Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας μια διευκρίνηση θα ήθελα οποιος γνωρίζει. Επειδή προκειτε να βγάλω μια πιστωτική κάρτα και θα κανω μια πρώτη αγορά με ατοκες δοσεις πχ ενα προιον που κανει 500 εύρω σε 10 ατοκες δοσεις των 50 ευρω.Αν πληρωνω καθε φορα που βγενει ο λογαρισμος τα 50 ευρω θα εχω καποια χρεωση απο την τραπεζα σχετικα με το επιτόκιο αγορών που αναγραφει στους ορους τη καρτας η δεν θα έχω καποια χρεωση?    

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Καλησπέρα σας μια διευκρίνηση θα ήθελα οποιος γνωρίζει. Επειδή προκειτε να βγάλω μια πιστωτική κάρτα και θα κανω μια πρώτη αγορά με ατοκες δοσεις πχ ενα προιον που κανει 500 εύρω σε 10 ατοκες δοσεις των 50 ευρω.Αν πληρωνω καθε φορα που βγενει ο λογαρισμος τα 50 ευρω θα εχω καποια χρεωση απο την τραπεζα σχετικα με το επιτόκιο αγορών που αναγραφει στους ορους τη καρτας η δεν θα έχω καποια χρεωση?    

Αν πληρώνεις όλο το ποσό του λογαριασμού έγκαιρα, δεν έχεις καμία επιπλέον χρέωση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Καμία επιπλέον χρέωση αν η εξόφληση της δόσης είναι εμπρόθεσμη φίλε.

Το επιτόκιο αναφέρεται σε μη καταβληθέν υπόλοιπου όπου και τοκίζεται όπως και στην υπερανάληψη Χ ποσού από το ΑΤΜ

ΥΓ: καλές αγορές & ένα tip : βάλε αυτόματη εξόφληση να έχεις το μυαλό σου ήρεμο αν είσαι καλοπληρωτής 

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχάριστο ΣΕΠΠΕ που αναφέρετε στους όρους γνωρίζετε τι είναι πχ σεππε 20% θα έχει κάποια επίπτωση στον λογαριασμό μου αν πληρώνω κανονικά της δόσεις μου ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixtv1 είπε

Σας ευχάριστο ΣΕΠΠΕ που αναφέρετε στους όρους γνωρίζετε τι είναι πχ σεππε 20% θα έχει κάποια επίπτωση στον λογαριασμό μου αν πληρώνω κανονικά της δόσεις μου ;

Μην σε απασχολεί τίποτε. Αν εξοφλείς έγκαιρα τον λογαριασμό δεν θα έχεις καμία επιβάρυνση!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μου στείλανε αυτο το μηνυμα  μετα την αιτηση της καρτας ισημενει αυτο με λιγα λογια οποιος γνωριζει.(τα ποσα ειναι ενδεικτικά ).Θα εχω θεμα αν δεν αφήσω απλέρωτους λογαριασμούς η αν δεν χρησιμοποιήσω καθολου την καρτα ?

Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης για αγορές: 30,01%
Συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί για αγορές: χχχ.χχχ EUR
Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης για αναλήψεις μετρητών: 33,59%
Συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί για αναλήψεις: χχχ.χχχ EUR
Δημοσ.

το επιτόκιο αγορών και για αναλήψεις.

Αν πληρώνεις στην ώρα που πρέπει και δεν κάνεις ανάληψη από την κάρτα, δε σε απασχολούν.

Να φανταστείς στη δικιά μου πιστωτική ούτε που ξέρω πόσο είναι το επιτόκιο, ούτε ασχολήθηκα να το δω όταν έκανα την αίτηση για την κάρτα!

Ας είναι και 100%, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω απλήρωτο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε αυτό ήθελα να ξέρω  

Άλλη μια ερώτηση το πιστωτικό όριο πχ 500 ευρώ είναι κάθε μήνα ; Πχ αν χαλάσω 200 ευρώ τον ένα μήνα τον επιμένω μήνα έχω πάλι 500 ευρώ διαθέσιμο ;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Άλλη μια ερώτηση το πιστωτικό όριο πχ 500 ευρώ είναι κάθε μήνα ; Πχ αν χαλάσω 200 ευρώ τον ένα μήνα τον επιμένω μήνα έχω πάλι 500 ευρώ διαθέσιμο ;

Είναι μέχρι να εξοφλήσεις το προηγούμενο υπόλοιπο. Αν κάνεις αγορές 450€ και τα πληρώσεις πριν τη λήξη του λογαριασμού τότε θα έχεις 500€ όριο τον επόμενο μήνα. Αν τα αφήσεις ανεξοφλητα τότε τον επόμενο μήνα θα έχεις 50€ όριο - τον τόκο που θα έχει μπει στα 450€

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Δεν είναι ανά μήνα. Αν χαλάσεις 200 μέχρι να πληρωθεί ο λογαριασμός θα είναι 300. Όταν εξοφληθούν τα 200 και δεν έχεις ξοδέψει άλλα, θα γίνει 500. Και υπάρχει "πέναλτυ" αν υπερβείς το πιστωτικό όριο.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, matrixtv1 said:

Μου στείλανε αυτο το μηνυμα  μετα την αιτηση της καρτας ισημενει αυτο με λιγα λογια οποιος γνωριζει.(τα ποσα ειναι ενδεικτικά ).Θα εχω θεμα αν δεν αφήσω απλέρωτους λογαριασμούς η αν δεν χρησιμοποιήσω καθολου την καρτα ?

Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης για αγορές: 30,01%
Συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί για αγορές: χχχ.χχχ EUR
Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης για αναλήψεις μετρητών: 33,59%
Συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί για αναλήψεις: χχχ.χχχ EUR

Συγγνώμη αλλά αυτά τα επιτόκια είναι στα όρια της τοκογλυφίας 

Δημοσ.

Ναι ειναι γνωστο οτι η απληρωτη καρτα εχει τρελα επιτοκια

Και γι αυτο δεν πρεπει να πεσει κανεις στην παγιδα της "ελαχιστης δοσης" 

Αν εχεις οικονομικο προβλημα,το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να ακυρωσεις την πιστωτικη σου καρτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...