Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο να.....

philos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετατρέπει τα αρχεία ppt(παρουσιάσεων του PowerPoint) σε swf(Flash) και στη συνέχεια σε exe (εφαρμογές).

Έχω ακούσει ότι κάτι γίνεται με το powerpoint 2003 αλλά δεν το έχω.

Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα? :?:

• Super Moderators
Δημοσ.

Από swf σε exe υπάρχει το Flash Toolset. Τώρα βέβαια κυκλοφορεί η shareware έκδοση (Flash Toolset 2.0) αλλά είχε κυκλοφορήσει και η έκδοση 1.1 που ήταν freeware και έκανε τη δουλειά που θέλεις (swf > exe).

Θα την βρεις εδώ >>> http://www.swftools.com/tool-details.php?tool=9532600494

Δημοσ.

Θες συγκεκριμένα να μετατρέψεις τα ppt σε single file apps, ή απλα να εκτελούνται χωρίς την παρουσία PowerPoint, και το εξέφρασες έτσι?

Αν σε ενδιαφέρει το 2ο, το PowerPoint δίνει την δυνατότητα αυτή, από την επιλογή File -> Package for CD...

Δημοσ.

Συγκεκριμένα θέλω να βάλω τη παρουσίαση autorun σε cd και πρέπει να είναι εφαρμογή, όταν ξεκινάει το cd να ξεκινάει η παρουσίαση σε full screen.Έχω το powerpoint 97 και δέν βρήκα την επιλογή package for cd. Επίσης δεν γνωρίζω τίποτα για τα αρχεία apps.

Δημοσ.

Η επιλογή που έγραψα, είναι ειδικά για να κάνεις autorun από CD... Γενικά, δεν χρειάζεται να είναι .exe κάποιο αρχείο για να δουλέψει το autorun. Ψάξε λίγο το help του PowerPoint για την λειτουργία αυτή, κι αν δεν βρείς κάτι, στην χειρότερη εγκατέστησε προσωρινά την έκδοση 2000, να κάνεις την δουλειά σου.

By the way, το apps δεν είναι κατάληξη αλλά συντομογραφία για το applications...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...