Nik1239 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω ένα απλό κουτί παλιό και θέλω να το προετοιμάσω για να υποδεχθεί έναν i3 7100 με μια h110 mobo αλλά πώς θα το κάνω να μοιάζει ομορφότερο εξωτερικά Δεν θέλω τζάμια κλπ απλώς θέλω κάπως να καλύψω τις 2 τρύπες για 5.25 μπροστά γιατί στην μια θα βάλω ένα dvd drive Επίσης έχω μια usb επέκταση που κουμπώνει σε usb στην μητρική αυτό με τα πολλά πινάκια , μήπως θα μπορούσα να το μονταρω κάπως ώστε να έχω 2 front usb; Τώρα το κουτί έχει ένα απλό p4 σύστημα μέσα το οποίο δεν χρησιμοποιείτε και θα μου δώσει ο φίλος μου το κουτί ώστε προσωρινά αν δεν βγει καλό το mod να το έχω αλλιώς αν βγει καλύτερο από ότι περίμενα θα το κρατήσω μα δεν έχω απετισεις και θα μπει απλό σύστημα μέσα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Nik1239
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Χρειαζεσαι απλως ενα δηλαδη δυο slot cover 😀 Εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να βρεις? Ενω για τα usb μπροστα κατι σαν αυτο: https://www.skroutz.gr/s/4932547/Roline-Internal-USB-2-0-Hub-for-Type-3-5-5-25-4-Ports.html 🙃 https://www.thingiverse.com/thing:3563313
Nik1239 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Χρειαζεσαι απλως ενα δηλαδη δυο slot cover 😀 Εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να βρεις? Ενω για τα usb μπροστα κατι σαν αυτο: https://www.skroutz.gr/s/4932547/Roline-Internal-USB-2-0-Hub-for-Type-3-5-5-25-4-Ports.html 🙃 https://www.thingiverse.com/thing:3563313 Μπροστά usb δεν θέλω έχω μια επέκταση και θα την μονταρω να μπει κάπως στο στο μπροστά 3.5 Θέλω 2 καπάκια για μπροστά μήπως ξέρεις πού θα βρω; Ή αν μπορώ να φτιάξω εγώ με κάποιο υλικό και να τα κόψω κατάλληλα θα είναι εντάξει; Δεν έχω κάποιο κάπου για αυτό ψάχνω να βρω κάπως είτε να τα φτιάξω εγώ πχ από κάποιο πλαστικό ή ξύλο είτε να αγοράσω φτηνά δύο
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Τι εννοεις που θα βρεις? Απο καποιο αλλο case! Αν σκεφτεις επι ποσα χρονια επι ποσα cases εμπαιναν στανταρ CD-DVD(-RW) ειχαν αποτελεσμα χιλιαδες...'ορφανα' πλαστικα front covers 🤣 Εγω π.χ. παιζει να εχω καμια 10αρια να σου δωσω για πλακα! (μα δεν εισαι @ Αθηνα, σωστα?) 2
nickol-us Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Αν έχεις εργαλεία(λαμαρινοψαλιδο, τροχό), υπομονή και όρεξη μπορείς να βρεις απο σιδεράδικο μεταλλική σίτα να την κόψεις και να την βάλεις, ίσως με γύρισμα προς τα μέσα και βιδωμα στο σασί. Εκτός ότι έχει προοπτικές για κάτι όμορφο θα μπορείς να κρεμάσεις και κάνα fan επάνω της Αν όχι προσεκτικό μέτρημα και παραγγελία σε πλεξι-ποκυκαρμπονικό, στήριξη απο μέσα με γωνίες και αυτοκόλλητο ή βάψιμο αν δεν θες διαφάνεια. 2
Nik1239 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν έχεις εργαλεία(λαμαρινοψαλιδο, τροχό), υπομονή και όρεξη μπορείς να βρεις απο σιδεράδικο μεταλλική σίτα να την κόψεις και να την βάλεις, ίσως με γύρισμα προς τα μέσα και βιδωμα στο σασί. Εκτός ότι έχει προοπτικές για κάτι όμορφο θα μπορείς να κρεμάσεις και κάνα fan επάνω της Αν όχι προσεκτικό μέτρημα και παραγγελία σε πλεξι-ποκυκαρμπονικό, στήριξη απο μέσα με γωνίες και αυτοκόλλητο ή βάψιμο αν δεν θες διαφάνεια. Αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν έχω τέτοια εργαλεία για να το κοψω αλλιώς θα το έκανα έτσι Το μπροστινό μέρος με ενδιαφέρει περισσότερο πως θα καλυφθούν οι τρύπες ή αν μπορώ να βγάλω το μπροστινό και να βάλω κάποιο πλαστικο ή τζαμι 1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε Τι εννοεις που θα βρεις? Απο καποιο αλλο case! Αν σκεφτεις επι ποσα χρονια επι ποσα cases εμπαιναν στανταρ CD-DVD(-RW) ειχαν αποτελεσμα χιλιαδες...'ορφανα' πλαστικα front covers 🤣 Εγω π.χ. παιζει να εχω καμια 10αρια να σου δωσω για πλακα! (μα δεν εισαι @ Αθηνα, σωστα?) Είχα κάνα δυο αλλα case αλλά ούτε αυτά είχαν τα καπάκια (δεν είμαι Αθήνα ) Καμιά ιδέα για το μπροστά αν φύγει ολόκληρο; Άλλο power button μπορώ να πάρω από κάπου; Αν ναι μπορώ να πάρω ένα τζάμι ή κάποιο πλαστικό με μια τρύπα και να κουμπωσω το power ίσως ή ένα κομμάτι μεταλλικό
dpolal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Καμιά ιδέα για το μπροστά αν φύγει ολόκληρο; Άλλο power button μπορώ να πάρω από κάπου; Αν ναι μπορώ να πάρω ένα τζάμι ή κάποιο πλαστικό με μια τρύπα και να κουμπωσω το power ίσως ή ένα κομμάτι μεταλλικό Αν με το «πάρω» εννοείς να αγοράσεις κάτι τότε δεν αξίζει τον κόπο. Οτιδήποτε και αν πληρώσεις σας ποσό θα είναι μεγαλύτερο από την αξία ολόκληρου του κουτιού και δεν αξίζει. Για να καλύψεις την τρύπα ανέξοδα μπορείς να βρείς φελιζόλ ή σκληρό χαρτόνι που θα το τρίψεις/κόψεις/προσαρμόσεις στις διαστάσεις που θες. Μετά είτε το βάφεις, είτε κολλάς ένα μεγάλο κομμάτι αυτοκόλλητο για χρώμα. Φαντασία θέλει. Αν είσαι αποφασισμένος να το προχωρήσεις φρόντισε να εξασφαλίσεις επαρκή αερισμό για το νέο σύστημα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από dpolal 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μου φαινεται λιγο δυσκολο: να μη γνωριζεις-σου προκυπτει καποιος, να "ξεφορτωνεται*" ενα παλιο κουτι... (Ειδικα στα παλια κουτια) τα μπροστινα πλαστικα των 5.25", ειναι σχεδον πιθανο & οτι αλληλοταιριαζουν 😃 *για να μη γραψω χαριζει-πεταει!
Nik1239 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Μου φαινεται λιγο δυσκολο: να μη γνωριζεις-σου προκυπτει καποιος, να "ξεφορτωνεται*" ενα παλιο κουτι... (Ειδικα στα παλια κουτια) τα μπροστινα πλαστικα των 5.25", ειναι σχεδον πιθανο & οτι αλληλοταιριαζουν 😃 *για να μη γραψω χαριζει-πεταει! Και όμως αυτό μου το έδωσε φίλος Έχω συναντήσει δύο τρια ακόμα σε κάδους και ούτε αυτά είχαν καπάκια αλλά μόνο dvdrw 47 λεπτά πριν, dpolal είπε Αν με το «πάρω» εννοείς να αγοράσεις κάτι τότε δεν αξίζει τον κόπο. Οτιδήποτε και αν πληρώσεις σας ποσό θα είναι μεγαλύτερο από την αξία ολόκληρου του κουτιού και δεν αξίζει. Για να καλύψεις την τρύπα ανέξοδα μπορείς να βρείς φελιζόλ ή σκληρό χαρτόνι που θα το τρίψεις/κόψεις/προσαρμόσεις στις διαστάσεις που θες. Μετά είτε το βάφεις, είτε κολλάς ένα μεγάλο κομμάτι αυτοκόλλητο για χρώμα. Φαντασία θέλει. Αν είσαι αποφασισμένος να το προχωρήσεις φρόντισε να εξασφαλίσεις επαρκή αερισμό για το νέο σύστημα. Εννοείτε πάνω από 3-4€ δεν πρόκειται να δώσω Καλή ιδέα το χαρτόνι και το φελιζολ Εννοείτε πως θα το βάψω όλο με σπρέι μιας και έχω Τι αερισμό να θέλει ένας i3 58w με δύο δίσκους; Ένα φαν πίσω που έχω θα του βάλω δεν νομίζω να θέλει πράμα άλλο
Pc mod lab Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μπορεις να το κανεις και πολυεστερικο και να το βαψεις οπως θες! 1
PETERANOS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εάν κατάλαβα καλά θέλεις να καλύψεις με κάτι την τρύπα μπροστά στο κουτί.. Εγώ αφού ‘’έσφαξα’’ το μπροστινό μέρος του κουτιού ( Lian Li PC-60F) έβαλα ένα κομμάτι ύφασμα / σίτα. Πριν https://ibb.co/TkHm7mX Μετά https://ibb.co/vdspjR4 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από PETERANOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα