bananes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα με πήραν από την Vodafone να μου πλασάρουν ένα καινούριο πακέτο για φοιτητές το οποίο με 15 ευρώ σου δίνει κάποια λεπτά / sms / mb και η χρέωση γίνεται μηνιαία, κάτι σαν πάγιο. Τώρα με το φοιτητικό, 10 ευρώ κάρτα τον μήνα, 8.5 ευρώ πακέτο student και λεπτά / mb τα οποία δεν χάνονται από μήνα σε μήνα αν κάνεις ανανέωση λίγο πριν την λήξη, είμουν τέλεια. Δεν θέλω αυτή την καινούρια προσφορά ούτε γι αστείο. Μιλούσαμε 20 λεπτά και το παιδί από το εμπορικό δεν έλεγε να μου απαντήσει άμα θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα παρόντα φοιτητικά πακέτα. Προσπαθούσε να μου αποδείξει ξανά και ξανά πόσο καλή είναι η κανούρια προσφορά και ότι αξίζει περισσότερο. Οπότε έχει κάποι@ ιδέα τι γίνεται; Σκοπεύει η Vodafone να αφαιρέσει τα φοιτητικά πακέτα 8,5 / 7 ευρώ; Ή απλά προσπαθούν να με κάνουν να πληρώνω περισσότερα λεφτά για λιγότερες παροχές; Έχει συμβεί σε κανέναν τίποτα παρόμοιο; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από bananes
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 αυτο που γινεται ειναι οτι κοβουν τα φοιτητικα καρτικινητα οταν ληγει το πασο. αν το πασο σου ειναι ενεργο μην αγχωνεσαι 1
Symbad Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Έχει γίνει και σε 'μένα αυτό πέρυσι την άνοιξη, με παρόμοιο πακέτο και τιμή. Επίσης και σε εμένα τονίζαν ότι κάποια στιγμή θα λήξει το φοιτητικό και μάλιστα με ρώτησε ευθέως, αν είμαι ακόμα φοιτητής και εγώ είπα, φυσικά και είμαι και δεν δέχτηκα... αρχικά. Κάπου στο τέλος Ιουλίου μου ήρθε προσφορά στο cu app, για το ίδιο πακέτο, στα περίπου 10€, η οποία συνδυάστηκε και με - 5€ στο σταθερό, οπότε και δέχτηκα. Το πακέτο που έχω τώρα το ονομάζει καρτοπρογραμμα μαθητικό. Γενικότερα έχω την αίσθηση, ότι βλέπουν πόσα χρόνια έχεις το cu φοιτητικό και όταν φαίνεται ότι είσαι κάπου στο τελείωμα, αρχίζουν να πιέζουν για να το γυρίσεις σε καρτοπρογραμμα. Φυσικά να πω, ότι δε νομίζω να έχουν την πρόθεση να σε παραπιεσουν, (εμένα πχ δε μου ζήτησαν βεβαίωση από τη σχολή, την οποία δε θα μπορούσα να πάρω, μιας και δεν είμαι πια φοιτητής), γιατί στην τελική μπορεί έτσι να σε χάσουν και από πελάτη, κάτι που πιστεύω ότι δεν είναι στις προθέσεις τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα