VIRUSD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας παιδιά μόλις πήρα τον ssd.. λοιπόν achi ενεργοποιημένο,sata3,trim ανοικτό έχει και μια επιλογή από το λογισμικό momentum cache δεν ξέρω αν πρέπει να το ενεργοποιήσω..ο υπολογιστής είναι deskop 9χρονων παλιός..τα στατιστικά πως σας φαίνονται..έχω windows δύο τρία προγράμματα και το r6 και path of exile. ενεργοποιημένο και το αυξημένες επιδόσεις από την ενέργεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, VIRUSD είπε τα στατιστικά πως σας φαίνονται.. Άψογος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Άψογος! Να φανταστώ ότι αν είχα καλύτερο υπολογιστή θα ήταν καλύτερα..πάντως πάει σφαίρα γενικά παρόλο που είναι παλιός υπολογιστής.. μπαίνει στα windοws σε 10δευτερολεπτα..πολύ καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Εντάξη είναι. Εδώ οι ταχύτητες που αναφέρει ο κατασκευαστής. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Παίζει ρόλο σε ποιο sata το έχω συνδέσει..πχ τον έχω slot 2 και τον μηχανικό στο 4..αν τον είχα στο 1 θα άλλαζε τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ποια είναι η μητρική; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποια είναι η μητρική; asrock a75pro4 φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Βρε αστο το δισκο ησυχο.. Ταπα παει..λυπησου τον τερη, θα ερθει απο εκει να τον μετρησει αν χρειαστει😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Έλιωσα να ξέρεις φίλος χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Σοβαρα ομως μια χαρα ειναι.. Κοιτα να τον χαρεις κ ηρεμησε.. Μην αγγιζεις το pc, αντε κλεισε το panel slowly.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έλεγα μήπως είναι κάποια Gigabyte 1155 μητρική και είχε πρόσθετο κάποιο SATA 3 Controller, όμως στη συγκεκριμένη δεν τίθεται θέμα σε ποια θύρα θα μπει. Εντάξη είναι! 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Κοιτα να τον χαρεις κ ηρεμησε.. +1 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις αν υπάρξει κάτι άλλο θα ενημερώσω..όταν λες panel slowly εννοείς το πλαϊνό του κουτιού.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Ναι φιλε μου.. Ακριβως👍 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα