Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Εχω βρει στο στο e-shop αυτο...https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0939-rhod-110-gaming-red-p-PER.573684 σε προσφορα...και λεω να το παρω... Γνωριζει κανειs αν ειναι μονο με Αγγλικα γραμματα επανω τυπωμενα..?....η εχει και τυπωμενα Ελληνικα..?
nickol-us Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην εικόνα δείχνει μόνο αγγλικά και επειδή έχω αυτό της ίδιας εταιρίας που είναι επίσης μόνο τυπωμένα στα αγγλικά θα στο πω με βεβαιότητα οτι δεν έχει ελληνικά επάνω. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Βολευει στο γραψιμο αν δεν εχει ελληνικουs χαρακτηρεs επανω nickol us οταν θεs να γραψειs στα ελληνικα..?..Η ειναι ταλαιπωρια το ολο θεμα και να προτιμησω κατι που να εχει επανω τυπωμενα και ελληνικα...?...τι λεs..?..ειναι καλη η τιμουλα του προσφορα παντωs....
nickol-us Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα και θέμα συνήθειας. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αλλά αν έχεις εσύ δεν μπορώ να στο πω. Γενικά από την εταιρία είχα πάρει gaming mouse και πριν 1-2 εβδομάδες απο crazy sundays το keyboard που σου έδωσα λινκ, ευχαριστημένος είμαι γενικά. Το πληκτρολόγιο το έχω λίγο καιρό αλλά αισθητικά φαίνεται στιβαρό και καλοκατασκευασμένο και το ποντίκι το έχω περίπου 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος . Δυστυχώς δεν είχα κάποιο ακριβό και επώνυμο για να μπορώ να κάνω σύγκριση . Το προηγούμενο μου mouse ήταν βασικό-ενσύρματο της ms 1
Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενταξει και εγω δεν εχω ιδιαιτερο θεμα...διελυσα εδω ενα πληκτρολογιο απο jumbo τηs πλακαs...και μαλλον θα το παρω γιατι ξεμεινα.....εχω κρατησει τα Keys απο του Jumbo το keyboard....λεs να κουμπωνουν σε αυτο..??..χαχα.χαζη ερωτηση αλλα του Jumbo εχουν ελληνικα τυπωμενα επανω....τα keys σε αυτο ειναι ιδιο κουμπωμα με τα φτηνα πληκτρολογια?...το γνωριζειs αυτο..? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Christos_Tz
nickol-us Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Τα keys κάνε τα καμιά κατασκευή να τα βάλεις στον τοίχο με τίποτα led να τα χαζεύεις. Αν ταιριάζουν θα είσαι τυχερός. Εμφανισιακά όλα μοιάζουν αλλά δεν νομίζω οτι έχουν τον ίδιο μηχανισμό στήριξης... αν καίγεσαι για ελληνικά μην ποντάρεις πάνω σε αυτό, κοίτα για άλλο keyboard απλά.
Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ok...ευχαριστω για ολα τα ινφο... 1
dpolal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, Christos_Tz είπε Ok...ευχαριστω για ολα τα ινφο... 9 στα 10 πληκτρολόγια αυτού του τύπου που κοιτάς δεν έχουν ελληνικά. Ακόμα και πολύ ποιό ακριβά μηχανικά δεν διαθέτουν. Είτε το συνηθίζεις, είτε κοιτά για κλασσικό πληκτρολόγιο από MS, Logi κλπ. Μπορείς να αγοράσεις αυτοκόλλητα με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά ίσως σου βγεί ποιό ακριβό από το ίδιο το πληκτρολόγιο που κοιτάς. 😛 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ελληνικά+αυτοκόλλητα+γράμματα 1
Nik1239 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, Christos_Tz είπε Ok...ευχαριστω για ολα τα ινφο... Απλώς βάλε αυτοκόλλητα ελληνικά στα γράμματα που θες 1
yiatsek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δεν πετάγομαι απλώς για να πω μια εξυπνάδα απλά θέλω να πω πως με τον καιρό συνηθίζεις να γράφεις τυφλό σύστημα και ότι και να έχει ένα πληκτρολόγιο επάνω δεν του δίνεις σημασία. Κ εγώ στο παρελθόν κοιτούσα τα πλήκτρα και τα έψαχνα. Πλέον είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι γράφω αυτόματα. 1
Christos_Tz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχω θεμα...στο τυφλο συστημα ειμαι και εγω απο συνηθεια...δεν ζοριζομαι σωνει ντε και καλα με τα ελληνικα..το εχω βαλει παραγγελεια..πιστευω ενα κλικ καλυτερο θα ειναι απο ενα Jumbo τηs πλακαs που ειχα μεχρι προχτεs...χαχα...Jumbo και ξερο ψωμι...χαχα! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Christos_Tz
Christos_Tz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Update....το παρελαβα....και ειναι φινο...ωραια αισθηση τα πληκτρα του στο γραψιμο..με ωραια αποκριση και αισθηση μηχανικου στο χτυπημα πληκτρων....το προτεινω ανετα σε οποιον εχει φτηνιαρικο του 5ευρου και θελει ενα κλικ καλυτερο...και ειναι και ωραια δεμμενη στιβαρη κατασκευη για τα λεφτα του...και με τα κοκκινα του ετσι για την αλλαγη στο ματι να σπαει η μαυριλα......με 8.90 ευρω σε προσφορα.......μια χαρα.... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Christos_Tz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα