Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Aυτο το έκανε ηλεκτρολόγος ή το 5χρονο ανιψάκι του?Εκτός αν ήταν για την δοκιμή.
αmike12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aυτο το έκανε ηλεκτρολόγος ή το 5χρονο ανιψάκι του?Εκτός αν ήταν για την δοκιμή. Χαχα. Φίλε εντάξει απλά το έφτιαξε ο άνθρωπος για να δουλεύει. Μετά έβαλε και λίγη μονωτική ταινία από πάνω αλλά ναι αυτό το έκανε ηλεκτρολόγος και όχι για δοκιμή.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Τι να σου πω;Εγω το θεωρω απαράδεκτο να έχει τυλίξει την λάμπα με το καλώδιο. 1
αmike12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι να σου πω;Εγω το θεωρω απαράδεκτο να έχει τυλίξει την λάμπα με το καλώδιο. Φίλε δεν ξέρω και εγώ. Απ ότι μου είπε είχε θέμα η υποδοχή της λάμπας και δεν έκανε καλή γείωση και ίσως γι'αυτό έκανε γείωση απευθείας στην λάμπα. Πως αλλιώς πιστεύεις θα ήταν καλύτερα. Μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο θέμα λες ή όχι;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, αmike12 είπε Φίλε δεν ξέρω και εγώ. Απ ότι μου είπε είχε θέμα η υποδοχή της λάμπας και δεν έκανε καλή γείωση και ίσως γι'αυτό έκανε γείωση απευθείας στην λάμπα. Πως αλλιώς πιστεύεις θα ήταν καλύτερα. Μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο θέμα λες ή όχι; ΚΑθαρίζει της επαφές,αλλάζει το ντουί,κολλάει άλλες επαφες.Το σύρμα θα ντώσει μετα απο λίγο.Τι να πω,μπορεί να είμαι εγω ο περίεργος.
αmike12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΚΑθαρίζει της επαφές,αλλάζει το ντουί,κολλάει άλλες επαφες.Το σύρμα θα ντώσει μετα απο λίγο.Τι να πω,μπορεί να είμαι εγω ο περίεργος. Σύγουρα φίλε είναι καλύτερη η λύση που προτείνεις και πιο ολοκληρωμένη δουλειά αλλά προς το παρόν θα το κρατήσω έτσι και βλέπουμε. Η αλήθεια μου πρότεινε να αλλάξουμε ντουί αλλά μου είπε πως και αυτή η λύση είναι μια χαρά. Ίσως στο μέλλον αλλάξω το ντουί. Όπως και να χει να σε καλά. Επίσης ρε παιδιά πως γίνεται να χάλασαν και τα δύο ντουί ταυτόχρονα?
Κωστας86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα δεν ανάβει η λάμπα του στοπ στο φανάρι το αριστερό..μπορώ να το κάνω μόνος μ ?δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Κωστας86 είπε Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα δεν ανάβει η λάμπα του στοπ στο φανάρι το αριστερό..μπορώ να το κάνω μόνος μ ?δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία Ψαξε να βρεις την διαδικασία,youtube κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα