spiroskt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για επιλογή NAS σε σχετικά low budget σαν αρχάριος. Κυριότερη δουλειά θα είναι backup (με παράλληλo backup εξωτερικού) 3 laptop και 2 κινητών, αντικατάσταση google photos , time machine και δευτερυόντος streaming και αντικατάσταση 2-3 εξωτερικών σκληρών που είναι καρφωμένοι στην TV. Είμαι μεταξύ των DS-218 / DS-218play vs QNAP TS-230. Κάποιες οδηγίες / προτάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 κάτσε μισή ώρα , διάβασε όλα τα σχόλια και θα σου λύθουν όλες οι απορίες ακόμη και αυτές που δεν έχεις σκεφτεί ακόμη 1 ώρα πριν, spiroskt είπε Κάποιες οδηγίες / προτάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroskt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 ευχαριστώ για το λινκ. Νομίζω οτι το QNAP θα καλύψει τις ανάγκες μου και αφού έχει πιο χαμηλή τιμή θα οδεύσω προς τα εκεί. Μια ακόμα ερώτηση, Φαντάζομαι να βάλω για αρχή 1 σκληρό και μετά απο κανένα 2μηνο, να βάλω δεύτερο και να το κάνω raid 1, δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 θεωρητικά λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroskt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά έπεσε η παραγγελία σε 230 + 2 red 3Tb. Ελπίζω για μια 4ετία να καλυφθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τι δίσκους έχετε βάλει, SSD? Σκέφτομαι για μηχανικούς 10ΤB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, HuskerDu είπε Τι δίσκους έχετε βάλει, SSD? Σκέφτομαι για μηχανικούς 10ΤB. στα 10ΤΒ οι μηχανικοί είναι μονόδρομος Επίσης αν γράφουμε/σβήνουμε συχνά πάλι οι μηχανικοί είναι μονόδρομος γιατί αντέχουν πολύ περισσότερες επανεγγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroskt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Νομίζω μηχανικοί άνω των 4Τ είναι μια χαρά. Αν απαιτηθεί μεγαλύτερος τότε εύκολα μπορεί να αναβαθμιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoneKiller Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μπορεί να ήμουν άτυχος εγώ αλλά αγόρασα πρόπερσι απο γνωστό κατάστημα 2 WD RED 3TB για το NAS μου ο ένας βγήκε εντελώς off μετά απο 1 βδομάδα ο άλλος μετά απο 4 μήνες και τώρα μετά απο 2 χρόνια ο πρώτος που άλλαξα γέμισε bad sectors. Σκέφτομαι να τους αλλάξω με WD Purble. Τι λέτε? HDD WESTERN DIGITAL WD40PURZ 4TB PURPLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα