DWinchester Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Παιδες επειδη με εχει πιασει αγχος με τον βρωμο καιρο τις τελευταίες μερες , ειναι να πεταξω απο Αθηνα την παρασκευη για Αμερικη(jfk) με τον καιρο τι φαση? εχω παρει τηλ σημερα, στην εταιρια με την οποια πεταω και ρωτησα αν θα υπαρχουν αλλαγες στην πτηση λογου καιρου την παρασκευη και μου απαντησαν οτι μεχρι στιγμης δεν εχει αλλαξει κατι, μεχρι και σημερα πραγματοποιουνται κανονικα οι πτησεις χωρις κανενα προβλημα απο το βενιζελος, το θεμα ειναι ομως αν αλλαξει κατι τι γινεται ? Πχ ακυρωνεται η πτηση μου την παρασκευη(ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω) μετα θα με "χωσουν" με την αμεσως επομενη διαθεσιμη πτηση? Η θα πρεπει να περιμενω αναμονη? Ρωτησα και για αυτο στο τηλ. αλλα δεν μπορουσε να μου δωσει μια σιγουρη απαντηση , εν ολιγης μου ειπε οτι αν δημιουργηθει τετοιο θεμα θα ενημερωθω πολυ νωριτερα για τις εναλλακτικές που θα εχω. Το να παρω τα λεφτα μου πισω δεν παιζει σαν σεναριο γιατι πρεπει να παω οπως και να εχει. Εμπειριες και συμβουλες δεκτες... Καλο σας απογευμα !
Beefeater Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 μην αγχωνεσαι, μια χαρα θα γινει η πτηση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Την Παρασκευή δεν θα υπάρχει ίχνος χιονιού στο αεροδρόμιο,λιακάδα με 14 βαθμούς.
sensai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 εδώ δεν έδωσε σαφή απάντηση η εταιρεία τι περιμένεις να σου πούμε εμείς
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Από Τετάρτη - Πέμπτη θα έχει 12 βαθμούς πάλι. Τζάμπα ανησυχείς 1
momotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, DWinchester είπε Παιδες επειδη με εχει πιασει αγχος συμβουλες δεκτες... 1. 2. Μην αγχώνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα