτουργεί μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα). Ε, πες μας ποιο κατάστημα είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, marva είπε Επειδή κι εγώ έχω την ίδια τρέλα με τα αρώματα, θα γράψω για γυναικεία: 1. Guerlain L' Heure Bleue edp (το παλιό - επαναλανσαρίστηκε και είναι διαφορετικό σε όλες τις νότες γμτ). 2. Aqua di Parma Iris Nobile edp (το σταμάτησαν δυστυχώς). 3. Sisley Eau du Soir 4. Chanel no 5 5. Versace Woman edp (μου το έκαναν δώρο και δεν έχω βρει άλλο τόσο ωραίο και σε τόσο καλή τιμή). 6. Maison Francis Kurkdjian (εξαιρετικά και ασυνήθιστα ανδρικά και γυναικεία αρώματα, αλλά τα καλύτερα απ' όλα, τουλάχιστον για μένα, είναι τα unisex). Επειδή όμως ζούμε σε δύσκολους καιρούς και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν, έχω ανακαλύψει εδώ και λίγα χρόνια ένα αρωματοπωλείο που πουλάει πολύ καλές και ποιοτικές απομιμήσεις και διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Τα αρώματά του δεν έχουν καμία σχέση με τα απαίσια πατσουλιά που σε ψεκάζουν στην Ερμού, χρησιμοποιεί πραγματικά αιθέρια έλαια και κάνει τις αναμίξεις των υλικών μπροστά σου (τώρα, βέβαια, λειτουργεί μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα). Αν θα ήθελες να μας πεις ποιό είναι το κατάστημα, αν οχι εδώ γτ δεν ξέρω αν επιτρέπεται, να έστελνες ένα ΠΜ, θα βοηθούσες πολύ,να τσεκάρουμε κι εμείς κανένα τύπου... Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1. tommy hilfiger- πρακτικά η πρώτη μου κολόνια, για όλες τις ώρες, ευχάριστη διακριτική αλλά και ιδιαίτερη 2. Ralph Lauren Polο πράσινο μπουκαλι- πολύ βαριά, πιο πολύ για χειμώνα, πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά, εντυπωσιακή βέβαια αν καταφέρεις να την φορέσεις 3. fahrenheit dior- πολύ ιδιαίτερη, πολύ ζεστή, αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη ή να μη σε ρωτήσουν ποιά είναι 4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Hermès Terre Ralph Lauren Polο πράσινο μπουκαλι Carolina Herrera Vip 212 Tom Ford Noir Extreme Burberry London Ε, πες μας ποιο κατάστημα είναι. Πολύ καλές επιλογές, συνυπογράφω! Έχω τις δυο πρώτες και μου είχε αρέσει πολύ και η burberry αλλά ακόμα δεν την έχω φορέσει. Μπορείς να μου πεις οι άλλες δύο πως είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1. sausage dior 2. versace eros,αυτο το αρωμα μου αρεσε απο το πρωτο σπρευ επαθα την πλακα μου,ολα τα αρωματα τα συνήθιζα στην πορεία,αυτο το αγαπησα απο την πρωτη στιγμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, janus5555 είπε 1. tommy hilfiger- πρακτικά η πρώτη μου κολόνια, για όλες τις ώρες, ευχάριστη διακριτική αλλά και ιδιαίτερη 2. Ralph Lauren Polο πράσινο μπουκαλι- πολύ βαριά, πιο πολύ για χειμώνα, πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά, εντυπωσιακή βέβαια αν καταφέρεις να την φορέσεις 3. fahrenheit dior- πολύ ιδιαίτερη, πολύ ζεστή, αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη ή να μη σε ρωτήσουν ποιά είναι Πολύ καλές επιλογές, συνυπογράφω! Έχω τις δυο πρώτες και μου είχε αρέσει πολύ και η burberry αλλά ακόμα δεν την έχω φορέσει. Μπορείς να μου πεις οι άλλες δύο πως είναι; Την polo την πράσινη δεν την έχω τσεκάρει, πώς μοιάζει, βλέπω την τιμάτε. Πολύ καλή είναι κι η κόκκινη η πόλο, μόνο για καλοκαίρι αυστηρά μεν, αλλα εξαιρετική για τα γούστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Light Blue Dolce Gabbana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Sauvage Dior 1 Million Black xs Hugo Boss με το γκρι καπάκι Wood dsquared (η πολύ πολύ παλία (προ 15ετίας περίπου)) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα