Προς το περιεχόμενο

Τα top 3 αρώματά μου ever, τα δικά σας;

trelaras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντας λάτρης του σπορ της αναζήτησης, δοκιμής αρωμάτων και μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση κάτι καινούργιου, είπα ν ανοίξω αυτό το θέμα, ωστε να μοιραστώ τις 3 καλύτερες κωλώνιες που έχω φορέσει, αλλα και να διαβάσω μ ενδιαφέρον το δικό σας  top 3.  Έχουμε και λέμε λοιπόν: :

3:  creed aventus:  Ίσως το δημοφιλέστερο άρωμα της δεκαετίας που πέρασε. Πολυδιαφημισμένο, πανάκριβο κι ουκ ολίγες φορές αντιγραμμένο. Το φορούν διάσημοι, φλερτάρει στις πρώτες θέσεις  σε γνωστά  site αξιολόγησης αρωμάτων, μαζεύει τα περισσότερα κομπλιμέντα απ οποιοδήποτε άλλο έχω φορέσει  με διαφορά. Φρουτοκρεμμόδες με μια αίσθηση καπνού περιγράφεται, σ εμένα βγάζει λίγο περισσότερο   νότες κέδρου, που δε θυμάμαι καν αν περιέχει. 

Πανάκριβο, όχι γι αγορά απο Ελλάδα.   Σχετικά  καλό αντίγραφο της αποτελλεί η explorer  της montblanc που χάνει ωστόσο σε διάρκεια, αλλα είναι φθηνή. . 

Αποτελλεί καλή επιλογή για  blind buy αγορά μιας κι είναι απ τα λίγα, μαζί με το πρώτο της λίστας μου που θ αναφέρω παρακάτω, που αποσπούν μόνο θετικά σχόλια απο  ανθρώπους με διαφορετικό γούστο. 

2: Dior home intense:

Το συγκεκριμένο άρωμα θεωρείται ήδη ένα απ τα καλύτερα αρώματα όλων των εποχών, τρομερά ιδιαίτερο, δεν συστήνεται για κανένα λόγο για blind buy αγορά ή δώρο. 

Είναι γλυκό, πουδρέ, κάποιοι θεωρούν οτι έχει γυναικείο χαρακτήρα λόγω της  ίριδας που  περιέχει...

το καλύτερο σύμφωνα με τα  ratings του γνωστότερου  site  αξιολόγησεις αρωμάτων  κι ένα απ τα καλύτερα αρώματα σε θέμα ποιότητας και διάρκειας σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη. Ιδιαίτερο κι εφυές, ή αρωωσταίνεις με τη μυρωδιά του ή το μισείς, για ποιό εξασκημένες μύτες.  

1:  Tom Ford noir extreme.  

Ο  Tom Ford είναι πασίγνωστος για τα ιδιαίτερα, πολύ ποιοτικά αρώματά  του. Το  noir extreme είναι γλυκοπικάντικο,  unisex, μαζεύει κομπλιμέντα και κατα την προσωπική, υποκειμενική μου άποψη, ό,τι  ποιό σέξυ και μεθυστικό έχω μυρίσει  ποτέ. Φανταστική δημιουργία, σχετικά φθηνό για άρωμα του  TF, αξίζει και για   blind buy, αποσπά μόνο θετικά σχόλια.   .  Πολύ καλή διάρκεια, δεν αντιγράφεται απο τύπου, αλλάζει αρκετά όσο το φοράτε προς το καλύτερο.

Θα μου άρεσε να δω και το δικό σας  top 3, ή έστω τις προτάσεις σας γενικότερα να πάρω ιδέες και να  μείνει κι ως αρχείο. 

Ευχαριστώ.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φοράς γνήσιο creed aventus και να κυκλοφορείς με παπάκι 15ετίας και όσοι ακολουθούν στην Κηφησίας σε κίνηση να φαντάζονται ότι μπροστά τους θα συναντήσουν harley davidson  απίθανος συνδυασμός.😁

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέραν της πλάκας μία bulgari men των 100 ml υπάρχει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου χρόνια την οποία σπάνια χρησιμοποιώ. Κόστος γύρω στα 45 ευρώ. Νόμίζω μία πολύ καλή κλασική επιλογή.

Επεξ/σία από papoys1

• Moderators

Για μενα αυτην τη στιγμη το τοπ 3 μου ειναι 

1. Hermes  un jardin sur la lagune. Γενικα τα Hermes τα γουσταρω πολυ, αλλα το συγκεκριμενο ειναι τρομερο.

2. Ηermes Terre d'Hermes. Αλλο ενα καταπληκτικο αρωμα, τρομερα ιδιαιτερο ομως, ειναι love or hate αλλα σιγουρα ενδεικνυται για signature ακριβως για αυτον τον λογο.

3. Βvlgari Blv Notte. Δυστυχως αυτο το καταργησανε και δεν εχω βρει ακομα κατι αντιστοιχο να το αντικαταστησω.

Οποτε 3. Channel Allure. Τρομερο αρωμα αλλα δυστυχως δεν μου κραταει καθολου. Αλλα ειναι εκπληκτικο.

• Like 1

4 ώρες πριν, Dante80 είπε

Νομίζω πως μου έκαναν δώρο μια κολόνια το 1998, μου άρεσε πολύ, και έκτοτε παίρνω αυτή και τέλος. Μιγιάκε κάτι.

Και εγώ με αυτή έχω κολλήσει , Issey Miyake L'Eau d'Issey καμιά 15ετια.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, geomos είπε

Και εγώ με αυτή έχω κολλήσει , Issey Miyake L'Eau d'Issey καμιά 15ετια.

8 ώρες πριν, Dante80 είπε

Νομίζω πως μου έκαναν δώρο μια κολόνια το 1998, μου άρεσε πολύ, και έκτοτε παίρνω αυτή και τέλος. Μιγιάκε κάτι.

Ίδια περίπτωση. Μου την έκαναν δώρο και μετά κόλλησα. Έχω δοκιμάσει και άλλες φυσικά, δική μου αγορά ή δώρο, αλλά αυτός ο...Μιγιάκης :D μου είναι πια σταθερή αξία

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1

μυρτω λεμονατο και αντε γεια.κανει και απολυμανση.στο τσακιρ κεφι  κανα τοσκα 4711.......περασαν οι εποχες που εσκαγα 100αρια για αρωματα.

13 ώρες πριν, stormrain είπε

Για μενα αυτην τη στιγμη το τοπ 3 μου ειναι 

1. Hermes  un jardin sur la lagune. Γενικα τα Hermes τα γουσταρω πολυ, αλλα το συγκεκριμενο ειναι τρομερο.

2. Ηermes Terre d'Hermes. Αλλο ενα καταπληκτικο αρωμα, τρομερα ιδιαιτερο ομως, ειναι love or hate αλλα σιγουρα ενδεικνυται για signature ακριβως για αυτον τον λογο.

3. Βvlgari Blv Notte. Δυστυχως αυτο το καταργησανε και δεν εχω βρει ακομα κατι αντιστοιχο να το αντικαταστησω.

Οποτε 3. Channel Allure. Τρομερο αρωμα αλλα δυστυχως δεν μου κραταει καθολου. Αλλα ειναι εκπληκτικο.

Την Hermes  un jardin sur la lagune δεν την έχω τσεκάρει,  μοιάζει με την Ηermes Terre d'Hermes΄; Πώς θα τη χαρακτήριζες; Βγάζει εξαιρετικά αρώματα ο οίκος  πραγματικά, η Terre αποτελλεί masterpiece  , φοβερή διαχρονικά.   

12 ώρες πριν, Iris_89 είπε

1. Invictus - Paco Rabanne

Sauvage -Dior

Oud Ispahan - Dior

Η Oud Ispahan -    αποτελλεί φανταστικό, ιδιαίτερο άρωμα για τα γούστα μου. Οι  invictus και Sauvage  κλασικές αξίες, αλλα η τελευταία πραγματικά ωραία, ψαγμένη επιλογή.   

9 ώρες πριν, eMike είπε

Εδώ και 3 χρόνια έχω κολλήσει με την Invictus-Paco Rabanne...

Τσέκαρε και την armani code   profumo σε πρώτη ευκαιρία. Ανοίγει σαν την invictus,  όμορφα κι επιθετικά. Στην πορεία γλυκαίνει, κρατάει μια ποιό πικάντικη νότα και γίνεται λίγο ποιό σοφιστικέ... Η  invictus  πολύ καλή, απ τις ποιό επιτυχημένες της δεκαετίας.

4 ώρες πριν, Dangor είπε

Prada L'homme

Paco Rabanne Invictus

Davidoff Hot Water

Για την  prada διαβάζω διθυράμβους και παραδόξως δεν την  έχω τσεκάρειο, δώσε μας μια εικόνα αν έχεις όρεξη, πώς μοιάζει; Πραγματικά την εκθιάζουν στ ανάλογα  forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...