DiaperCh@nger101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Άσχετο με το πρόβλημα, αλλά ήθελα να 'ξερα τι στο καλό ρωτάτε αφού στο τέλος θα κάνετε του κεφαλιού σας. Τέσπα τον καημό μου γράφω. Θερμοκρασίες μέτρησες που είπαμε παραπάνω? Σε load εννοώ όχι idle. Ssd έχεις ή nvme? και ποιον. Όταν κολλάει ή/και μαυρίζει είναι τυχαίο, στο κάνει και στο desktop ή σε κάποιο παιχνίδι πχ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Άσχετο με το πρόβλημα, αλλά ήθελα να 'ξερα τι στο καλό ρωτάτε αφού στο τέλος θα κάνετε του κεφαλιού σας. Τέσπα τον καημό μου γράφω. Θερμοκρασίες μέτρησες που είπαμε παραπάνω? Σε load εννοώ όχι idle. Ssd έχεις ή nvme? και ποιον. Όταν κολλάει ή/και μαυρίζει είναι τυχαίο, στο κάνει και στο desktop ή σε κάποιο παιχνίδι πχ. Τυχαία εντελώς δεν μπόρεσα να παίξω τίποτα απόλυτος
nickol-us Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Πρώτο build; Έχεις ξανακάνει; Cpu πάτησε σωστά; Ram έβαλες στις σωστές θέσεις (A2-B2 σελ 29); Η gpu είναι δοκιμασμένη αλλού; Δοκίμασες να κατεβάσεις xmp (στις 3000πχ); Κουμπωμένα όλα τσεκαρισμένα; Δοκίμασες να βγάλεις την mobo από το κουτί και να τη δοκιμάσεις στον "αέρα"; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Πρώτο build; Έχεις ξανακάνει; Cpu πάτησε σωστά; Ram έβαλες στις σωστές θέσεις (A2-B2 σελ 29); Η gpu είναι δοκιμασμένη αλλού; Δοκίμασες να κατεβάσεις xmp (στις 3000πχ); Κουμπωμένα όλα τσεκαρισμένα; Δοκίμασες να βγάλεις την mobo από το κουτί και να τη δοκιμάσεις στον "αέρα"; Ευχαριστώ για την απάντηση Έχω κάνει πριν πολλά χρόνια. Ναι μια χαρά Οι ραμ μπήκαν σωστά όπως ήταν στο μανουαλ Την κάρτα γραφικών την είχα στο προηγούμενο build και τότε ήταν καλά. Σε λογισμικό chrome os δουλεύει ωστόσο σε Linux κολλάει σε πράγματα όπως άνοιγμα Firefox,. Θα ανεβάσω ορισμένα πράγματα να σας χελπαρο να δείτε τι γίνεται γιατί θα με τρελάνει όπως και της θερμοκρασίες που ζητήσατε, σε windows βγήκαν τα ποιο πολλά προβλήματα όπως ξαφνικά shut downs με μαύρο Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Είσαι σίγουρος ότι είναι shutdown; Βλέπεις τα ανεμιστήρα να σταματάνε, Σε ρωτάω αν έχεις nvme να σιγουρευτείς αν έχει κουμπώσει καλά. Επίσης αν γίνεται να το περιορισουμε σε ένα λειτουργικό. Δεύτερο τροφοδοτικό για δοκιμές υπάρχει ;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Είσαι σίγουρος ότι είναι shutdown; Βλέπεις τα ανεμιστήρα να σταματάνε, Σε ρωτάω αν έχεις nvme να σιγουρευτείς αν έχει κουμπώσει καλά. Επίσης αν γίνεται να το περιορισουμε σε ένα λειτουργικό. Δεύτερο τροφοδοτικό για δοκιμές υπάρχει ; Φίλε πρέπει να είναι ο σκληρός δίσκος κάτι δεν μου κολλάει καλά, έβαλα άλλον ssd και έτρεχε καλά θα το κοιτάξω τώρα λίγο ακόμα. Πω πω και έκανε πολλά λεφτά..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Παιδιά έκανα μερικές δοκιμές με τις ραμ. Μια από τις δύο μου ραμ δημιουργεί το πρόβλημα, η άλλη είναι μια χαρά λειτουργεί καλά σε ότι κανάλι την βάλω. Όταν βάζω την δεύτερη είτε μόνη της είτε μαζί με την άλλη κολλάει όλο το σύστημα! Παιδιά πως συμβαίνει αυτό; Λέτε να έκανα εγώ κάτι;
nickol-us Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει κάποια γκάφα ετοίμασε τη για επιστροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα