mindtrapper Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 afou exei idi seven sta Giannena. anoigoun ki alla?
wizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 random, εγώ νοικιάζω από το Blue στο Νέο Φάληρο. Εκτός από την απίστευτη ποικιλία σε παλιές και ξένες ταινίες, οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί είναι απίστευτα εξυπηρετικές και συνεργάσιμες. Όποτε είχα πρόβλημα, ακόμα και αν την είχα κρατήσει για μια μέρα την ταινία και την επέστρεφα, δε μου τη χρέωσαν. Οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. (καλό είναι να συστήνουμε και κανένα στις περιοχές μας, ώστε να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι). Υ.Γ. Ένα έργο με τον Eminem οι μάγισσα του Χιπ Χοπ, το έχει πάρει κανείς? Το πήρα 3 φορές από 3 διαφορετικά βιντεο κλαμπ και δεν μου το αναγνώρισε (ΤΕΑC) από κανένα, χωρίς γρατζουνιές! Υ.Γ. 2 Όσοι δεν το έχουν πάρει μην το πάρετε! Η ΜΑΛ@@ΙΑ!!!
MaTRiX57 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 O Ellhnas de sevetai TIPOTA pou den einai diko tou!!! eimaste apogonoi twn Tourkwn se polla pragmata!! edw de sevontai polloi ta kartothlefana ta lewforeia ta trena kai 8a sevbastoun ena tipotenio DVD?? as doune aytoi to ergo kai xesthkan gia tous allous... para polloi afhnoun ta DVD xyma e3w apo to DVD player h sto patwma... an omws pate kai deite pws exoun ta dika tous DVD ta agorasmena 8a ekplageitai... oute kan ta vgazoun apo to kouti merikoi kai ta pianoun me gantia!! sas milaw ek peiras... exw 2-3 tetoious gnswtous... sta DVD apo videoclub ferontai les kai einai mias xrhshs... kai sta magazia de milane gia na mh xasoun pelates... molis ena DVD liwsei agorazoun allo apo Agglia h apo edw kai se 1 mhna to exoun aposvesei...
Fotografos Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Αυτο δυστυχως γινεται στα περισσοτερα video clubs και δεν μπορει να αλλαξει κατι Wizard eminem δεν ειναι?Εννοειται αυτοματως οτι θα ειναι μπουρδα
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 a)Sygnwmh alla diekdikw tin ataka ypertaths vlakias DVDcluabous-to thiliko tou DVDoclaba: 200h fora pou to DVD kollaei,to paw kai tous tin lew.Apanthsh:"E,parte kai seis kanena katharistiko cd na ta katharizete!!".Axa,ara dikia mou eythini einai.Opws einai fysiko allaxa Vclub b)Fotografo:Yparxei kanena provlhma?Den saresei o Eminem?
chrisimone Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 afou exei idi seven sta Giannena. anoigoun ki alla? μαλλον μιλαει για το 24ωρο που θα ανοιξει επι της δωδωνης ποιο πανω i think :oops:
theoritikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Με την ευκαιρία, να αναφέρουμε τα καταστήματα στα οποία τα dvd είναι σακατεμένα ώστε να τα αποφεύγουμε. Εγώ έχω βρεί το home cinema στο Παγκράτι, και το Seven στην πόλη μου τα Τρίκαλα.Πάντως πρέπει να δείτε πάνω στην πόλη μου πως μεταχειρίζονται τα dvd. Αλλοι τα βάζουν χύμα στις τσέπες(!!!) και άλλοι για να τα βγάλουν απο την θήκη τους, τα βγάζουν λες και καθαρίζουν σκουριά!
skiabox Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 eixe parei ena filaraki ena dvd arketa palio.ekei pou to blepame se kapoia fasi kolouse (se home dvd player).mia,dio ,treis fores to xanapezame to chapter apo tin arxi alla ayto ekei sto idio simeio kolouse edelos.tin psiliazomai ti douleia kai leo sto filaraki : gia na doume mipos exei kamia gratsounia (o akefalos kavalaris itan to ergo).to girnao loipon apo kato kai ti na do : ektos tou oti itan tiga sti gratsounia (den exo xanadei toses gratsounies se dvd ,se ena simeio (apo tis polles gratsounies isos?...de xero) eixe liosei!!!eixe aliothei edelos i epifaneia diladi(oxi apla gratsounismeni).an borousa na to paro fotografia tha to eperna (exo to gx-20) alla stis fotos apo cds de fenontai oi gratsounies katholou.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 egw pernw tainies apo PG Cosmos (Kallipolh , peiraias) , noikiazw dvd apo to 1999 kai pote den vrhka diskaki pou na mhn paizei h na kollhsei se kapia skhnh. Eimai poly eyxaristhmenos kai den yparxei periptwsh n' allaksw club!
Triton Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 έχω την εντύπωση πως οποτεδήποτε υπάρχει με κάποιο δισκάκι συνήθως τα καταστήματα ή δεν το χρεώνουν ή το αντικαθιστούν
theoritikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Triton, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στο seven στα Τρίκαλα, θυμάμαι κάποτε ένας είχε επιστρέψει ενα dvd επειδή δεν έπεζε το τελευταίο κεφάλαιο, πρίν απο 3 χρόνια (δεν θυμάμαι ποια ταινία, αλλά πάντως ήταν θρίλερ). Την τελευταία φορά που πήγα, ένας τύπος επέστρεψε το ΙΔΙΟ dvd, για τον ίδιο λόγο.... Εδώ που τα λέμε, είναι λίγο γύφτοι. Σε αυτό το seven, έχουν κάποιες σεζόν απο xfiles, τις οποίες νοικιάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ (όλη την 1η σεζόν κλπ). Σε ενα seven, στα Βριλίσσια, τα ιδια dvd, τα νοίκιαζαν ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ....
skiabox Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Εγω σε καποια φαση νοικιασα το simcity 4 apo το seven αλλα επειδη το cdακι ηταν καταγαμημενο απο τις γρατσουνιες δεν εκανε install αλλα σε καποιο σημειο σταματουσε.Απο τοτε δεν ξανανοικιασα game γιατι οπως καταλαβενετε ειναι πιο κρισιμο στα games να ειναι αγρατσουνιστο.
georgeadams Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Σε αυτό το seven, έχουν κάποιες σεζόν απο xfiles, τις οποίες νοικιάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ (όλη την 1η σεζόν κλπ). Δηλαδή πρέπει να δεις και τα 7 DVD (τόσα δεν έχει κάθε σεζόν?) μέσα σε μια μέρα?
random Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 καλα με τα games στο blue, γινεται της καλομοιρας... εχω νοικιασει σχεδον ολα, δεν εχω πετυχει ποτε γρατζουνισμενο (αλλα και να πετυχεις, ειναι ευκολο να δεχτουν την ενσταση σου, γιατι δεν θα παιζει πουθενα, οχι οπως τις ταινειες που εξαρταται και απο το reader sou), και ενας λογος ειναι οτι ειναι ακριβη η χρεωση, παει με το 2ημερο (τρέξε!, clonecd, τρέξε!), και φέρνουν σταδιακα και μερικα πολυ καινουρια, αλλα πρεπει να εισαι στημενος απ εξω για να προλαβεις τα νεα. αλλα ειναι καποια πραγματα που δεν καταλαβαινω με τιποτα.. εχουνε μερικα,λιγα παιχνιδια που φαινονται εδω και μηνες πιασμένα. μα καλα πoιος κραταει game ενα μήνα?? και 2, και 3? με αυτα τα λεφτα θα αγοραζαν καινουριο pc.. . Μηπως τα δανειζουν σε συνεργαζομενα καταστηματα, και τα κραταει ο καθενας απο λιγο για να μην πληρωνουν ολοι να εχουν απο ενα cd?
dwarves Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Egw noikiazw dvd apo to ODC sto Halandri. Apo oso thimamai mono 1 eixe provlima...h Fouska... Pantos kathe fora prin mou dwsei dvd to gyrnaei anapoda kai to koitame mazi kai kala an exei gratzounies...vevaia an dei kamia leei...eeee entaksei den einai tipota auto...to diavazei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.