Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες επειδη με εχει πιασει αγχος με τον βρωμο καιρο τις τελευταίες μερες , ειναι να πεταξω απο Αθηνα την παρασκευη για Αμερικη(jfk) με τον καιρο τι φαση? εχω παρει τηλ σημερα, στην εταιρια με την οποια πεταω και ρωτησα αν θα υπαρχουν αλλαγες στην πτηση λογου καιρου την παρασκευη και μου απαντησαν οτι μεχρι στιγμης δεν εχει αλλαξει κατι, μεχρι και σημερα πραγματοποιουνται κανονικα οι πτησεις χωρις κανενα προβλημα απο το βενιζελος, το θεμα ειναι ομως αν αλλαξει κατι τι γινεται ? Πχ ακυρωνεται η πτηση μου την παρασκευη(ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω) μετα θα με "χωσουν" με την αμεσως επομενη διαθεσιμη πτηση? Η θα πρεπει να περιμενω αναμονη? Ρωτησα και για αυτο στο τηλ. αλλα δεν μπορουσε να μου δωσει μια σιγουρη απαντηση , εν ολιγης μου ειπε οτι αν δημιουργηθει τετοιο θεμα θα ενημερωθω πολυ νωριτερα για τις εναλλακτικές που θα εχω.

Το να παρω τα λεφτα μου πισω δεν παιζει σαν σεναριο γιατι πρεπει να παω οπως και να εχει.

Εμπειριες και συμβουλες δεκτες... Καλο σας απογευμα !

Δημοσ.

Την Παρασκευή δεν θα υπάρχει ίχνος χιονιού στο αεροδρόμιο,λιακάδα με 14 βαθμούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...