fotis3d Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Εχω το εν λογω router και θα ηθελα καποια βοηθεια απο καποιον που να ξερει περισσοτερα απο μενα. Οταν πρωτοπηρα το συγκεκριμενο modem-router ειχα θεματα συνεχων αποσυνδεσεων με wind adsl. Υστερα απο πολυ κουραση η μονη λυση που βρηκα και δουλευει μεχρι σημερα (2-3 χρονια τωρα δλδ) ειναι να βαλω ενα modem του παροχου (ZTE H108N) να τα συνδεσω μεταξυ τους με LAN και να δουλευω το TP LINK σαν router για ολες τις συσκευες του σπιτιου. Πιανω 10-12 mbps με το ζορρυ. Συνηθως οι περισσοτερες συσκευες ηταν 2 LAN PC , 1 PC WiFi και 3-4 συσκευες wifi (τηλεφωνα-tablet). Ολα καλα προς το παρων. Συνηθης χρηση Internet απο ολα χωρις θεματα κτλ. Τον τελευταιο καιρο ομως εχω αρχισει και βαζω συσκευες smart wifi. Διαφορα Sonoff switches, διακοπτες φωτισμου, συναγερμο κτλ. Εχω φτασει λοιπον να εχω μονιμα σχεδον τα παραπανω που ανεφερα και περιπου ακομα 15-20 συσκευες που προανεφερα οι οποιες θα γινουν περισσοτερες. Εχω την εντυπωση βεβαια οτι οι παραπανω νεες smart συσκευες δεν καταναλωνουν τοσο bandwidth. Ομως εχει αρχισει διαφορα κουλα το router του τυπου ξαφνικα αποσυνδεει ολες τις wifi συσκευες και δουλευουν μονο οι LAN. Επισης ειδικα τις τελευταιες μερες με 2-3 streaming ταυτοχρονα λογω μαθηματων των παιδιων αλλα και δουλειας δικιας μου καποιες φορες απλα κολλαει ακομα και το LAN και πρεπει να του κανω reset για να επανελθει και επανερχεται. Πιστευετε το εχω φορτωσει πολυ ? Τι θα προτεινατε ? Να εβαζα κι αλλο ενα router για να συνδεθουν μερικες συσκευες του σπιτιου εκει ? Το προβλημα παρουσιαζεται συνηθως στα ταυτοχρονα streaming και σε βαρια χρηση και οχι σε απλη χρηση. Σε λιγες μερες ευελπιστω να με ενεργοποιησει επιτελους η wind σε 100αρα που εχω κανει αιτηση.
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 On 15/02/2021 at 22:40, fotis3d said: Καλησπέρα. Εχω το εν λογω router και θα ηθελα καποια βοηθεια απο καποιον που να ξερει περισσοτερα απο μενα. Οταν πρωτοπηρα το συγκεκριμενο modem-router ειχα θεματα συνεχων αποσυνδεσεων με wind adsl. Υστερα απο πολυ κουραση η μονη λυση που βρηκα και δουλευει μεχρι σημερα (2-3 χρονια τωρα δλδ) ειναι να βαλω ενα modem του παροχου (ZTE H108N) να τα συνδεσω μεταξυ τους με LAN και να δουλευω το TP LINK σαν router για ολες τις συσκευες του σπιτιου. Πιανω 10-12 mbps με το ζορρυ. Συνηθως οι περισσοτερες συσκευες ηταν 2 LAN PC , 1 PC WiFi και 3-4 συσκευες wifi (τηλεφωνα-tablet). Ολα καλα προς το παρων. Συνηθης χρηση Internet απο ολα χωρις θεματα κτλ. Τον τελευταιο καιρο ομως εχω αρχισει και βαζω συσκευες smart wifi. Διαφορα Sonoff switches, διακοπτες φωτισμου, συναγερμο κτλ. Εχω φτασει λοιπον να εχω μονιμα σχεδον τα παραπανω που ανεφερα και περιπου ακομα 15-20 συσκευες που προανεφερα οι οποιες θα γινουν περισσοτερες. Εχω την εντυπωση βεβαια οτι οι παραπανω νεες smart συσκευες δεν καταναλωνουν τοσο bandwidth. Ομως εχει αρχισει διαφορα κουλα το router του τυπου ξαφνικα αποσυνδεει ολες τις wifi συσκευες και δουλευουν μονο οι LAN. Επισης ειδικα τις τελευταιες μερες με 2-3 streaming ταυτοχρονα λογω μαθηματων των παιδιων αλλα και δουλειας δικιας μου καποιες φορες απλα κολλαει ακομα και το LAN και πρεπει να του κανω reset για να επανελθει και επανερχεται. Πιστευετε το εχω φορτωσει πολυ ? Τι θα προτεινατε ? Να εβαζα κι αλλο ενα router για να συνδεθουν μερικες συσκευες του σπιτιου εκει ? Το προβλημα παρουσιαζεται συνηθως στα ταυτοχρονα streaming και σε βαρια χρηση και οχι σε απλη χρηση. Σε λιγες μερες ευελπιστω να με ενεργοποιησει επιτελους η wind σε 100αρα που εχω κανει αιτηση. α.δες για Firmware update.Οτι μπορεις να το βαλεις στα 5ghz βαλτο στα 5. γ.πας και παιρνεις κατι καλυτερο απο tp link. και το zte 108 βεβαια ειναι για πεταμα αλλα αλλο να σε πεταει απο το Wifi που κατι τρεχει με το tp link και αλλο να μην εχεις ιντερνετ που μπορει να φταιει κατι με το zte.
ICE-T Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2021 στις 10:40 ΜΜ, fotis3d είπε Καλησπέρα. Εχω το εν λογω router και θα ηθελα καποια βοηθεια απο καποιον που να ξερει περισσοτερα απο μενα. Οταν πρωτοπηρα το συγκεκριμενο modem-router ειχα θεματα συνεχων αποσυνδεσεων με wind adsl. Υστερα απο πολυ κουραση η μονη λυση που βρηκα και δουλευει μεχρι σημερα (2-3 χρονια τωρα δλδ) ειναι να βαλω ενα modem του παροχου (ZTE H108N) να τα συνδεσω μεταξυ τους με LAN και να δουλευω το TP LINK σαν router για ολες τις συσκευες του σπιτιου. Πιανω 10-12 mbps με το ζορρυ. Συνηθως οι περισσοτερες συσκευες ηταν 2 LAN PC , 1 PC WiFi και 3-4 συσκευες wifi (τηλεφωνα-tablet). Ολα καλα προς το παρων. Συνηθης χρηση Internet απο ολα χωρις θεματα κτλ. Τον τελευταιο καιρο ομως εχω αρχισει και βαζω συσκευες smart wifi. Διαφορα Sonoff switches, διακοπτες φωτισμου, συναγερμο κτλ. Εχω φτασει λοιπον να εχω μονιμα σχεδον τα παραπανω που ανεφερα και περιπου ακομα 15-20 συσκευες που προανεφερα οι οποιες θα γινουν περισσοτερες. Εχω την εντυπωση βεβαια οτι οι παραπανω νεες smart συσκευες δεν καταναλωνουν τοσο bandwidth. Ομως εχει αρχισει διαφορα κουλα το router του τυπου ξαφνικα αποσυνδεει ολες τις wifi συσκευες και δουλευουν μονο οι LAN. Επισης ειδικα τις τελευταιες μερες με 2-3 streaming ταυτοχρονα λογω μαθηματων των παιδιων αλλα και δουλειας δικιας μου καποιες φορες απλα κολλαει ακομα και το LAN και πρεπει να του κανω reset για να επανελθει και επανερχεται. Πιστευετε το εχω φορτωσει πολυ ? Τι θα προτεινατε ? Να εβαζα κι αλλο ενα router για να συνδεθουν μερικες συσκευες του σπιτιου εκει ? Το προβλημα παρουσιαζεται συνηθως στα ταυτοχρονα streaming και σε βαρια χρηση και οχι σε απλη χρηση. Σε λιγες μερες ευελπιστω να με ενεργοποιησει επιτελους η wind σε 100αρα που εχω κανει αιτηση. όλα τα VR600/900/2800 έχουν άθλιο Q.O.S ειδικά άμα πας να κάνεις priorize κάποιες συσκευές μπρικαρουν οπότε μην το πειράζεις καθόλου το q.o.s+μικρή ταχύτητα είναι απόλυτα λογικό. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα