Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήξερα ότι η συνέχεια της εφημερίδας "Επενδυτής" είναι το insomnia και ότι όλοι οι χρηματιστές-επενδυτές γράφουν εδώ (κερδισμένοι ή χαμένοι δεν έχει σημασία),  θα το παρακολουθούσα 8 ώρες κάθε πρωί 

Όπως ειπώθηκε και σε μια ταινία βαριάς κουλτούρας:.  "Χθες το βράδυ, μ' επισκέφτηκε ο Πλάτωνας...ο φιλόσοφος!" 

Δημοσ.

Ξεκίνησα δειλα δειλα το 2018 όταν έσκαγε η 'φούσκα'..Μετα αναγκάστικα να διαβάσω για το Blockchain κ μέσα απο το ινσόμνια βρέθηκα σε 1 γρουπ  στο τέλεγκραμ όπου ακόμα κ σήμερα μαθαίνω όμορφα πραγματα για το blockchain...(ειναι φουλ τώρα) Το παν είναι να βγάλεις τις παροπίδες απο πάνω σου κ να στρωθείς στο διαβασμα.Τα περι φούσκας τουλίπας λιμαν κ.λπ ειναι κουβέντες του καφενείου οπου μάντεψε, μόνο εσυ εκτιθεσαι κ κανεις αλλος.
'2021 φλεβάρης'  ακόμα υπάρχουν άτομα που μιλάνε για φούσκα..
Μην γινεστε κακοι κάποιοι επειδη δεν το μυρίζατε χρόνια τώρα.Ποτε δεν είναι αργα.!
DCA FTW

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε

Ξεκίνησα δειλα δειλα το 2018 όταν έσκαγε η 'φούσκα'..Μετα αναγκάστικα να διαβάσω για το Blockchain κ μέσα απο το ινσόμνια βρέθηκα σε 1 γρουπ  στο τέλεγκραμ όπου ακόμα κ σήμερα μαθαίνω όμορφα πραγματα για το blockchain...(ειναι φουλ τώρα) Το παν είναι να βγάλεις τις παροπίδες απο πάνω σου κ να στρωθείς στο διαβασμα.Τα περι φούσκας τουλίπας λιμαν κ.λπ ειναι κουβέντες του καφενείου οπου μάντεψε, μόνο εσυ εκτιθεσαι κ κανεις αλλος.
'2021 φλεβάρης'  ακόμα υπάρχουν άτομα που μιλάνε για φούσκα..
Μην γινεστε κακοι κάποιοι επειδη δεν το μυρίζατε χρόνια τώρα.Ποτε δεν είναι αργα.!
DCA FTW

share the telegram group possible plz?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, polaki είπε

ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις για τί πράγμα μιλάς..

Είναι ΑΠΑΤΗ τα 7k που έχω στο Coinbase, που είναι απλά η κάβα μου, γιατί όπως θα ήξερες ΑΝ ασχολούσουν έστω και 1 ώρα, σε άλλα ανταλλακτήρια παίζουμε τύπου Bittrex και Binance και εκεί είναι το χοντρό παιχνίδι. Sorry αλλά δεν μπορεις εσύ να μιλάς για AMD και δήθεν trading (επιμένω βέβαια να ρωτάω, θα δείξεις τις μετοχές που έχεις?) και να κράζεις τους άλλους που ασχολούνται με crypto. 

Δηλαδή ειλικρινά, τα σκέφτεστε και τα λέτε??? Επειδή ΕΣΕΙΣ δε νιώθετε μία, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ΣΟΒΑΡΑ μπας και πληρώσουν καμιά καυλάντα με αυτά. Μόλις προχτές τράβηξα και σχεδόν 300€ για να αγοράσω κάτι που ήθελα. Και αυτό ΦΟΥΣΚΑ? Και αυτό ΑΕΡΑΣ? Είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδω μέσα θα ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ αν τα έχανα και έπεφταν στο μηδέν. Ε δεν τα έχασα, τράβηξα μια 300άρα και πάμε παρακάτω. Η "φούσκα" σας και να σκάσει, δε θα σκάσει στη μούρη μου γιατί ήδη εδώ και 3 χρόνια παίζω με ΚΕΡΔΟΣ, όχι με κεφάλαιο.

Στην τελική αν πιστεύετε ότι είναι φούσκα, τότε τί σπαταλάτε το χρόνο σας στο thread ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. 

IMG_1178.jpg

IMG_1179.jpg

Τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι άλλο γιατί και παλιότερα σε άλλο thread είχαμε πάλι τα ίδια. Οι άνθρωποι που ασχολούνται εποικοδομητικά δεν είναι στο insomnia και ειδικά σε τέτοια threads. Και ο μόνος λόγος που έκατσα και ανέβασα screenshot είναι επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει, και το παίζουν όλοι επενδυτές του καναπέ. Δεν είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αλλά είναι ένα ποσό (αυτό του Coinbase και όλα τα υπόλοιπα στο Bittrex) το οποίο έχει μαζευτεί με πολύ διάβασμα για ένα αντικείμενο που γουστάρω εδώ και 3,5 χρόνια.

Ας κράξει ο καθένας όσο θέλει. Αλλά για να μου ξαναμιλήσει, ας μου δείξει πρώτα τις μετοχάρες του για να μιλάμε επί ίσοις όροις, αλλιώς καθίστε και κράξτε και παίξτε κάνα Fifa να περάσει η ώρα.

τα δηλώνεις και στην ΕΦΟΡΙΑ ?

Δημοσ.
6 hours ago, Dr_Pepper said:

απο που προκύπτει αυτό; 

Ο κόσμος αγοράζει εμπορεύματα (hardware) τα οποία κινούν την αγορά, καταναλώνει ρεύμα και χώρο που και αυτό κινεί την αγορά τα συναλλάσει (όχι μόνο τύπου forex αλλά και για να αγοράσει υπηρεσίες και αγαθά δεν είναι λίγοι αυτοί που δέχονται κρυπτονομίσματα για τις υπηρεσίες ή τα αγαθά τους) 

Μεγάλο μέρος των hash που σκαλίζει η κάρτα σου ειναι επεξεργασία ήδη αποπερατωμένων συναλλαγών με αυτά τα νομίσματα (= η κίνηση υπάρχει) 

Άρα τι φούσκα και pump δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε με τις μετοχές του gamestop τις προάλλες μια ολόκληρη αγορά δισεκατομμυρίων κινείται  λόγω ή/και διαμέσου των κρυπτονομισμάτων. 

Όσο για την "φουσκα" στο ethereum όλα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και όπως βλέπεις επανήλθε και ξεπέρασε το πρώτο peak. 

Φούσκα θα ήταν σταματούσε εκει. Αλλά δεν γίνεται να σταματήσει γιατί πολύ απλά κινεί ενα σεβαστό κομμάτι της αγοράς τόσοι άνθρωποι δουλεύουν άμεσα ή έμεσα (πχ ο εργάτης που δουλεύει στην Sapphire η ακόμη πιο σημαντικό ο επιπλέουν νεοδιορισμένος εργάτης  της Sapphire που προσλήφθηκε για να μπορέσει η εταιρία να ανταποκριθεί στην ζήτηση) για να παραχθεί και επιχειρήσεις/επαγγελματίες τα δέχονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες τους + όσοι έχουν αρκετά στην κατοχή τους δεν γίνεται όλοι αυτοί μονομιάς να πούνε "δεν βαριέσαι ας τα ξεχάσουμε" πάντα θα κινούνται απο εδώ και πέρα, περισσότερο λιγότερο πάνω κάτω θα κινούνται πάντως ήταν να μην γίνει η αρχή. 

Mεγάλο μέρος του mining αφορά το ETH, το οποίο όμως εντός 2-3 ετών θα περάσει από proof of work σε proof of stake μοντέλο. Ισως άλλα κρυπτονομίσματα λάβουν τη θέση του ως τα νέα PoW cryptos (σε όγκο επεξεργασίας) και να συνεχιστεί η ζήτηση για GPUs - ίσως και όχι.

Το BTC πάντως δεν έχει εμπλοκή με τις GPUs, καθώς εδώ και πολλά χρόνια όλο το mining γίνεται με εξειδικευμένα (και πανάκριβα) ASIC συστήματα.

Βεβαια το ETH από μόνο του δεν δικαιολογεί την έλλειψη chips σε τόσους τομείς της αγοράς. Οι κονσόλες βρίσκονται σταθερά σε έλλειψη ενώ δεν χρησιμοποιούνται για mining.

Το πρόβλημα της έλλειψης αφορά όλη τη βιομηχανία και η ερμηνεία του mining φαντάζει πολύ ρηχή: https://www.wsj.com/articles/no-quick-fix-for-auto-chip-shortage-11612883643?mod=article_inline

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Mεγάλο μέρος του mining αφορά το ETH, το οποίο όμως εντός 2-3 ετών θα περάσει από proof of work σε proof of stake μοντέλο. Ισως άλλα κρυπτονομίσματα λάβουν τη θέση του ως τα νέα PoW cryptos (σε όγκο επεξεργασίας) και να συνεχιστεί η ζήτηση για GPUs - ίσως και όχι.

Το BTC πάντως δεν έχει εμπλοκή με τις GPUs, καθώς εδώ και πολλά χρόνια όλο το mining γίνεται με εξειδικευμένα (και πανάκριβα) ASIC συστήματα.

Βεβαια το ETH από μόνο του δεν δικαιολογεί την έλλειψη chips σε τόσους τομείς της αγοράς. Οι κονσόλες βρίσκονται σταθερά σε έλλειψη ενώ δεν χρησιμοποιούνται για mining.

Το πρόβλημα της έλλειψης αφορά όλη τη βιομηχανία και η ερμηνεία του mining φαντάζει πολύ ρηχή: https://www.wsj.com/articles/no-quick-fix-for-auto-chip-shortage-11612883643?mod=article_inline

σε άλλον ήταν να πάει το quote μάλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, makis269 είπε

τα δηλώνεις και στην ΕΦΟΡΙΑ ?

Όπως προείπα έχω βγάλει 1.5 φορά έξω το κεφάλαιο μου στο σύνολο. 

Υπάρχει λόγος που έδειξα πιο πάνω ότι τα "κέρδη" τα περνάω στο Paypal μέσω του οποίου κάνω αγορές απ'το εξωτερικό, εκτός EU. 

Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά και δεν τρολάρεις, ψάξτο. Σε περίπτωση που αποκομίσεις κέρδος από την πώληση και μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό σου, το εν λόγω κέρδος υπόκειται μόνο σε εισφορά αλληλεγγύης (άρθρο 43Α του ΚΦΕ) και ΟΧΙ δεν πληρώνεις φόρο. Κάτι το οποίο ΔΕΝ έχω πληρώσει αφού δεν έχει μπει ούτε ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μου, η x1.5 φορά που έχω "σηκώσει" το κεφάλαιο δηλαδή σύνολο 4000-4500€ ήταν για αγορές μέσω Paypal. Στο δε Coinbase, πάντα κρατάω γύρω στα 500-1000€ σε μορφή € ώστε άμεσα να μπορώ να κινηθώ αν βρεθεί μία ευκαιρία και δεν έχω χρόνο ή βαριέμαι να ασχοληθώ με Binance. 

Αν βρεθεί η ευκαιρία και θέλω ΑΜΕΣΑ να κάνω αγορά, την κάνω μέσω Coinbase γνωρίζοντας ότι είναι χειρότερο από άποψη ανταλλακτηρίου, αλλά "πληρώνω" την αμεσότητα σε σχέση με το να στείλω crypto στο Binance και να κάνω την αγορά με τους όρους που θέλω. Στο Coinbase πληρώνεις την αξία που σου λέει εκεί + την προμήθεια και τέλος. Στο Binance επειδή είναι ανταλλακτήριο, δηλώνεις εσύ σε ποια σε αξία θες να αγοράσεις (ή να πουλήσεις) και αυτόματα  αν βρεθεί αγοραστής γίνονται οι κινήσεις. Με τον τρόπο αυτό και έχω κερδίσει αλλά και κάποιες φορές (πολλές) έχω χάσει. Στο σύνολο, η φάση πάει καλά, μετά από ΜΗΝΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ δοκιμών, διαβάσματος, απογοητεύσεων και όλο το rollercoaster συναισθημάτων που εμπεριέχεται στο πανηγυράκι. 

Αυτά. Αν όντως ασχολείσαι με το εφοριακό κομμάτι, υπάρχει πάντα η δυνατότητα του να πάρεις τηλέφωνο το λογιστή σου, όπως έκανα και εγώ και με κατεύθυνε σχετικά. 

3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

share the telegram group possible plz?

Ένα βασικό που μπορείς να δοκιμάσεις να δεις αν σκαμπάζεις το τί προτείνει και τί αναλύσεις κάνει αλλά και κατά πόσο εσύ είσαι σε θέση να προλάβεις τις κινήσεις και άρα να έχεις κέρδος είναι το https://t.me/excavochannel 

Από εκεί και πέρα ο συγκεκριμένος έχει και πληρωτέα υπηρεσία την οποία μέχρι πριν κάνα χρόνο είχα αλλά πλέον είναι αρκετά ακριβή για τα ποσά που εγώ έχω δυνατότητα να κάνω trade, παρόλαυτά και το Free του έχει αρκετά καλή πληροφόρηση και κατά καιρούς για τυράκι σου δίνει διαμάντια πληροφορίας. 

Εννοώ ότι στα 600 δολάρια συνδρομή το μήνα, για να έχει αξία αυτό εγώ πρέπει να βγάζω ένα σεβαστό ποσοστό κέρδους, το οποίο ειδικά με δεδομένο ότι μιλάμε για 24/7 φάση, δεν έχω ούτε το χρόνο αλλά ούτε και το ψυχικό σθένος να είμαι από πάνω. 

Ξαναλέω δεν είναι φάση το αφήνω και ότι γίνει. Μιλάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για trading. Δεν μιλάμε για αγοράζω σήμερα, και ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ σε 3 χρόνια. 

image.png.3d3e3550ab82ab5b1779539968de096e.png

Και για να μην παρεξηγηθώ, επειδή έχω λάβει και σχετικά μηνύματα από εχτές... Δεν προτρέπω ΚΑΝΕΝΑΝ να ξεκινήσει στο άσχετο και χωρίς να ξέρει τί κάνει. 

Προσωπικά σα ΝΟΜΟ έχω το ότι όταν αγοράζω κάτι το STOP LOSS μου είναι το 80% της αξίας.

Πχ αγόρασα κάτι και έκανε 100? Αν πέσει στα 80, εγώ το ξεφορτώνομαι, σαφέστατα και πολλές φορές έχει τύχει να πέσει κάτι, να το ξεφορτωθώ και άρα να χάσω το 20%, και μετά από λίγες μέρες (ή ακόμα και ώρες...) να ανέβει. Έτσι λειτουργώ εγώ όμως. Το 20% χασούρα είναι εύπεπτο για μένα, και δεν θα ιδρώσω γι'αυτό. Από κει και πέρα ανάλογα του πόσο "πιστεύω" σε ένα νόμισμα, το κρατάω μέχρι να φτάσει 50% πάνω ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως τo The Graph που ανέβασα χτες, το κρατάω μέχρι το x3. 

ΕΤΥΧΕ να βγάλω κέρδος. Συνήθως είμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ όταν βγάζω κέρδος 20 ή 30%. Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή, και μη νομίσει κανείς ότι θα γίνει πλούσιος χωρίς ΑΠΕΙΡΟ διάβασμα και πολύ γερό στομάχι... και πάρα πολύ υπομονή. 

Επεξ/σία από polaki
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/2/2021 στις 6:24 ΜΜ, billeiros είπε

Ραψε τσέπες καινούριες.😂😂😂

Μόνο όσοι έχουν να επενδύσουν αρκετό χρήμα βγάζουν από το bitcoin λεφτά.Και μάλιστα που δε στηρίζονται σε αυτό.τωρα αν τρίβετε τα χέρια σας ορισμένοι για 500-1000 ευρώ κέρδος με άγχος και ζόρι αλλάξτε άθλημα καλύτερα

https://dcabtc.com/ 
Tα πολλά εσύ θα τα ορίσεις σε βάθος χρόνου..
και επειδη αρκετοι σκέφτονται και θα σκέφτονται με τον τρόπο σου γιαυτό υπάρχουν κ οι αυξομειώσεις ..Αλλοι πάλι που κοιτάνε λίγο πιο πέρα απο χ2 και χ3 τα ποσά τους ,σίγουρα βγάινουν και θα βγαίνουν κερδισμένοι.

• Like 2
Δημοσ.
21 hours ago, Dr_Pepper said:

σε άλλον ήταν να πάει το quote μάλλον

Οχι ακριβώς. Επειδή αναφέρθηκες στο hashrate και τις συναλλαγές, το έγραψα ως συνέχεια των δικών σου σκέψεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Οχι ακριβώς. Επειδή αναφέρθηκες στο hashrate και τις συναλλαγές, το έγραψα ως συνέχεια των δικών σου σκέψεων.

Δεν αναφέρθηκα στο hashrate αλλά στο ότι τα hashes έχουν μέσα τους στοιχεία αποπερατωμένων συναλλαγών με bitcoin (όπως η visa έχει υπολογιστές που εγκρίνουν πληρωμές με τις κάρτες τις έτσι και τα κρυπτονομισματα) 

και το ανέφερα αυτό μεταξύ άλλων για να πω πως δεν έχει χαρακτηριστικά φούσκας και βασικά δεν έχει καμία σχέση. 

Όσο για αυτό που είπες εσυ σχετικά με την αλλαγή απο  proof of work σε proof of stake δεν θα επηρεάσει αρνητικά την ζήτηση σε GPUs ίσα ίσα μάλλον θα την αυξήσει. 

Δεν σημαίνει το proof of stake οτι ο μικρός καημένος ταδόπουλος με 0.00001 eth και 2 κάρτες γραφικών δεν θα μπορέσει να βγάλει μια... 

με solo mining δεν θα μπορέσει να βγάλει μια (λόγω του ότι έχει μόνο 0.00001 eth) 

αλλά και σήμερα με solo mining δεν μπορεί να βγάλει μια! (με διαφορά ότι σήμερα δεν μπορεί λόγω του ότι έχει 2 κάρτες!!! πρόσεξε την διαφορά στην λεπτομέρεια) 

τα pools θα συνεχίσουν να έχουν τεράστια stakes πολύ απλά γιατί ειναι ένα σύνολο ανθρώπων που ειναι ήδη σε αυτο πολύ καιρό και άρα ομαδικά έχουν παρα πολλά ETH σε σύνολο

Οπότε ο καημένος ταδόπουλος αν μπει με ενα μεγάλο pool θα βγάζει περισσότερα με τις 2 κάρτες του απότι βγάζει σήμερα γιατί ξαφνικά οι κάρτες του θα είναι πιο αποδοτικές!.

Το proof of stake ειναι ένα αντίμετρο  στα 51% attacks και στους ASIC miners που ανεβάζουν το difficulty  καθώς και στο να μπορέσει το ETH να κάνει πάνω απο 15.000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο (και να φτάσει την Visa ας πούμε) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Dr_Pepper said:

Δεν αναφέρθηκα στο hashrate αλλά στο ότι τα hashes έχουν μέσα τους στοιχεία αποπερατωμένων συναλλαγών με bitcoin (όπως η visa έχει υπολογιστές που εγκρίνουν πληρωμές με τις κάρτες τις έτσι και τα κρυπτονομισματα) 

και το ανέφερα αυτό μεταξύ άλλων για να πω πως δεν έχει χαρακτηριστικά φούσκας και βασικά δεν έχει καμία σχέση. 

Όσο για αυτό που είπες εσυ σχετικά με την αλλαγή απο  proof of work σε proof of stake δεν θα επηρεάσει αρνητικά την ζήτηση σε GPUs ίσα ίσα μάλλον θα την αυξήσει. 

Δεν σημαίνει το proof of stake οτι ο μικρός καημένος ταδόπουλος με 0.00001 eth και 2 κάρτες γραφικών δεν θα μπορέσει να βγάλει μια... 

με solo mining δεν θα μπορέσει να βγάλει μια (λόγω του ότι έχει μόνο 0.00001 eth) 

αλλά και σήμερα με solo mining δεν μπορεί να βγάλει μια! (με διαφορά ότι σήμερα δεν μπορεί λόγω του ότι έχει 2 κάρτες!!! πρόσεξε την διαφορά στην λεπτομέρεια) 

τα pools θα συνεχίσουν να έχουν τεράστια stakes πολύ απλά γιατί ειναι ένα σύνολο ανθρώπων που ειναι ήδη σε αυτο πολύ καιρό και άρα ομαδικά έχουν παρα πολλά ETH σε σύνολο

Οπότε ο καημένος ταδόπουλος αν μπει με ενα μεγάλο pool θα βγάζει περισσότερα με τις 2 κάρτες του απότι βγάζει σήμερα γιατί ξαφνικά οι κάρτες του θα είναι πιο αποδοτικές!.

Το proof of stake ειναι ένα αντίμετρο  στα 51% attacks και στους ASIC miners που ανεβάζουν το difficulty  καθώς και στο να μπορέσει το ETH να κάνει πάνω απο 15.000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο (και να φτάσει την Visa ας πούμε) 

Σίγουρα δε θα γίνεται PoS με μηχάνημα 5ετίας, ωστόσο το σημερινό PoW μοντέλο του ΕΤΗ ποντάρει πολύ στην ισχύ των GPUs, μεταξύ άλλων. Το PoS που προτείνουν και προσπαθούν να υλοποιήσουν ως ETH 2.0 θα περιλαμβάνει το Staking των tokens κι έτσι το όλο σύστημα δε θα βασίζεται με τον ίδιο τρόπο στην ωμή επεξεργαστική ισχύ (όπως δεν βασίζονται και άλλα μικρότερα cryptos που ήδη εφαρμόζουν PoS). Θα το δούμε στην πράξη, διότι το ETH 2.0 δε θα είναι μια ανώδυνη μετάβαση, χωρίς εμπόδια και απροσδόκητα δεδομένα...

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.
Στις 16/2/2021 στις 6:17 ΜΜ, giannis2156 είπε

Όλο το θέμα είναι μια απάτη τύπου Ponzi scheme παρακαλάς για νέους αγοραστές κάτι που δεν θα έρθει ο μόνος που ήρθε ο Elon που καταφερε χειραγώγηση μετοχών αγόρασε πούλησε τέλος 

Ποιος πουλησε φιλε εδω ειπε οτι θα δεχεται και πληρωμες με bitcoin για τα τεσλα!!!

Στις 16/2/2021 στις 7:54 ΜΜ, billeiros είπε

Έτσι είπε.βεβαια μπορεί να τα πούλησε όλα την επόμενη μέρα.Ας πουλήσει τώρα κ το σπίτι του και μετά να  αγοράσει κ ο Κώστας από τα άνω Πετράλωνα 

Αν ηταν να πουλησει δεν θα δεχοταν πληρωμες για τα τεσλα οπως ανακοινωσε me bitcoins!!!

Επισης απο τιν στιγμη που αγορασε ο Ελτον που λετε το Bitcoin εχει παει πανω κανα 5000χιλιαρο και λενε οτι 8α φτασει τα 50000 χιλιαρικα μεχρι τελος του μηνα.

Στις 16/2/2021 στις 8:34 ΜΜ, polaki είπε

Φίλε μου το όλο ζητούμενο εδώ είναι κατά πόσο ασχολείσαι και δεν τα αφήνεις στην τύχη. Δες το πρώτο μου screenshot. Τυχαίο παράδειγμα, και τυχερό και σαν σκηνικό, γιατί για άλλα crypto περίμενα και 8 και 12 μήνες για να διπλασιαστούν. Εδώ μου τετραπλασιάστηκε σχεδόν σε 1.5 μήνα. Και δεν είναι και το μόνο. 

Επίσης ανεβάζω και παραδείγματα αγοράς για να δεις λίγο την αξία που είχε το bitcoin τότε το 2017, ένα πολύ μικρό κομμάτι δείχνω στο screenshot απλά και μόνο επειδή εσύ και 99 άλλοι άσχετοι με το αντικείμενο και με το trading γενικότερα κράζετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε ιδέα. Δεν έχει νόημα να δείξω κάτι άλλο, και ούτε το έχω κάνει τόσα χρόνια. Αλλά το ότι δεν μιλάμε εμείς που πράγματι ασχολούμαστε, δε σημαίνει ότι δεν είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ τρόπος να βγάλεις ΚΑΛΑ χρήματα αν σου κόβει λίγο.

Οπότε εγώ θα πρότεινα άσε το *ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΣΕΙ* που λες, και αν σε ενδιαφέρει η φάση απλά κάτσε διάβασε και ακολούθα τους σωστούς ανθρώπους/αναλυτές όπως κάνουμε όλοι μας μπας και βγάλεις κάνα φράγκο. 2-3 από αυτούς εγώ προσωπικά πληρώνω και συνδρομή για να διαβάζω τις αναλύσεις τους και τις προτάσεις τους, και χαμένος μία φορά δεν έχω βγει. Τώρα ο καθένας περνάει το χρόνο του όπως πιστευει.. αν εσύ δεν θες να τον αφιερώσεις no problem, υπάρχει και το Playstation, και αυτό καλό είναι... αλλά ρε παιδιά, εκτίθεστε πλέον δεν το καταλαβαίνετε? 17 φορές έχετε πει ότι είναι φούσκα. Ε εγώ ξέρω ότι έχω "μέσα" 18-19 μισθούς και είναι ΟΛΑ απτα κέρδη.. το αρχικό κεφάλαιο το έχω βγάλει ήδη 1.5 φορά έξω.. Και γαμώ τις φούσκες, πραγματικά!!!!

IMG_1162.PNG

IMG_1163.PNG

IMG_1164.PNG

Αδερφε ασχολουμαι κανα μηνα και λεω τι μλκια εκανα που δεν ασχοληθηκα νωριτερα!!!

Δεν προκειται να κτλβουν οτι νανε σχολια διαβαζω εδω μεσα!!!

Τα γαμησε ολα η GRT ;)

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, cappa είπε

Τα γαμησε ολα η GRT ;)

Στεναχωρήθηκα που πούλησα πριν 1 εβδομάδα μιας και ανέβηκε τόσο, αλλά δίπλα μου έχω το magic trackpad και το magic mouse που πήρα από τα κέρδη που έστειλα στο PayPal, έτσι για αυτούς που λένε ότι είναι ΑΕΡΑΣ ρε παιδί μου, όχι τίποτ'άλλο.. ;)

Αλλά ναι.. σπάνιο ένα alt να πάει τόσο αέρα!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...