billeiros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, vs_skg είπε αγορασε ο Elton John BTC? Ελα ρε δεν το ξερα Έτσι είπε.βεβαια μπορεί να τα πούλησε όλα την επόμενη μέρα.Ας πουλήσει τώρα κ το σπίτι του και μετά να αγοράσει κ ο Κώστας από τα άνω Πετράλωνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, billeiros είπε Έτσι είπε.βεβαια μπορεί να τα πούλησε όλα την επόμενη μέρα.Ας πουλήσει τώρα κ το σπίτι του και μετά να αγοράσει κ ο Κώστας από τα άνω Πετράλωνα Δεν το έπιασες το αστείο. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, billeiros είπε Πώς έβγαλαν λεφτά αφού δεν πούλησαν ? Αν πέσουν αύριο τι θα χουν κάνει? Βάλε και καμιά τέλεια.τιποτα δεν κατάλαβα από τα υπολοιπα που έγραψες Φίλε μου το όλο ζητούμενο εδώ είναι κατά πόσο ασχολείσαι και δεν τα αφήνεις στην τύχη. Δες το πρώτο μου screenshot. Τυχαίο παράδειγμα, και τυχερό και σαν σκηνικό, γιατί για άλλα crypto περίμενα και 8 και 12 μήνες για να διπλασιαστούν. Εδώ μου τετραπλασιάστηκε σχεδόν σε 1.5 μήνα. Και δεν είναι και το μόνο. Επίσης ανεβάζω και παραδείγματα αγοράς για να δεις λίγο την αξία που είχε το bitcoin τότε το 2017, ένα πολύ μικρό κομμάτι δείχνω στο screenshot απλά και μόνο επειδή εσύ και 99 άλλοι άσχετοι με το αντικείμενο και με το trading γενικότερα κράζετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε ιδέα. Δεν έχει νόημα να δείξω κάτι άλλο, και ούτε το έχω κάνει τόσα χρόνια. Αλλά το ότι δεν μιλάμε εμείς που πράγματι ασχολούμαστε, δε σημαίνει ότι δεν είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ τρόπος να βγάλεις ΚΑΛΑ χρήματα αν σου κόβει λίγο. Οπότε εγώ θα πρότεινα άσε το *ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΣΕΙ* που λες, και αν σε ενδιαφέρει η φάση απλά κάτσε διάβασε και ακολούθα τους σωστούς ανθρώπους/αναλυτές όπως κάνουμε όλοι μας μπας και βγάλεις κάνα φράγκο. 2-3 από αυτούς εγώ προσωπικά πληρώνω και συνδρομή για να διαβάζω τις αναλύσεις τους και τις προτάσεις τους, και χαμένος μία φορά δεν έχω βγει. Τώρα ο καθένας περνάει το χρόνο του όπως πιστευει.. αν εσύ δεν θες να τον αφιερώσεις no problem, υπάρχει και το Playstation, και αυτό καλό είναι... αλλά ρε παιδιά, εκτίθεστε πλέον δεν το καταλαβαίνετε? 17 φορές έχετε πει ότι είναι φούσκα. Ε εγώ ξέρω ότι έχω "μέσα" 18-19 μισθούς και είναι ΟΛΑ απτα κέρδη.. το αρχικό κεφάλαιο το έχω βγάλει ήδη 1.5 φορά έξω.. Και γαμώ τις φούσκες, πραγματικά!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, polaki είπε Φίλε μου το όλο ζητούμενο εδώ είναι κατά πόσο ασχολείσαι και δεν τα αφήνεις στην τύχη. Δες το πρώτο μου screenshot. Τυχαίο παράδειγμα, και τυχερό και σαν σκηνικό, γιατί για άλλα crypto περίμενα και 8 και 12 μήνες για να διπλασιαστούν. Εδώ μου τετραπλασιάστηκε σχεδόν σε 1.5 μήνα. Και δεν είναι και το μόνο. Επίσης ανεβάζω και παραδείγματα αγοράς για να δεις λίγο την αξία που είχε το bitcoin τότε το 2017, ένα πολύ μικρό κομμάτι δείχνω στο screenshot απλά και μόνο επειδή εσύ και 99 άλλοι άσχετοι με το αντικείμενο και με το trading γενικότερα κράζετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε ιδέα. Δεν έχει νόημα να δείξω κάτι άλλο, και ούτε το έχω κάνει τόσα χρόνια. Αλλά το ότι δεν μιλάμε εμείς που πράγματι ασχολούμαστε, δε σημαίνει ότι δεν είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ τρόπος να βγάλεις ΚΑΛΑ χρήματα αν σου κόβει λίγο. Οπότε εγώ θα πρότεινα άσε το *ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΣΕΙ* που λες, και αν σε ενδιαφέρει η φάση απλά κάτσε διάβασε και ακολούθα τους σωστούς ανθρώπους/αναλυτές όπως κάνουμε όλοι μας μπας και βγάλεις κάνα φράγκο. 2-3 από αυτούς εγώ προσωπικά πληρώνω και συνδρομή για να διαβάζω τις αναλύσεις τους και τις προτάσεις τους, και χαμένος μία φορά δεν έχω βγει. Τώρα ο καθένας περνάει το χρόνο του όπως πιστευει.. αν εσύ δεν θες να τον αφιερώσεις no problem, υπάρχει και το Playstation, και αυτό καλό είναι... αλλά ρε παιδιά, εκτίθεστε πλέον δεν το καταλαβαίνετε? 17 φορές έχετε πει ότι είναι φούσκα. Ε εγώ ξέρω ότι έχω "μέσα" 18-19 μισθούς και είναι ΟΛΑ απτα κέρδη.. το αρχικό κεφάλαιο το έχω βγάλει ήδη 1.5 φορά έξω.. Και γαμώ τις φούσκες, πραγματικά!!!! Εγώ έχω βγάλει λεφτά από το στοίχημα.Παιζεις στοιχημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, vs_skg είπε Βαρουφακης με γευση καρι ο τυπος? Λίγο ατυχής παραλληλισμός καθώς ο Βαρουφάκης δεν είναι υποστηρικτής του BitCoin. Χαρακτηριστικά είπε πρόσφατα: «Είναι μία εξαιρετική λύση σε ένα πρόβλημα που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη. Σίγουρα δεν είναι νόμισμα. Από το 2010 λέω στον κόσμο “μη βάλετε χρήματα στο bitcoin” γιατί είναι μία καθαρή φούσκα. Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για το bitcoin είναι ο αλγόριθμος, το λογισμικό πάνω στο οποίο έχει γραφτεί και μπορεί να αποτελέσει λύση για πολλά πράγματα. Η τεχνολογία στην οποία βασίζεται το bitcoin έχει πολύ μεγάλες εφαρμογές σε άλλα πράγματα. Το bitcoin αυτό καθ' αυτό είναι μία πυραμίδα». https://www.news247.gr/politiki/varoyfakis-o-dystopikos-metakapitalismos-kai-i-foyska-toy-bitcoin.9141401.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δε μας παρατάτε με τα bitcoins; Εκεί που πάμε με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ΑΠΕ να κάνουμε κάτι για το περιβάλλον, το ρίξαμε στα bitcoins... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγώ έχω βγάλει λεφτά από το στοίχημα.Παιζεις στοιχημα? Αν και δεν βλέπω που κολλάει, μπράβο αφού τα καταφέρνεις, παίζω αλλά μόνο Πολιτική και Διασκέδαση, αν και δυστυχώς δεν έχω πλέον όρια γιατί με έχουν μπλοκάρει στο 1/10 του max bet (stoiximan). Και δεν έχω και όρεξη για το αθλητικό να έχω στρες και άγχος στο 96' για το αν θα ισοφαριστεί η ΑΕΚ από penalty χτες στη Λάρισα, ή αν θα βγει στην αντεπίθεση με απόκρουση και να κάνει το 2-4. Η ουσία λοιπόν είναι να κυνηγάς την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και να φιλτράρεις τα μπάζα-spam από τα ποιοτικά κανάλια ενημέρωσης. Αν αυτό το κάνεις καλά, δεν υπάρχει "φούσκα", υπάρχει μελετημένο σύστημα και 8 στις 10 δεν θα σε προδώσει μακροπρόθεσμα. Αλλά το να κράζουμε κάτι που δεν καταλαβαίνουμε είναι τελείως άκυρο. 8 λεπτά πριν, dikasths είπε Δε μας παρατάτε με τα bitcoins; Εκεί που πάμε με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ΑΠΕ να κάνουμε κάτι για το περιβάλλον, το ρίξαμε στα bitcoins... Γίνε vegan εσύ, να σώσεις τον πλανήτη. Ναι το bitcoin σας φταίει τώρα, όλως τυχαίως εμφανίζεστε όταν ανεβαίνει. Trolls. 11 λεπτά πριν, panospeter είπε Λίγο ατυχής παραλληλισμός καθώς ο Βαρουφάκης δεν είναι υποστηρικτής του BitCoin. Χαρακτηριστικά είπε πρόσφατα: «Είναι μία εξαιρετική λύση σε ένα πρόβλημα που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη. Σίγουρα δεν είναι νόμισμα. Από το 2010 λέω στον κόσμο “μη βάλετε χρήματα στο bitcoin” γιατί είναι μία καθαρή φούσκα. Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για το bitcoin είναι ο αλγόριθμος, το λογισμικό πάνω στο οποίο έχει γραφτεί και μπορεί να αποτελέσει λύση για πολλά πράγματα. Η τεχνολογία στην οποία βασίζεται το bitcoin έχει πολύ μεγάλες εφαρμογές σε άλλα πράγματα. Το bitcoin αυτό καθ' αυτό είναι μία πυραμίδα». https://www.news247.gr/politiki/varoyfakis-o-dystopikos-metakapitalismos-kai-i-foyska-toy-bitcoin.9141401.html Ο οποίος Βαρουφάκης εντωμεταξύ ας πάει σε κάνα Eurogroup με σηκωμένο γιακά σαν τον Eric Cantona πρώτα μπας και βάψει αυγά με κλανιές και ας μιλήσει αργότερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, polaki είπε Αν και δεν βλέπω που κολλάει, μπράβο αφού τα καταφέρνεις, παίζω αλλά μόνο Πολιτική και Διασκέδαση, αν και δυστυχώς δεν έχω πλέον όρια γιατί με έχουν μπλοκάρει στο 1/10 του max bet (stoiximan). Και δεν έχω και όρεξη για το αθλητικό να έχω στρες και άγχος στο 96' για το αν θα ισοφαριστεί η ΑΕΚ από penalty χτες στη Λάρισα, ή αν θα βγει στην αντεπίθεση με απόκρουση και να κάνει το 2-4. Η ουσία λοιπόν είναι να κυνηγάς την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και να φιλτράρεις τα μπάζα-spam από τα ποιοτικά κανάλια ενημέρωσης. Αν αυτό το κάνεις καλά, δεν υπάρχει "φούσκα", υπάρχει μελετημένο σύστημα και 8 στις 10 δεν θα σε προδώσει μακροπρόθεσμα. Αλλά το να κράζουμε κάτι που δεν καταλαβαίνουμε είναι τελείως άκυρο. Γίνε vegan εσύ, να σώσεις τον πλανήτη. Ναι το bitcoin σας φταίει τώρα, όλως τυχαίως εμφανίζεστε όταν ανεβαίνει. Trolls. Κοίτα λίγο να δεις αν έρχομαι Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από dikasths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, giannis2156 είπε Σωστά έκανα λάθος να μην δώσω τα λεφτά στα κρυπτονομισματα και αγόρασα Microsoft και AMD με τιμή μετοχής 10€ τότε αλλά είναι πραγματικές αξίες όχι αέρας να παρακαλάς για επενδύσεις να μεγαλώσει μια φούσκα Φίλε δε μας δείχνεις κιόλας τις μετοχές σου για να μην μας το παίζεις μάγκας απτον καναπεδάκο σου? Πετάγεται το κάθε τρολ και βρέθηκε με μετοχές Amazon και Tesla. Ούτε που ξέρεις καν το πότε έκαναν 10€ οι μετοχές της AMD... Microsoft ρε μάγκα πότε αγόρασες? Πριν 24 χρόνια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μακαρι να σκασει η φουσκα για να αγορασω περισσοτερο. Οσο βλεπω κραξιμο καλα παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, polaki είπε Ο οποίος Βαρουφάκης εντωμεταξύ ας πάει σε κάνα Eurogroup με σηκωμένο γιακά σαν τον Eric Cantona πρώτα μπας και βάψει αυγά με κλανιές και ας μιλήσει αργότερα... Μην αρπάζεσαι. Απλά είπα ότι ήταν ατυχής ο παραλληλισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viphealer1991 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δεν αθ δούμε κάρτα ούτε το 2021 😂😜▶️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 42 minutes ago, ADHD said: Μακαρι να σκασει η φουσκα για να αγορασω περισσοτερο. Οσο βλεπω κραξιμο καλα παμε. Πιο εχθρικό forum από το insomnia όσον αφορά cryptocurrencies και BTC συγκεκριμένα, δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο όλο... Και να πεις ότι έχουν γνώσεις και μιλάνε...οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά για τον χώρο των cryptos και αναμασούν σε κάθε θέμα τα περί "φούσκας", "αέρα κοπανιστού", κλπ. Ούτε μυρωδιά έχουν πάρει τι σημαίνει ψηφιακή οικονομία. 23 minutes ago, Viphealer1991 said: Δεν αθ δούμε κάρτα ούτε το 2021 😂😜▶️ Να αγοράσετε PS5 ή XBSX 😝 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Πιο εχθρικό forum από το insomnia όσον αφορά cryptocurrencies και BTC συγκεκριμένα, δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο όλο... Και να πεις ότι έχουν γνώσεις και μιλάνε...οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά για τον χώρο των cryptos και αναμασούν σε κάθε θέμα τα περί "φούσκας", "αέρα κοπανιστού", κλπ. Ούτε μυρωδιά έχουν πάρει τι σημαίνει ψηφιακή οικονομία. Να αγοράσετε PS5 ή XBSX 😝 Δεν διαφωνω καθολου, γενικα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο το ειδαμε και απο το thread του gamestop αλλα τι να κανεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Πιο εχθρικό forum από το insomnia όσον αφορά cryptocurrencies και BTC συγκεκριμένα, δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο όλο... Περνα μια βολτα απ'το slashdot 😄 Τα ιδια και χειροτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα