gregorykon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα έχω ένα παλιό σύστημα με q9650 μητρική g41 8 ραμ ddr3 kai rx580 όλα έτρεχαν σωστα άσχετα με το bottleneck όταν πήγα να περάσω νέους drivers πρώτα κατά λάθος τους έβγαλα έπειτα έβαλα ασφαλή λειτουργία με ddu μετά έκανα επανεκκίνηση και δεν άνοιγε( δεν έδινε σήμα στην οθόνη ! οπότε έβαλα το καλώδιο vga στην οθόνη από μητρική και πάλι δεν έδινε σήμα στην οθόνη , έπειτα έβγαλα την τροφοδοσία την κάρτα και έδωσε σημα κανονικά . Μετά έβαλα να βλέπει τα ενσωματωμένα και πάλι έδωσε σήμα κανονικά ! Μετά πάλι έκλεισα έβγαλα ρεύμα συνδεσα κάρτα πάτησα να ανοίξει πάλι από vga μητρικης και ενσωματωμένα και δεν δίνει σήμα ,μπαταρία έχω βγάλει πολλές φορές καμία διαφορά μόνο με τροφοδοσία εκτός κάρτας ανοίγει τι μπορεί να φταίει???
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Είχατε αναφέρει ότι χάλασε η μητρική, πήρατε άλλη; 1
gregorykon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Ναι δεν χάλασε είχε πρόβλημα ένα καλώδιο όλα μπήκαν καινούργια απλά ανοίγει ο υπολογιστής πάω να βάλω drivers με κάρτα εκτός κ δεν μπαίνουν λέω οκ. Φταίει που δεν χω κάρτα έπειτα όταν συνδέω την κάρτα με τροφοδοσία κτλπ δεν δίνει σήμα όταν αφαιρώ την τροφοδοσία τρέχει κανονικά το σύστημα Δεν την βλέπει ούτε στο device manager από την στιγμή που είχαμε.πατησει κστσργηδγτ χωρίς την κάρτα δεν την ξαναβρήκε . Έπειτα ανοίξαμε το pc χωρίς τροφοδοσια και συνδέσαμε καθώς δούλευε το pc την τροφή το ξέρω είναι λάθος αλλά δεν την βρήκε πάλι
gregorykon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Το έβαλα κ εδώετα αν και είναι αρχαίος μήπως βρω λύση πιο σύντομα μιας κ ένα μήνα δεν έχω υπολοτ και δεν μπορω να κάνω τπτ αν είναι κάρτα δεν υπάρχει τπτ στην αγορά σε λογική τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα