AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, dieksodo είπε εχμ τι εννοεις? δηλαδη χρειαζεσαι νομο για να σε προστατεψει απο υιους? δεν εχεις αντιυικο? τα cookies υπηρχαν πολυ πριν το gdpr ξερεις εχω ενα φιλο που χρησιμοποιει φιρεφοξ αντι για κρομε του εχει βαλει να σβηνει τα παντα οταν τον κλεινεις και δεν κραταει ουτε καν αγαπημενα καθε μερα μπαινει σε 10 ενημερωτικα σιτεσ 20 φορες τη μερα και σε φορουμς τραπεζες κτλ θυμαται απεξω 100 κωδικους ονοματα σελιδεςς κτλ κτλ τον λυπαμαι αλλα το κανει εδω και χρονια πριν το gdpr Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο πράγμα το να σβήνεις τα cookies από τον browser με αυτό που κάνει το gdpr??? Νόμιζα ότι μίλαγα με γνώστη...
dieksodo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, AtiX said: Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο πράγμα το να σβήνεις τα cookies από τον browser με αυτό που κάνει το gdpr??? Νόμιζα ότι μίλαγα με γνώστη... σου ειπα ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβεις προφανως το πως μια εταιρια διαχειρηζεται ταδεδομενα των πελατων της καθοριζει και την στρατηγικη της και το προιον της
AtiX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, dieksodo είπε σου ειπα ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβεις προφανως το πως μια εταιρια διαχειρηζεται ταδεδομενα των πελατων της καθοριζει και την στρατηγικη της και το προιον της Το οποίο δεν αποδεικνύει τίποτα για τα επιχειρήματα σου, απεναντίας ενισχύει τα δικά μου... 🤔
dieksodo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 11 hours ago, AtiX said: Το οποίο δεν αποδεικνύει τίποτα για τα επιχειρήματα σου, απεναντίας ενισχύει τα δικά μου... 🤔 αποδυκνυει οτι το gdpr δεν προσφερει τιποτα απολυτως το αντιθετο μαλιστα δημιουργει θεματα σε πελατες και εταιριες
AtiX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, dieksodo είπε αποδυκνυει οτι το gdpr δεν προσφερει τιποτα απολυτως το αντιθετο μαλιστα δημιουργει θεματα σε πελατες και εταιριες Μα το gdpr δεν έχει να κάνει με το σβήσιμο των cookies από εμένα αλλά με την διαχείρηση τους από τις ιστοσελίδες... αν αυτό το θεωρείς τίποτα τότε μάλλον νομίζεις ότι είσαι καμία μεγάλη εταιρία που τα κονομάει από αυτές τις τακτικές... Φίλε μου ή τα έχεις μπερδέψει λόγω άγνοιας ή δεν έχεις τι να πεις και πετάς ότι σου έρθει στο μυαλό νομίζοντας ότι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από AtiX
dieksodo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 10 hours ago, AtiX said: Μα το gdpr δεν έχει να κάνει με το σβήσιμο των cookies από εμένα αλλά με την διαχείρηση τους από τις ιστοσελίδες... αν αυτό το θεωρείς τίποτα τότε μάλλον νομίζεις ότι είσαι καμία μεγάλη εταιρία που τα κονομάει από αυτές τις τακτικές... Φίλε μου ή τα έχεις μπερδέψει λόγω άγνοιας ή δεν έχεις τι να πεις και πετάς ότι σου έρθει στο μυαλό νομίζοντας ότι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο... αυτο ειπα και εγω το πως θα χρησιμοποιησει τα δεδομενα μου μια εταιρια ή αν θα τα σβησει εξαρταται απο την πολιτικη της και τα προιοντα που θελει να παρασχει μια υπηρεσια οπως η γοογλ η φαψεβοοκ το νετφλιξ ή ακομα και ενα απλο σιτε με κοοκιες παρεχουν ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ πληροφορηση για καποιο λογο μπορεις αν θες να δεις νετφλιξ σαν επισκεπτης δεν θα ειναι καλο ομως γιατι ο αλγοριθμος ειναι φτιαγμενος για να μελετα τι βλεπεις ποσο βλεπεις και ετσι σου παρεχει ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΣΗΣΗ αν λοιπον εσυ το απαγορευσεις στο νετφλιξ δεν χανει το νετφλιξ χανω εγω σε ευκολια χρησης γιατι θα πρεπει να ψαχνω περισσοτερο για μια ταινια βεβαιως το gdpr δεν απαγορευει στην νετφλιξ να παρεχει προσωποποιημενη πληροφορηση και να μελετα τα δεδομενα και τις συνηθειες σου απλως το κανει πολυ πιο δυσκολο και γραφειοκρατικο το αποτελεσμα ειναι γραφειοκρατια μειωση ταχυτητας διαδικασιων και αχρειαστες διαδικασιες που ΔΕΝ ΘΕΛΩ με το σημερινο συστημα ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ σε αυτες τις αχρειαστες διαδικασιες χωρις το gdpr θα μπουν μονο αυτοι που τους ενδιαφερει να προστατευτουν πχ. χωρις gdpr κανεις δεν σε σταματα να ζητησεις απο την νετφλιξ να σβησει το λογαριασμο σου και τα στοιχεια σου αν το θες εμενα ομως που δεν με πειραζει γιατι σωνει και καλα πρεπει να υπαρχει νομος που να λεει σβηστα μετα απο 6 μηνες ξερωγω? ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ γιατι να στερησουμε απο την νετφλιξ να φτιαξει εναν καλυτερο αλγοριθμο με περισσοτερα δειγματα?
AtiX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, dieksodo είπε αυτο ειπα και εγω το πως θα χρησιμοποιησει τα δεδομενα μου μια εταιρια ή αν θα τα σβησει εξαρταται απο την πολιτικη της και τα προιοντα που θελει να παρασχει μια υπηρεσια οπως η γοογλ η φαψεβοοκ το νετφλιξ ή ακομα και ενα απλο σιτε με κοοκιες παρεχουν ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ πληροφορηση για καποιο λογο μπορεις αν θες να δεις νετφλιξ σαν επισκεπτης δεν θα ειναι καλο ομως γιατι ο αλγοριθμος ειναι φτιαγμενος για να μελετα τι βλεπεις ποσο βλεπεις και ετσι σου παρεχει ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΣΗΣΗ αν λοιπον εσυ το απαγορευσεις στο νετφλιξ δεν χανει το νετφλιξ χανω εγω σε ευκολια χρησης γιατι θα πρεπει να ψαχνω περισσοτερο για μια ταινια βεβαιως το gdpr δεν απαγορευει στην νετφλιξ να παρεχει προσωποποιημενη πληροφορηση και να μελετα τα δεδομενα και τις συνηθειες σου απλως το κανει πολυ πιο δυσκολο και γραφειοκρατικο το αποτελεσμα ειναι γραφειοκρατια μειωση ταχυτητας διαδικασιων και αχρειαστες διαδικασιες που ΔΕΝ ΘΕΛΩ με το σημερινο συστημα ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ σε αυτες τις αχρειαστες διαδικασιες χωρις το gdpr θα μπουν μονο αυτοι που τους ενδιαφερει να προστατευτουν πχ. χωρις gdpr κανεις δεν σε σταματα να ζητησεις απο την νετφλιξ να σβησει το λογαριασμο σου και τα στοιχεια σου αν το θες εμενα ομως που δεν με πειραζει γιατι σωνει και καλα πρεπει να υπαρχει νομος που να λεει σβηστα μετα απο 6 μηνες ξερωγω? ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ γιατι να στερησουμε απο την νετφλιξ να φτιαξει εναν καλυτερο αλγοριθμο με περισσοτερα δειγματα? Βρε αγόρι μου γλυκό, γιατί δεν μας λες ότι εσύ βγάζεις χρήμα από όλα αυτά να το λήξουμε και μας κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες του πόπωτα???
dieksodo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 4 hours ago, AtiX said: Βρε αγόρι μου γλυκό, γιατί δεν μας λες ότι εσύ βγάζεις χρήμα από όλα αυτά να το λήξουμε και μας κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες του πόπωτα??? μισθωτος ειμαι ουτε καν σε εταιρια αλλα ειναι δυσκολο για καποιον να καταλαβει οτι τα ιδανικα δεν ειναι μονο για οταν μας συμφερει
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, dieksodo είπε μισθωτος ειμαι ουτε καν σε εταιρια αλλα ειναι δυσκολο για καποιον να καταλαβει οτι τα ιδανικα δεν ειναι μονο για οταν μας συμφερει Και μόνο που βάζεις έννοιες όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη, η αλήθεια ή η επιλογή και ονομάζεις ιδανικό την άμετρη εκμετάλλευση των προσωπικών σου δεδομένων από μια εταιρία για την μεγιστοποίηση των κερδών της, καταλαβαίνω πόσο πολύ σε έχει επηρεάσει ο μικρόκοσμος της δουλειά σου...
dieksodo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 15 hours ago, AtiX said: Και μόνο που βάζεις έννοιες όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη, η αλήθεια ή η επιλογή και ονομάζεις ιδανικό την άμετρη εκμετάλλευση των προσωπικών σου δεδομένων από μια εταιρία για την μεγιστοποίηση των κερδών της, καταλαβαίνω πόσο πολύ σε έχει επηρεάσει ο μικρόκοσμος της δουλειά σου... newsflash . ζεις σε καπιταλιστικο κοσμο καλα κοιτα και το νετφλιξ τον αλγοριθμο που αναπτυσσει για να σου δινει συστασεις για ταινιες δεν το κανει γιατι σε αγαπαει. για να μεγιστοποιησει τα κερδη του το κανει και η γοογλ τσαμπα μαιλ δε σου δινει γιατι σε αγαπαει ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα