fragment_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Στο παρακάτω σύνδεσμο προσφέρεται δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις μια εφαρμογή για την αποστολή SMS στο 13033. Η εφαρμογή δε προσφέρει κάτι παραπάνω, ή υπηρεσίες στη ζούλα, απλά κάνει πιο απλή την καθημερινότητα με τα SMS. Παρέχει υπηρεσία υπενθύμισης αν ξεχνάτε να στείλετε SMS οταν φεύγετε απ' το σπίτι, γρήγορη αποστολή απ' τη μπάρα ενημερώσεων του Android ή αποστολή SMS μέσα από την εφαρμογή. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω: https://mitropoulos.com.gr/article/κορονομήνυμα 1
filip123go Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί δεν το ανεβάζεις και στο playstore?
fragment_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Γιατί δεν το ανεβάζεις και στο playstore? Αν έχεις παρατηρήσει δεν υπάρχουν εφαρμογές COVID στο Google Play Store. Απαγορεύεται, το αναφέρω και στη σελίδα αυτό. 1
filip123go Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fragment_ είπε Αν έχεις παρατηρήσει δεν υπάρχουν εφαρμογές COVID στο Google Play Store. Απαγορεύεται, το αναφέρω και στη σελίδα αυτό. Όχι δεν τι είχα παρατηρήσει. Αλλά δεν ασχολούμαι και πολύ με το playstore. 10 εφαρμογές έχω κατεβάσει τα τελευταία 2 χρόνια και είμαι κομπλε! 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, fragment_ είπε Αν έχεις παρατηρήσει δεν υπάρχουν εφαρμογές COVID στο Google Play Store. Απαγορεύεται, το αναφέρω και στη σελίδα αυτό. Εισαι σιγουρος;;;;. Μια αναζητηση 13033 μου εβγαλε ισως 100 αποτελέσματα...
fragment_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Εισαι σιγουρος;;;;. Μια αναζητηση 13033 μου εβγαλε ισως 100 αποτελέσματα... Ναι, έχεις δίκιο με το 13033 δεν το έχω δοκιμάσει, δεν περνάνε από έλεγχο γιατί δεν έχουν την λέξη κλειδί "Covid" Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από fragment_
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Καλό σαν πρωτοβουλία , αλλά υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πράγμα στο playstore. Σκέψου να το βάλεις στο Fdroid να κάνεις την διαφορά
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Α, επίσης μπορείς να βάλεις 1-2 κουμπάκια στην εφαρμογή σου , που να εμφανίζει τα μέτρα, που ισχύουν την εκάστοτε στιγμή - ανά περιοχή. Πληροφορίες προφύλαξης για τον covid κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα