blueakamah Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το προπτυχιακό πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο Fredderick. Είμαι 36 ετών. προγραμματιστής(Mobile & Front End) στο επάγγελμα αλλά θέλω να το εξελίξω. Πέντε χρόνια νωρίτερα ειχα επιλεγεί για το προπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ, απο το οποίο εχω την χειρότερη εμπειρία. Θέλω έναν τίτλο και σκέφτομαι αυτή τη φορά το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Ποια είναι η γνώμη σας
xsterg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 αυτο δεν ηταν το πανεπιστημιο που "συνεργαζονταν" ο Φυτιλας στην πατρα? εμπαινες μεσα και σε ρωταγε τι πτυχειο και απο ποιο πανεπιστημιο θελεις να ειναι και με 3000€ το ειχες στο χερι. το τι πτυχιο ιατρικης εχει πουλησει δεν λεγεται. τι κοσμο εχει "βαλει" στο δημοσιο με πλαστο απολυτηριο λυκειου δεν λεγεται. σε ρωταγε τι βαθμο θελεις να εχει το απολυτηριο και το ειχες.
velociraptoras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, xsterg είπε αυτο δεν ηταν το πανεπιστημιο που "συνεργαζονταν" ο Φυτιλας στην πατρα? εμπαινες μεσα και σε ρωταγε τι πτυχειο και απο ποιο πανεπιστημιο θελεις να ειναι και με 3000€ το ειχες στο χερι. το τι πτυχιο ιατρικης εχει πουλησει δεν λεγεται. τι κοσμο εχει "βαλει" στο δημοσιο με πλαστο απολυτηριο λυκειου δεν λεγεται. σε ρωταγε τι βαθμο θελεις να εχει το απολυτηριο και το ειχες. Αλήθεια τώρα? Στο φρεντερικ εκανε μεταπτυχιακό μια ξαδερφη μου ειχε πληρωσει 6000 περιπου, εξετασεις εδινε σε εξεταστικο κέντρο στην Αθήνα όπου και πηγαινε μια φορά το μήνα που έκαναν δια ζωσης συναντηση με τους καθηγητες. Σε σχέση με το Λευκωσίας είναι πιο οργαωμενο αλλά περίπου ιδια δυσκολία. Για πληροφορική εκτός από το ΕΑΠ πολλοί επιλέγουν ανοιχτο Κύπρου ή Λευκωσίας
xsterg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 παιζει να μην ξερει που ειναι το πανεπιστημιο αυτο. ειμαι βεβαιος οτι εγραψε σε μια κολλα χαρτι τι πτυχιο θελει, τι βαθμο επιθυμει και εβαλε και 6000€.
velociraptoras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, xsterg είπε παιζει να μην ξερει που ειναι το πανεπιστημιο αυτο. ειμαι βεβαιος οτι εγραψε σε μια κολλα χαρτι τι πτυχιο θελει, τι βαθμο επιθυμει και εβαλε και 6000€. ξερει γιατι δεν είχε παει μεσω τριτου, μαλιστα είχε παει και κυπρο 3 φορές. 6000 είναι τα διδακτρα του μεταπτυχιακού. Εσυ αναφέρεις περιπτωση πιθανον πλαστογραφίας ή αλλων τρόπων μη νομιμων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα