Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, Bspus said:

Περνα μια βολτα απ'το slashdot 😄  Τα ιδια και χειροτερα!

Nα μου λείπει! Φρίττω επαρκώς με όσα διαβάζω εδώ μέσα από τους gurus των οικονομικών και τις Πυθίες του μέλλοντος των cryptos 😄

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Φίλε δε μας δείχνεις κιόλας τις μετοχές σου για να μην μας το παίζεις μάγκας απτον καναπεδάκο σου? Πετάγεται το κάθε τρολ και βρέθηκε με μετοχές Amazon και Tesla. Ούτε που ξέρεις καν το πότε έκαναν 10€ οι μετοχές της AMD... Microsoft ρε μάγκα πότε αγόρασες? Πριν 24 χρόνια? 

image.png.128d2dc4799bd873eb7cf29288bfc076.png

Ο φίλος που αγόρασε 10$ μετοχές Amazon και TESLA και κράζει το BTC έχει για πούλημα καμιά 15αρια RX570. Μάντεψε τι έκανε με αυτές. Αγόραζε μετοχές της Amazon ντε :P 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Herald είπε

Ο φίλος που αγόρασε 10$ μετοχές Amazon και TESLA και κράζει το BTC έχει για πούλημα καμιά 15αρια RX570. Μάντεψε τι έκανε με αυτές. Αγόραζε μετοχές της Amazon ντε :P 

Βασικά δεν αγόρασα μετοχές Amazon ούτε Tesla μόνο AMD σταθερά  και τελευταία έχω δώσει 75 κάρτες γραφικών όχι δικές μου αλλά δεν αλλάζει ότι τα κρυπτονομισματα είναι μια απάτη 0 πραγματική αξία φούσκα στο μεγαλείο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Βασικά δεν αγόρασα μετοχές Amazon ούτε Tesla μόνο AMD σταθερά  και τελευταία έχω δώσει 75 κάρτες γραφικών όχι δικές μου αλλά δεν αλλάζει ότι τα κρυπτονομισματα είναι μια απάτη 0 πραγματική αξία φούσκα στο μεγαλείο 

Όπως τα λές, φούσκα και απάτη. 

Σαν να συζητάς με απόφοιτο δημοτικού για πυρηνική φυσική. Δεν έχει νόημα :P 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, masteripper είπε

Η Ιστορία θα τα καταγράψει όλα αυτά και θα αποδώσει ευθύνες...φυσικά σε χαρτί γιατί απο υπολογιστές δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο καθώς θα γίνει είδος extreme πολυτέλειας

Στο δεύτερο αγαπημένο μου site λένε "nothing ever happens". Μην περιμένεις καμία καταστροφή και καμία δευτέρα παρουσία, η ζωή θα συνεχιστεί. 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Herald είπε

Όπως τα λές, φούσκα και απάτη. 

Σαν να συζητάς με απόφοιτο δημοτικού για πυρηνική φυσική. Δεν έχει νόημα :P 

Βασικά απόφοιτη Δημοτικού θα επένδυαν σε κάτι που δεν έχει πραγματική αξία 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis2156 είπε

Βασικά απόφοιτη Δημοτικού θα επένδυαν σε κάτι που δεν έχει πραγματική αξία 

Kαλά τα λές, έτσι είναι τα πράματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις για τί πράγμα μιλάς..

Είναι ΑΠΑΤΗ τα 7k που έχω στο Coinbase, που είναι απλά η κάβα μου, γιατί όπως θα ήξερες ΑΝ ασχολούσουν έστω και 1 ώρα, σε άλλα ανταλλακτήρια παίζουμε τύπου Bittrex και Binance και εκεί είναι το χοντρό παιχνίδι. Sorry αλλά δεν μπορεις εσύ να μιλάς για AMD και δήθεν trading (επιμένω βέβαια να ρωτάω, θα δείξεις τις μετοχές που έχεις?) και να κράζεις τους άλλους που ασχολούνται με crypto. 

Δηλαδή ειλικρινά, τα σκέφτεστε και τα λέτε??? Επειδή ΕΣΕΙΣ δε νιώθετε μία, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ΣΟΒΑΡΑ μπας και πληρώσουν καμιά καυλάντα με αυτά. Μόλις προχτές τράβηξα και σχεδόν 300€ για να αγοράσω κάτι που ήθελα. Και αυτό ΦΟΥΣΚΑ? Και αυτό ΑΕΡΑΣ? Είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδω μέσα θα ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ αν τα έχανα και έπεφταν στο μηδέν. Ε δεν τα έχασα, τράβηξα μια 300άρα και πάμε παρακάτω. Η "φούσκα" σας και να σκάσει, δε θα σκάσει στη μούρη μου γιατί ήδη εδώ και 3 χρόνια παίζω με ΚΕΡΔΟΣ, όχι με κεφάλαιο.

Στην τελική αν πιστεύετε ότι είναι φούσκα, τότε τί σπαταλάτε το χρόνο σας στο thread ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. 

IMG_1178.jpg

IMG_1179.jpg

Τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι άλλο γιατί και παλιότερα σε άλλο thread είχαμε πάλι τα ίδια. Οι άνθρωποι που ασχολούνται εποικοδομητικά δεν είναι στο insomnia και ειδικά σε τέτοια threads. Και ο μόνος λόγος που έκατσα και ανέβασα screenshot είναι επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει, και το παίζουν όλοι επενδυτές του καναπέ. Δεν είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αλλά είναι ένα ποσό (αυτό του Coinbase και όλα τα υπόλοιπα στο Bittrex) το οποίο έχει μαζευτεί με πολύ διάβασμα για ένα αντικείμενο που γουστάρω εδώ και 3,5 χρόνια.

Ας κράξει ο καθένας όσο θέλει. Αλλά για να μου ξαναμιλήσει, ας μου δείξει πρώτα τις μετοχάρες του για να μιλάμε επί ίσοις όροις, αλλιώς καθίστε και κράξτε και παίξτε κάνα Fifa να περάσει η ώρα.

Επεξ/σία από polaki
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γεγονός ότι κάποιοι καταφέρονται τόσο έντονα κατά του bitcoin, δείχνει την έντονη δυσαρέσκια και θυμό για την υπάρχουσα κατάσταση με τις GPUs (δεν είναι τυχαίο ότι μόνο τότε πέφτουν τα μπινελίκια και τον υπόλοιπο καιρό το έχουν γραμμένο). Μερικοί θα τους κατηγορούσαν επίσης και για ζήλια που άργησαν να μπουν στον χορό.

Το γεγονός ότι κάποιοι υποστηρίζουν τόσο σθεναρά το bitcoin στις προσβολές των πρώτων, επίσης με προσβολές, δείχνει την αβεβαιότητα που νιώθουν για το μέλλον των crypto και την ανάγκη της επιβεβαίωσης ότι κάνουν το σωστό.

Για να ηρεμήσουμε λίγο.

Δεν μπορεί, η αλήθεια θα είναι κάπου στην μέση.

Ας την βρούμε χωρίς προσβολές.

Επεξ/σία από panospeter
  • Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, polaki είπε

ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις για τί πράγμα μιλάς..

Είναι ΑΠΑΤΗ τα 7k που έχω στο Coinbase, που είναι απλά η κάβα μου, γιατί όπως θα ήξερες ΑΝ ασχολούσουν έστω και 1 ώρα, σε άλλα ανταλλακτήρια παίζουμε τύπου Bittrex και Binance και εκεί είναι το χοντρό παιχνίδι. Sorry αλλά δεν μπορεις εσύ να μιλάς για AMD και δήθεν trading (επιμένω βέβαια να ρωτάω, θα δείξεις τις μετοχές που έχεις?) και να κράζεις τους άλλους που ασχολούνται με crypto. 

Δηλαδή ειλικρινά, τα σκέφτεστε και τα λέτε??? Επειδή ΕΣΕΙΣ δε νιώθετε μία, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ΣΟΒΑΡΑ μπας και πληρώσουν καμιά καυλάντα με αυτά. Μόλις προχτές τράβηξα και σχεδόν 300€ για να αγοράσω κάτι που ήθελα. Και αυτό ΦΟΥΣΚΑ? Και αυτό ΑΕΡΑΣ? Είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδω μέσα θα ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ αν τα έχανα και έπεφταν στο μηδέν. Ε δεν τα έχασα, τράβηξα μια 300άρα και πάμε παρακάτω. Η "φούσκα" σας και να σκάσει, δε θα σκάσει στη μούρη μου γιατί ήδη εδώ και 3 χρόνια παίζω με ΚΕΡΔΟΣ, όχι με κεφάλαιο.

Στην τελική αν πιστεύετε ότι είναι φούσκα, τότε τί σπαταλάτε το χρόνο σας στο thread ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. 

IMG_1178.jpg

IMG_1179.jpg

Τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι άλλο γιατί και παλιότερα σε άλλο thread είχαμε πάλι τα ίδια. Οι άνθρωποι που ασχολούνται εποικοδομητικά δεν είναι στο insomnia και ειδικά σε τέτοια threads. Και ο μόνος λόγος που έκατσα και ανέβασα screenshot είναι επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει, και το παίζουν όλοι επενδυτές του καναπέ. Δεν είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αλλά είναι ένα ποσό (αυτό του Coinbase και όλα τα υπόλοιπα στο Bittrex) το οποίο έχει μαζευτεί με πολύ διάβασμα για ένα αντικείμενο που γουστάρω εδώ και 3,5 χρόνια.

Ας κράξει ο καθένας όσο θέλει. Αλλά για να μου ξαναμιλήσει, ας μου δείξει πρώτα τις μετοχάρες του για να μιλάμε επί ίσοις όροις, αλλιώς καθίστε και κράξτε και παίξτε κάνα Fifa να περάσει η ώρα.

Βασικά έχουμε κι δουλειά πραγματική δουλειά.αμα έχεις χρόνο μπράβο σου.όταν έσκασε η πρώτη φούσκα από το etherium από της κάρτες που έδωσα έβγαλα έως τώρα  5.700€ τώρα θα βγάλω ακόμα περισσότερα από ακόμα καλύτερες κάρτες θέμα χρόνου είναι 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Βασικά έχουμε κι δουλειά πραγματική δουλειά.αμα έχεις χρόνο μπράβο σου.όταν έσκασε η πρώτη φούσκα από το etherium από της κάρτες που έδωσα έβγαλα έως τώρα  5.700€ τώρα θα βγάλω ακόμα περισσότερα από ακόμα καλύτερες κάρτες θέμα χρόνου είναι 

Και εγώ πραγματική δουλειά έχω, αλλά επιλέγω επίσης να διαβάζω συγκεκριμένες ειδήσεις και να ακολουθώ συγκεκριμένα άτομα, όπως είπα και προηγουμένως 2-3 από αυτούς με μηνιαία συνδρομή. Καταναλώνω την πληροφορία που χρειάζομαι στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, και τοποθετούμαι εκεί που με κατευθύνουν οι ειδικοί, μετά από φιλτράρισμα δικό μου. 7 ή 8 στις 10 είναι σωστά βήματα. 

To Etherium που λες όταν έσκασε η "φούσκα" του έκανε 1200, και σήμερα 1800. Αν όντως έβγαλες από τις κάρτες, μπράβο σου (χωρίς καθόλου ειρωνεία), ανακάλυψες μία ευκαιρία όταν πολλοί άλλοι εδώ μέσα και παντού απλά χαζογελάγανε και κράζανε και χαίρονταν (oh yes, φυσικά και χαίρονταν) που έσκαγε η φούσκα, ενώ εσύ έβγαλες χρήμα από αυτό. 

Ας παραδειγματιστούν και άλλοι λοιπόν που το μόνο που ξέρουν είναι να κράζουν, και ας κάνουν κάτι εποικοδομητικό με τον χρόνο τους. Φιλικά το λέω μάγκες. Γιατί το να κράζεις και να παίζεις Fifa χωρίς κανένα επιχείρημα είναι απλά θόρυβος στα αυτά μας. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polaki είπε

Και εγώ πραγματική δουλειά έχω, αλλά επιλέγω επίσης να διαβάζω συγκεκριμένες ειδήσεις και να ακολουθώ συγκεκριμένα άτομα, όπως είπα και προηγουμένως 2-3 από αυτούς με μηνιαία συνδρομή. Καταναλώνω την πληροφορία που χρειάζομαι στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, και τοποθετούμαι εκεί που με κατευθύνουν οι ειδικοί, μετά από φιλτράρισμα δικό μου. 7 ή 8 στις 10 είναι σωστά βήματα. 

To Etherium που λες όταν έσκασε η "φούσκα" του έκανε 1200, και σήμερα 1800. Αν όντως έβγαλες από τις κάρτες, μπράβο σου (χωρίς καθόλου ειρωνεία), ανακάλυψες μία ευκαιρία όταν πολλοί άλλοι εδώ μέσα και παντού απλά χαζογελάγανε και κράζανε και χαίρονταν (oh yes, φυσικά και χαίρονταν) που έσκαγε η φούσκα, ενώ εσύ έβγαλες χρήμα από αυτό. 

Ας παραδειγματιστούν και άλλοι λοιπόν που το μόνο που ξέρουν είναι να κράζουν, και ας κάνουν κάτι εποικοδομητικό με τον χρόνο τους. Φιλικά το λέω μάγκες. Γιατί το να κράζεις και να παίζεις Fifa χωρίς κανένα επιχείρημα είναι απλά θόρυβος στα αυτά μας. 

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ το φοβάμαι να ξυπνάω κάθε πρωί να έχω το μυαλό εκει και να σκέφτομαι ότι έχω επενδύσεις αξίας 7.000 και σε μια μέρα μπορεί να τα χάσω καμία μετοχή δεν είναι τόσο ασταθής ο ορισμός υψηλού ρίσκου τιμή που βασίζετε μόνο στο Pump 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Πιο εχθρικό forum από το insomnia όσον αφορά cryptocurrencies και BTC συγκεκριμένα, δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο όλο...

Και να πεις ότι έχουν γνώσεις και μιλάνε...οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά για τον χώρο των cryptos και αναμασούν σε κάθε θέμα τα περί "φούσκας", "αέρα κοπανιστού", κλπ. Ούτε μυρωδιά έχουν πάρει τι σημαίνει ψηφιακή οικονομία.

Να αγοράσετε PS5 ή XBSX 😝

ετσι οπως παει ουτε PS5  Θα βρουμε ουτε καρτα 
θα φτασουν σε σημειο οι miners να αγοραζουν Ps5 απο scalpers για να παιρνουν τις gpu της amd :P :P 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ το φοβάμαι να ξυπνάω κάθε πρωί να έχω το μυαλό εκει και να σκέφτομαι ότι έχω επενδύσεις αξίας 7.000 και σε μια μέρα μπορεί να τα χάσω καμία μετοχή δεν είναι τόσο ασταθής ο ορισμός υψηλού ρίσκου τιμή που βασίζετε μόνο στο Pump 

Δεν είναι για όλους. Εγώ ειλικρινά χωρίς πλάκα θαυμάζω όσους παίζουν στοίχημα μπασκετ, κάτι τύπου -7,5 πόντους. Και βλέπεις πετάει τρίποντο ο άλλος απ'την άλλη άκρη χωρίς να τον μαρκάρει κανείς αφού έχουν κερδίσει, και μπαίνει. Και χάνει ο άλλος το στοίχημα για 1 πόντο. 

Δευτέρα η ΑΕΚ στη Λάρισα στο 96 έπιασε πέναλτι και αντί να ισοφαριστεί 3-3, βγήκε αντεπίθεση και έβαλε γκολ και έγινε το 2-4. Για καρδιακούς. 

Ο καθένας με τις αντοχές που έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis2156 είπε

απο που προκύπτει αυτό; 

Ο κόσμος αγοράζει εμπορεύματα (hardware) τα οποία κινούν την αγορά, καταναλώνει ρεύμα και χώρο που και αυτό κινεί την αγορά τα συναλλάσει (όχι μόνο τύπου forex αλλά και για να αγοράσει υπηρεσίες και αγαθά δεν είναι λίγοι αυτοί που δέχονται κρυπτονομίσματα για τις υπηρεσίες ή τα αγαθά τους) 

Μεγάλο μέρος των hash που σκαλίζει η κάρτα σου ειναι επεξεργασία ήδη αποπερατωμένων συναλλαγών με αυτά τα νομίσματα (= η κίνηση υπάρχει) 

Άρα τι φούσκα και pump δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε με τις μετοχές του gamestop τις προάλλες μια ολόκληρη αγορά δισεκατομμυρίων κινείται  λόγω ή/και διαμέσου των κρυπτονομισμάτων. 

Όσο για την "φουσκα" στο ethereum όλα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και όπως βλέπεις επανήλθε και ξεπέρασε το πρώτο peak. 

Φούσκα θα ήταν σταματούσε εκει. Αλλά δεν γίνεται να σταματήσει γιατί πολύ απλά κινεί ενα σεβαστό κομμάτι της αγοράς τόσοι άνθρωποι δουλεύουν άμεσα ή έμεσα (πχ ο εργάτης που δουλεύει στην Sapphire η ακόμη πιο σημαντικό ο επιπλέουν νεοδιορισμένος εργάτης  της Sapphire που προσλήφθηκε για να μπορέσει η εταιρία να ανταποκριθεί στην ζήτηση) για να παραχθεί και επιχειρήσεις/επαγγελματίες τα δέχονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες τους + όσοι έχουν αρκετά στην κατοχή τους δεν γίνεται όλοι αυτοί μονομιάς να πούνε "δεν βαριέσαι ας τα ξεχάσουμε" πάντα θα κινούνται απο εδώ και πέρα, περισσότερο λιγότερο πάνω κάτω θα κινούνται πάντως ήταν να μην γίνει η αρχή. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...