apostolispk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, έχω ένα πολυμηχάνημα της Canon και τα μελάνια που αγοράζω είναι πολύ φθηνά από (amazon,ebay) αλλά έχει χαλάσει και πρέπει να αγοράσω άλλον. Τι μου προτείνετε για αγορά μέχρι 150-200€?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 ink tank , εχω σωθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Epson L3150 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Inject ecotank (Epson ή Canon)... σωτήρια μηχανήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 καλησπέρα σας τι είναι αυτό το ink tank? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Στις 30/5/2021 στις 8:45 ΜΜ, panagossss13 είπε καλησπέρα σας τι είναι αυτό το ink tank? Ψάξε στο google για exotank, υψηλός αριθμός εκτυπώσεων με οικονομία στο μελάνι για inkjet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα