Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έξω έχει ψόφο το έχει στρώσει και έχω ένα κλιματιστικό που ζεσταίνει το σπίτι. Απο εχθές μου πετάει την ένδειξη "DF"  και σταματάει να δουλεύει μετά απο λίγο ξεκινάει πάλι αλλά σήμερα δεν ... D.E.A.D τσέλιος.

Τί κάνουμε στην περίπτωση DF - Defrost;

Δημοσ.

Λογικά είναι defrost της εξωτερικής μονάδας. Αν δεν ξεκινάει καθόλου, δες λίγο σε τι κατάσταση είναι η εξωτερική μονάδα μήπως έχει θαφτεί από χιόνια - πάγο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Λογικά είναι defrost της εξωτερικής μονάδας. Αν δεν ξεκινάει καθόλου, δες λίγο σε τι κατάσταση είναι η εξωτερική μονάδα μήπως έχει θαφτεί από χιόνια - πάγο...

Τώρα ξεκίνησε πάλι... Απο ότι βλέπω η εξωτερική μονάδα είναι καθαρή δεν έχει χιόνια πάνω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Παγώνει η υγρασία στον εξωτερικό εναλλάκτη λόγω καιρού για αυτό και τα συχνά DF.

Άρα δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι; 

Δημοσ.

το να λειτουργείς το κλιματιστικό σε φυσιολογική θερμοκρασία για να κόβει συχνά νομίζω πως βοηθάει γενικότερα να μην παγώνει. Τα ίδια ξεκίνησε να κάνει και εμένα ένα toyotomi εχθές με την ένδειξη dF (DeFrost) το οποίο μάλιστα είναι rated να λειτουργεί ακόμα και όταν έξω έχει -15C.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spooker είπε

το να λειτουργείς το κλιματιστικό σε φυσιολογική θερμοκρασία για να κόβει συχνά νομίζω πως βοηθάει γενικότερα να μην παγώνει. Τα ίδια ξεκίνησε να κάνει και εμένα ένα toyotomi εχθές με την ένδειξη dF (DeFrost) το οποίο μάλιστα είναι rated να λειτουργεί ακόμα και όταν έξω έχει -15C.

Άν το κλιματιστικό είναι μικρό για τον χώρο και στους 20° να το βάλει δεν πρόκειται να κόψει ποτέ αν έχει ψοφόκρυο. Το DF δεν έχει να κάνει με το σε ποια θερμοκρασία είναι rated να λειτουργεί το κλιματιστικό, αλλά συνδυασμός υγρασίας - εξωτερικής θερμοκρασίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...