Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μπει στην διαδικασία γενικά εύρεσης σχολών για το μηχανογραφικό κλπ. Πρώτη επιλογή έχω την Εφαρμοσμένη Πληροφορική (ΠΑΜΑΚ), όμως θέλω να ακούσω γνώμες και για το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (ΔΙΠΑΕ), γιατί μου άρεσε το πρόγραμμα σπουδών της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όλες οι σχολές καλές είναι αν σου αρέσει το αντικείμενο και το αντιμετωπίζεις με μεράκι και αγάπη. Μην αγχώνεσαι. Κοίτα μόνο να γράψεις καλά και βλέπεις τότε τις επιλογές σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gse183 είπε

Σίνδο

Παρα πολύ καλό το τμήμα της Σίνδου, ίσως και το καλύτερο ΤΕΙ πληροφορικής (συναγωνίζεται το ΤΕΙ πληροφορικής Ηρακλείου για την θέση του καλύτερου).

Όσον αφορά την σύγκριση με το τμήμα πληροφορικής του ΑΠΘ, στο ΑΠΘ θα έχει περισσότερη θεωρία και πολλά πολλά περισσότερα μαθηματικά (είναι πολύ ακαδημαϊκό) ενώ στην Σίνδο έχεις περισσότερα εργαστήρια και μαθαίνεις περισσότερα εργαλεία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsioulak είπε

Παρα πολύ καλό το τμήμα της Σίνδου, ίσως και το καλύτερο ΤΕΙ πληροφορικής (συναγωνίζεται το ΤΕΙ πληροφορικής Ηρακλείου για την θέση του καλύτερου).

Όσον αφορά την σύγκριση με το τμήμα πληροφορικής του ΑΠΘ, στο ΑΠΘ θα έχει περισσότερη θεωρία και πολλά πολλά περισσότερα μαθηματικά (είναι πολύ ακαδημαϊκό) ενώ στην Σίνδο έχεις περισσότερα εργαστήρια και μαθαίνεις περισσότερα εργαλεία.

Από τη στιγμή που έγινε ΔΙΠΑΕ τα τμήματα είναι πανεπιστημιακά. Δεν υπάρχουν τα εργαστήρια που υπήρχαν όταν ήταν ΤΕΙ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, acomaedo είπε

Από τη στιγμή που έγινε ΔΙΠΑΕ τα τμήματα είναι πανεπιστημιακά. Δεν υπάρχουν τα εργαστήρια που υπήρχαν όταν ήταν ΤΕΙ. 

Για να πω την αλήθεια πάνω από 1 χρόνο να κοιτάξω το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του για τους νέους εισακτεους, αν έχεις καλύτερη εικόνα καλώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...