papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, ήμουν συνδρομητής στην Comoste εδώ και 20 χρόνια, πριν λίγες ημέρες με ενημέρωσε εκπρόσωπος της Wind ότι ενεργοποιήθηκαν οι οπτικές ίνες στην περιοχή μου, ότι υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο και η ελάχιστη ταχύτητα που θα πιάνω είναι 45 (με 100άρα - αυτό υπέγραψα κιόλας). Γίνεται η ενεργοποίηση της γραμμής πριν 3 ημέρες , η ταχύτητα που πιάνω είναι 15 Mbps (το ίδιο με την Cosmote) και ιδιόκτητο δίκτυο της Wind δεν υπάρχει στην περιοχή όπως έλεγαν, κατόπιν δικό μου ελέγχου. Κάνω αίτημα διακοπής στην Wind, 10 λεπτά αφού σύνδεσα το ρούτερ και είδα το 15άρι. Το τραγικό της υπόθεσης; Παίρνω στην Cosmote κανονίζουμε την επιστροφή μου, και σήμερα μου έρχεται μήνυμα ότι το αίτημα φορητότητας ακυρώθηκε λόγω του ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή. Μπορεί να μου πει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μιλάμε για ψευδή πληροφόρηση από την μεριά της Wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Η wind σου εστειλε το μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η wind σου εστειλε το μήνυμα; Οχι, η COSMOTE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DWinchester Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Με απλα λογια ... Δεν μπορεις πλεον εσυ να κανεις κατι αλλο . Απλα δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες για να κουμπωσουν την γραμμη σου πανω στην cosmote, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ξανα κανεις αιτηση στην cosmote, και να περιμενεις να ελευθερωθει νεα πορτα(δυσκολο σε μικρο χρονικο διαστημα να γινει αυτο) . Αυτο που επρεπε να κανεις εξ αρχης ειναι , να ζητησεις απο τον υπαλληλο που ηθελε να σου πουλησει την υπηρεσια αυτη, γραπτως στο email σου την προσφορα αυτη που σου εκανε, και να ανεφερε επισης αυτα τα περι 45mbs ταχυτητα και ιδιόκτητου δικτύου . Και δευτερον να ελεγχες και ο ιδιος τα λεγομενα του προτου πεις το ναι, κατι που εκανες, αλλα ετεροχρονισμένα . Αρα μενεις wind και μπορεις να καταγγειλεις στην εεττ αν εχεις τα απαιτουμενα στοιχεια στην κατοχη σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DWinchester είπε Με απλα λογια ... Δεν μπορεις πλεον εσυ να κανεις κατι αλλο . Απλα δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες για να κουμπωσουν την γραμμη σου πανω στην cosmote, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ξανα κανεις αιτηση στην cosmote, και να περιμενεις να ελευθερωθει νεα πορτα(δυσκολο σε μικρο χρονικο διαστημα να γινει αυτο) . Αυτο που επρεπε να κανεις εξ αρχης ειναι , να ζητησεις απο τον υπαλληλο που ηθελε να σου πουλησει την υπηρεσια αυτη, γραπτως στο email σου την προσφορα αυτη που σου εκανε, και να ανεφερε επισης αυτα τα περι 45mbs ταχυτητα και ιδιόκτητου δικτύου . Και δευτερον να ελεγχες και ο ιδιος τα λεγομενα του προτου πεις το ναι, κατι που εκανες, αλλα ετεροχρονισμένα . Αρα μενεις wind και μπορεις να καταγγειλεις στην εεττ αν εχεις τα απαιτουμενα στοιχεια στην κατοχη σου . Όσα μου είπε ο υπάλληλος υπάρχουν γραπτώς στο συμβόλαιο που υπέγραψα με τη Wind. Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχα μαζί τους αναγνωρίζει όλα όσα έχουν υπογραφεί και μου ΄έδωσε ως επιλογή την ατελή διακοπή συμβολαίου. Δεν είναι το θέμα μου η Wind, ίσα ίσα εξυπηρετικοί ήταν - δεν έχω πέναλτι στην διακοπή. Το θέμα μου είναι τι μπορώ να κάνω με την Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DWinchester Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, papbilly1 είπε Όσα μου είπε ο υπάλληλος υπάρχουν γραπτώς στο συμβόλαιο που υπέγραψα με τη Wind. Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχα μαζί τους αναγνωρίζει όλα όσα έχουν υπογραφεί και μου ΄έδωσε ως επιλογή την ατελή διακοπή συμβολαίου. Δεν είναι το θέμα μου η Wind, ίσα ίσα εξυπηρετικοί ήταν - δεν έχω πέναλτι στην διακοπή. Το θέμα μου είναι τι μπορώ να κάνω με την Cosmote. Δυστυχώς σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις κατι .. Η θα περιμενεις να ελευθερωθει πορτα, η θα μεινεις στην wind με την οποια εχεις ηδη υπογραψει. Και στην εεττ να το πας το θεμα, δικαιο παλι εχει ο οτε, δεν σε "εδιωξε" για να βαλει αλλον στην δικη σου πορτα, εφυγες ο ιδιος , αρα και πλεον πηρε την θεση σου καποιος αλλος πελατης που μπορει να περιμενε στην αναμονη ... Γιατι δεν μενεις στην wind αφου οπως αναφερεις οι ταχυτητες που σου προσφερει ειναι ιδιες με αυτες του οτε? απο περιεργεια και μονο ρωταω . Επισης να προσθεσω... οτι δεν τιθεται καποιο θεμα "παρανομης κατοχης γραμμης" οπως αναφερεις στον τιτλο σου .. σε καμια περιπτωση .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DWinchester είπε Δυστυχώς σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις κατι .. Η θα περιμενεις να ελευθερωθει πορτα, η θα μεινεις στην wind με την οποια εχεις ηδη υπογραψει. Και στην εεττ να το πας το θεμα, δικαιο παλι εχει ο οτε, δεν σε "εδιωξε" για να βαλει αλλον στην δικη σου πορτα, εφυγες ο ιδιος , αρα και πλεον πηρε την θεση σου καποιος αλλος πελατης που μπορει να περιμενε στην αναμονη ... Γιατι δεν μενεις στην wind αφου οπως αναφερεις οι ταχυτητες που σου προσφερει ειναι ιδιες με αυτες του οτε? απο περιεργεια και μονο ρωταω . Στην Cosmote είχα: 1) Πρόγραμμα τηλ.+ κινητα (οκ τα ίδια με Wind), 2) 50 VDSL (15 όμως όπως στην Wind), 3) Cosmote TV (15 level ανώτερο από της Wind) + 4) Home Speed Booster (που με έφτανε κάπου στα 27). Η Cosmote Tv και το Booster είναι ο κύριος λόγος που ήμουν στην Cosmote. Το θέμα είναι ότι άλλαξα σε Wind με το σκεπτικό ότι έχει ιδιόκτητο δίκτυο (όπως ισχυρίζονταν) - ελάχιστη υπογεγραμμένη ταχύτητα 45 mbps, οπότε δεν θα χρειαζόμουν το Booster. Και τώρα έχω μείνει χωρίς ταχύτητα - χωρίς υπηρεσίες tv (πολύ τραγικό το box της wind) και χωρίς δυνατότητα να αλλάξω πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DWinchester Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, papbilly1 είπε Στην Cosmote είχα: 1) Πρόγραμμα τηλ.+ κινητα (οκ τα ίδια με Wind), 2) 50 VDSL (15 όμως όπως στην Wind), 3) Cosmote TV (15 level ανώτερο από της Wind) + 4) Home Speed Booster (που με έφτανε κάπου στα 27). Η Cosmote Tv και το Booster είναι ο κύριος λόγος που ήμουν στην Cosmote. Το θέμα είναι ότι άλλαξα σε Wind με το σκεπτικό ότι έχει ιδιόκτητο δίκτυο (όπως ισχυρίζονταν) - ελάχιστη υπογεγραμμένη ταχύτητα 45 mbps, οπότε δεν θα χρειαζόμουν το Booster. Και τώρα έχω μείνει χωρίς ταχύτητα - χωρίς υπηρεσίες tv (πολύ τραγικό το box της wind) και χωρίς δυνατότητα να αλλάξω πάροχο. Καταλαβαινω φιλε απολυτα, ομως ξεκαθαρα δεν φταει ο οτε στο κομματι αυτο .. Μπορεις να ξανα κανεις μια αιτηση φορητοτητας μηπως αλλαξει κατι αλλα απο τωρα σου το λεω οτι καλυτερα να κρατας μικρο καλαθι . Αν στην τελικη δεν τα καταφερεις και θα πρεπει να μεινεις αναγκαστικα στην wind να απαιτησεις απο αυτους να σε κατεβασουν στα 50 και να σε κλειδωσουν στα 15 , ειναι κοροιδια να εχεις 100ρα και να κλειδωνεις στα 15, επισης κοροιδια απο μερους τους ειναι να εχεις 100 και να πιανεις 45(ουτε καν 50) , γιατι απο ΑΚ παιρνεις τωρα οχι απο καμπινα. Αν θες και εχεις κ διαθεσιμο χρονο ανεβασε και τα στατιστικα της γραμμης σου να τα εχουμε εδω. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από DWinchester Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DWinchester είπε Καταλαβαινω φιλε απολυτα, ομως ξεκαθαρα δεν φταει ο οτε στο κομματι αυτο .. Μπορεις να ξανα κανεις μια αιτηση φορητοτητας μηπως αλλαξει κατι αλλα απο τωρα σου το λεω οτι καλυτερα να κρατας μικρο καλαθι . Αν στην τελικη δεν τα καταφερεις και θα πρεπει να μεινεις αναγκαστικα στην wind να απαιτησεις απο αυτους να σε κατεβασουν στα 50 και να σε κλειδωσουν στα 15 , ειναι κοροιδια να εχεις 100ρα και να κλειδωνεις στα 15, επισης κοροιδια απο μερους τους ειναι να εχεις 100 και να πιανεις 45(ουτε καν 50) , γιατι απο ΑΚ παιρνεις τωρα οχι απο καμπινα. Αν θες και εχεις κ διαθεσιμο χρονο ανεβασε και τα στατιστικα της γραμμης μου να τα εχουμε εδω. Μίλησα με την Cosmote και μου είπαν ότι είμαι σε γραμμή προτεραιότητας (υπάρχουν άλλοι 20 πριν από μένα, βάση με τα λεγόμενα του τεχνικού) και όταν ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ κάποιος θα μπω. Δηλαδή θα περιμένω να αποβιώσουν 20 άτομα. Είναι δυνατόν να λαμβάνουμε τέτοιες απαντήσεις το 2021; Απίστευτο! Δεν μπορούν πολύ απλά να βάλουν άλλο ένα καφάο να εξυπηρετηθούμε; Τελικά μόνο με Starlink θα έχουμε internet στο Ελλαδιστάν. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από papbilly1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Η wind σου εστειλε το μήνυμα; Οποτε ποια ειναι η ψευδης πληροφόρηση απο την wind; Απλα η κοσμοτε εμεινε απο πόρτες στην καμπίνα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Οποτε ποια ειναι η ψευδης πληροφόρηση απο την wind; Απλα η κοσμοτε εμεινε απο πόρτες στην καμπίνα σου Η ψευδής πληροφόρηση απο την Wind είναι: 1) Δεν υπάρχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δίκτυο της Wind στην περιοχή μου, 2) Σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν οι πραγματικές ταχύτητες με τις ελάχιστες που έχω υπογράψει, 3) Στο tv box αναφέρει 7 days replay όπως είναι στην Cosmote και στην πραγματικότητα replay έχεις μόνο σε ξένα κανάλια, κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DWinchester Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οποτε ποια ειναι η ψευδης πληροφόρηση απο την wind; Απλα η κοσμοτε εμεινε απο πόρτες στην καμπίνα σου Η παγια τακτικη της wind ειναι συνηθως να λεει αυτα τα παραμυθια περι ιδιοκτητου δικτυου, και οταν ερχεται η ωρα να συνδεθεις βλεπεις ταχυτητας adsl , και υστερα σου πεταν το μπαλακι και σου λενε αν θες φυγε. Αρα εδω εχουμε ψευδης παρα-πληροφοριση σχετικα με την ταχυτητα που θα προσεφερε στον φιλο μας το σουπερ ντουπερ ιδιοκτητο δικτυο της, που υφιστατε μονο στα ονειρα της και σε καμια περιπτωση στην πραγματικοτητα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, DWinchester είπε Η παγια τακτικη της wind ειναι συνηθως να λεει αυτα τα παραμυθια περι ιδιοκτητου δικτυου, και οταν ερχεται η ωρα να συνδεθεις βλεπεις ταχυτητας adsl , και υστερα σου πεταν το μπαλακι και σου λενε αν θες φυγε. Αρα εδω εχουμε ψευδης παρα-πληροφοριση σχετικα με την ταχυτητα που θα προσεφερε στον φιλο μας το σουπερ ντουπερ ιδιοκτητο δικτυο της, που υφιστατε μονο στα ονειρα της και σε καμια περιπτωση στην πραγματικοτητα . Με λίγα λόγια, με έμπλεξε σε μία φάση η Wind, όπου πλέον δεν έχω ούτε τις υπηρεσίες που είχα αλλά και ούτε την δυνατότητα επιστροφής λόγω κατειλημμένης γραμμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DWinchester Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, papbilly1 είπε Μίλησα με την Cosmote και μου είπαν ότι είμαι σε γραμμή προτεραιότητας (υπάρχουν άλλοι 20 πριν από μένα, βάση με τα λεγόμενα του τεχνικού) και όταν ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ κάποιος θα μπω. Δηλαδή θα περιμένω να αποβιώσουν 20 άτομα. Είναι δυνατόν να λαμβάνουμε τέτοιες απαντήσεις το 2021; Απίστευτο! Δεν μπορούν πολύ απλά να βάλουν άλλο ένα καφάο να εξυπηρετηθούμε; Τελικά μόνο με Starlink θα έχουμε internet στο Ελλαδιστάν. Ειδες τελικα , εχεις καλες πιθανοτητες.. Τι ειναι 20 ατομα ? 😛 Περαν της πλακας , περιμενε μην εισαι ανυπομονος , μπορει σε μια βδομαδα να λυθει το θεμα , υπομονη, στην wind δεν θα καθομουν ακομα και τζαμπα να μου το εδιναν πραγματικα. Αυτο με την προσθηκη των καφαο.. Εδω προσπαθουν να ξηλωνουν καφαο και να τα περναν ολα σε καμπινες, εσυ περιμενεις να προσθεσουν εν ετη 2021? Ο εκσυγχρονισμός εχει δυο οψεις 😛 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από DWinchester Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DWinchester είπε Ειδες τελικα , εχεις καλες πιθανοτητες.. Τι ειναι 20 ατομα ? 😛 Περαν της πλακας , περιμενε μην το εισαι ανυπομονος , μπορει σε μια βδομαδα να λυθει το θεμα , υπομονη, στην wind δεν θα καθομουν ακομα και τζαμπα να μου το εδιναν πραγματικα. Αυτο με την προσθηκη των καφαο.. Εδω προσπαθουν να ξηλωνουν καφαο και να τα περναν ολα σε καμπινες, εσυ περιμενεις να προσθεσουν εν ετη 2021? Ο εκσυγχρονισμός εχει δυο οψεις 😛 Ελλάδα 2021, περίμενε να αποβιώσουν 20 άτομα λέει. Αν πάω Vodafone θα έχω 5 mbps, και η άλλη λύση είναι Nova - Forthnet (καμία σχέση). Η μόνη λύση πλέον όπως είπα και παραπάνω είναι Starlink απ' ότι φαίνεται, με τους παρόχους εδώ στην Ελλάδα δεν βγάζεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα