vaggelis7172 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας παιδια!!Συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω ενος wifi adapter Gembird Realtek RTL8192EU.Εχω σταθερο pc.Οταν συνδεω ομως αυτο εδω το gamepad σε λιγα λεπτα αποσυνδεομαι απο το wifi.Εχω windows 10 home και συνδεομαι μεσω ενος TP-Link Extender.Φανταζομαι αν βαλω ethernet δε θα εχω προβλημα,αλλα δε με βολευει γιατι ο Η/Υ ειναι σε δωματιο μακρια απο το ρουτερ.Τι μπορει να φταιει?Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) άλλαξε usb που το κουμπώνεις. βραχυκυκλώνει η usb σου και "ρίχνει" και την usb που έχεις κουμπωμένο το gembird ή δεν αντέχει το συγκεκριμένο ζεύγος usb και τις 2 συσκευές αν τραβάνε περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από greekfragma 2
vaggelis7172 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, greekfragma είπε άλλαξε usb που το κουμπώνεις. βραχυκυκλώνει η usb σου και "ρίχνει" και την usb που έχεις κουμπωμένο το gembird ή δεν αντέχει το συγκεκριμένο ζεύγος usb και τις 2 συσκευές αν τραβάνε περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει. Το wifi adapter το εχω σε θυρα μπροστα, και το gamepad το βαζω μπροστα διπλα απο το adapter και εχω δοκιμασει και σε θυρα απο πισω αλλα τα ιδια.
greekfragma Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δεν αντέχουν τα ρεύματα οι usb που χρησιμοποιείς. ή θα καταργήσεις κάποια ενεργοβόρα usb (π.χ. εξωτερικός σκληρός usb) ή θα πάρεις usb hub με δική του τροφοδοσία. Από μητρική και τροφοδοτικό τι έχεις; Το υπόλοιπο σύστημα δουλεύει σταθερά ή σου κάνει και τίποτε άλλα κόλπα; Καμιά φώτο από τις πίσω μπροστά usb και τι έχεις συνδέσει πάνω έχουμε;
vaggelis7172 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μητρικη εχω την Asrock H310M-HDV,τροφοδοτικο ενα της Thermaltake 530W.Το υπολοιπο συστημα δουλευει μια χαρα.Πανω εχω ενα πολυμηχανημα Canon(usb),πληκτρολογιο,ποντικι(usb),οθονη 24",σε μπροστα jack ενα μικροφωνο Natec και οπως ειπα σε μπροστα usb το wifi adapter. Παω να συρω φωτο και μου λεει οτι υπερβαινει το μεγεθος των 2 MB.
άδικος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Εννοείται δοκιμάζεις το WiFi adapter σε πίσω θύρα.
vaggelis7172 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.Εβαλα το gamepad στην μπροστα usb 3.0 διπλα στο wifi adapter,και εδω και τρεις μερες δεν εχω προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα