matrixtv1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δεν πρόκειται να αφήσω λογαριασμούς απλήρωτους ούτε να κάνω ανάληψη απλά ήθελα να ξέρω αν πχ δεν χρησιμοποιήσω καθόλου την κάρτα η κάνω μόνο μια αγορά και τηνεξοφλήσω άμεσα να μην μου έρθει στο τέλος ότι χρωστάω κάπου πχ το επιτόκιο παραμονή την ετήσια συνδρομή
Bitbit Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, marmagia είπε Συγγνώμη αλλά αυτά τα επιτόκια είναι στα όρια της τοκογλυφίας ο φίλος γράφει ότι τα νούμερα δεν είναι τα πραγματικά. προφανώς έσβησε τα πραγματικά. το λόγο δε καταλαβαίνω αλλά οκ. 35 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Δεν πρόκειται να αφήσω λογαριασμούς απλήρωτους ούτε να κάνω ανάληψη απλά ήθελα να ξέρω αν πχ δεν χρησιμοποιήσω καθόλου την κάρτα η κάνω μόνο μια αγορά και τηνεξοφλήσω άμεσα να μην μου έρθει στο τέλος ότι χρωστάω κάπου πχ το επιτόκιο παραμονή την ετήσια συνδρομή καλά δε χρειάζεται να την εξοφλήσεις και άμεσα έχεις τόσες μέρες περιθώριο. Δε χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις πυρηνική βόμβα στα χέρια σου. ίσως σε έχουν τρομοκρατήσει πολλοί άσχετοι. εμένα οι δικοί μου όταν ακούν ότι πληρώνω κάτι με πιστωτική τρελαίνονται. στο μυαλό τους το έχουν συνδυάσει ότι πιστωτική = τόκος, θα πληρώσω παραπάνω, θα μου πάρουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, θα καταντήσω να κοιμάμαι σε παγκάκι..... προσπάθησα κάποτε να τους εξηγήσω αλλά αν δε θέλει να καταλάβει ο άλλος, χάνεις το χρόνο σου φταίει και το γεγονός ότι κάποιοι γνωστοί χρωστούσαν σε κάρτες τα μαλλιοκέφαλα τους, αλλά αυτοί αν δε χρωστούσαν σε κάρτες, θα χρωστούσαν κάπου αλλού.... αυτό με την ετήσια συνδρομή που είπες, ανάλογα. Συνήθως ο πρώτος χρονος είναι δωρεαν. από εκεί και πέρα μπορεί να έχεις συνδρομή, μπορεί να είναι δωρεάν, μπορεί να είναι δωρεάν αν κάνεις κάποιες κινήσεις πχ > 2000€. 1
matrixtv1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 ο φίλος γράφει ότι τα νούμερα δεν είναι τα πραγματικά. προφανώς έσβησε τα πραγματικά. το λόγο δε καταλαβαίνω αλλά οκ. καλά δε χρειάζεται να την εξοφλήσεις και άμεσα έχεις τόσες μέρες περιθώριο. Δε χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις πυρηνική βόμβα στα χέρια σου. ίσως σε έχουν τρομοκρατήσει πολλοί άσχετοι. εμένα οι δικοί μου όταν ακούν ότι πληρώνω κάτι με πιστωτική τρελαίνονται. στο μυαλό τους το έχουν συνδυάσει ότι πιστωτική = τόκος, θα πληρώσω παραπάνω, θα μου πάρουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, θα καταντήσω να κοιμάμαι σε παγκάκι..... προσπάθησα κάποτε να τους εξηγήσω αλλά αν δε θέλει να καταλάβει ο άλλος, χάνεις το χρόνο σου φταίει και το γεγονός ότι κάποιοι γνωστοί χρωστούσαν σε κάρτες τα μαλλιοκέφαλα τους, αλλά αυτοί αν δε χρωστούσαν σε κάρτες, θα χρωστούσαν κάπου αλλού.... αυτό με την ετήσια συνδρομή που είπες, ανάλογα. Συνήθως ο πρώτος χρονος είναι δωρεαν. από εκεί και πέρα μπορεί να έχεις συνδρομή, μπορεί να είναι δωρεάν, μπορεί να είναι δωρεάν αν κάνεις κάποιες κινήσεις πχ > 2000€. Κατατοπιστικός ευχαριστω .
tomasss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Οι αγορές με έντοκες δόσεις έχουν επιπλέον επιβάρυνση από την τράπεζα πλέον του επιτοκίου που έχει ενσωματώνεται στις δόσεις;
matrixtv1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Άλλη μια απορία σχετικά με το όριο οποίος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει. Αν το όριο της κάρτας είναι πχ 1000 ευρώ μπορώ να κάνω μια αγορά 1500 ευρώ με δόσεις η πρέπει να είναι εντός ορίου ;Ευχαριστω
Amaretos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Όχι δεν μπορείς να υπερβείς το όριο της κάρτας και ας είναι με δοσεις 1
kax54638 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 9:23 ΜΜ, tomasss είπε Οι αγορές με έντοκες δόσεις έχουν επιπλέον επιβάρυνση από την τράπεζα πλέον του επιτοκίου που έχει ενσωματώνεται στις δόσεις; Όχι. Προστίθεται στην αξία του προϊόντος η επιβάρυνση του μαγαζιού και το συνολικό ποσό διαιρείται στον αριθμό των δόσεων που θέλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα