theoritikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δεν είναι κατάσταση αυτή.. Είμαι μέλος στο home planet cinema εδω και λίγο καιρό, και απο τα λίγα dvd που έχω νοικίασει, εχω διαπιστώσει ότι έχουν τόσες πολλές γρτσουνιές, που δεν μπορεί κάν να τα διαβάσει κάνενα dvd! :evil: Για να καταλάβετε, έχω νοικιάσει την 1η σεζόν των simpons, και το 1ο dvd, είναι τόσο σακατεμένο, που ούτε το dvd decrypter δεν μπορεί να το διαβάσει! Μα καλά αυτοί που τα νοικιάζουν, τα ξύνουν με τσουγκράνες? Σας έχει τύχει εσάς αυτο?
spock Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Πολλές φορές. Φίλε μου, νομίζεις πως ο απλός κόσμος ξέρει πως να μεταχειριστεί ένα CD/DVD; Εγώ προσωπικά ξέρω πάμπολλους ανθρώπους που δεν ήξεραν καν τι κάνει ένα δισκάκι! Απλά πίστευαν πως η μουσική ή το video είναι γραμμένα, και με κάποιο "μαγικό" τρόπο διαβάζονται. Μάλιστα, όταν καθάριζαν το δισκάκι, είτε καθάριζαν την πλευρά της ετικέττας, πιάνοντας με τα δάχτυλα την κάτω πλευρά, είτε σκούπιζαν το δισκάκι πάνω σε ότι έβρισκαν (πχ πάνω στο τζην τους). Και βέβαια, όταν τελειώνει το δισκάκι, πάντα το ακουμπάνε στο πάνω μέρος του player, με την ειαίσθητη επιφάνεια προς τα κάτω! Να πω κι άλλα;
epote Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 να μην ξεχασεις τα μουλικα τους που νομιζουν οτι το dvd ειναι φρισμπι και τους σκυλους τους που πιανουν το dvd-φρισμπι. Επισις τις γιαγιαδες που τα χρησημοποιουν σαν σουβερ και τις υστερικες μαμαδες που τα πετανε απο δω και απο κει στη μανια καθαριοτητας. να πω κιαλλα? ειναι φοβερη η κατασταση, το κακο ειναι οτι το vhs προστατευοταν επειδη ηταν κλειστο ως μεσο, συν το οτι μια ζημια στο vhs δεν το καταστρεφει ολοκληρο και να σκεφτηται οτι το dvd ειναι εξαιρετικα ανθεκτικο μεσο!
tsimpouri3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Πραγματικα απελπιστικη κατασταση ηθελα να ξερα τι τα κανουν? Μωρε μπας και τα βαζουν σε πικ απ?
hawkj83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί στα περισσότερα video club, απ' ότι έχω παρατηρήσει, τα ελέγχουν όταν τους τα επιστρέφεις!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Ουουουοθ βεβαια τα ελεγχουν!Τουλαχιστον στα τρια που πηγαινω εγω τα κοιτανε και αν δεν εχει μια γρατζουνια ναααα και γραμμενο με μαρκαδορο διπλα"ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ"δεν δινουν σημασια...Και οταν ρωτησα"καλα τι τα κανουν τα dvd που περνουν"μου ειπε..."Ε,τα παιζουν με υπολογιστες και ο υπολογιστης τα γρατζουναει"...
aragorn Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 "Γεια σας, το δισκάκι αυτό δε διαβάζεται με τίποτα" "Αααα, θα έχει χαλάσει το ντι βιντι σας" "Μα τι λέτε, το δοκίμασα σε 3 διαφορετικά μηχανήματα, σας λέω έχει πρόβλημα" ---παύση--- ---το γυρνάει ανάποδα, το δισκάκι μοιάζει σα να έχει υποστεί crop circles από εξωγήινους-- και τι μου λέει ο τύπος: "Αααααααααα, αυτό είναι χάλια! Εγώ δε θα έβαζα ποτέ τέτοιο δισκάκι στο μηχάνημά μου!" τέζα ο καμπούρης
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Synithws vlepw tainies to vrady. Prin anoiksoun ta 24h self video noikiaza apo ena video club pou emene anoixto mexri poly arga. ta 90 sta 100 DVD itan gratzounismena kai kollousan. merikes fores den ta diavaze kan. prosfata o asxetos pou douleve ekei ithele na parei kai lefta gia tin tainia, afou tou eipa oti den ti diavazei kan to dvd. To koitakse apo katw kai nomizontas pws tou lew kai psemmata to evale se ena mixanima gia na dei.... to tipota giati poly apla den epaize. me ta 1000 zoria efyga kai den ksanapatisa (an kai imoun kathimerinos pelatis) to magazi legetai BROADCAST kai einai sta giannena... eleos, exei kai wraio decor
sleepy_head Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 και σε μένα έχει τύχει αλλά το περίεργο είναι ότι όταν το έβαλα για πρώτη φορά στον υπολογιστή το έπαιξε μια χαρά..τη δεύτερη φορά δεν το έπαιζε καθόλου και μόλις το βγάζω το dvd ήταν σπασμένο σε κάποιο σημείο (στη μέση που έχει το κενό) από τότε όποτε παίρνω dvd το ανοίγω πρώτα για να δώ εάν έχει γραντζουνιές (π'αντα έχει βέβαια...)
dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί κάνουμε συλλογές από DVD...
Mika Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 το δικο μου μαγαζι λεγεται Oasis και ειναι στον Χολαργο... εχω παρει εκατονταδες ταινιες και θυμαμαι μονο 2 να εχουν προβλημα για κανα δεκαλεπτο η καθε μια...απ οτι διαβαζω εδω αυτο ειναι σπανιο φαινομενο οποτε μπραβο oasis! και κατι αλλο που συνεβη σημερα στην Τριπολη (μου φανηκε πρωτοτυπο) Γυρναει ενας φιλος μου ενα dvd που ηταν μια μουφα ταινια (δεν θυμαμαι καν τιτλο) και του λεει ο ιδιοκτητης: -σ'αρεσε η ταινια? -Ηταν η χειροτερη της ζωης μου!!! οριστε τα 2 ευρω -Παρε ρεστα 1 ευρω κραταω μονο 1
Godfath3r Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Paidia kai emena mou exei tyxei na parw dvd kai na einai arketa gratzounismeno.Eidika sta sxetika palia dvd...An den mou paizei synn8ws to videoclub sthn geitonia mou den mou krataei lefta!(2 fores exei ginei afto)Analogws ton ypallhlo pou einai vardia.Pantws gia na mhn mporesw na apolausw tainia,to exw pa8ei mono mia fora pou mou espase ta @$@^#%& kai thn evgala!!!!! Ontws eleos... Mhpws nomizoun oti to DVD einai gialoxarto????(Mhpws epeidh gyalizei???-siga mhn gyalizei dld-) :)
theoritikos Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Απ'οτι βλέπω δεν είμαι ο μόνος γκαντέμης που του συμβαίνει αυτό.... Θυμάστε που όταν πρωτοκυκλοφόρησαν διαφήμιζαν την μεγάλη αντοχή τους στις γρατσουνιές? Τελικά ήταν μεγάλο ψέμα! Επίσης, μια πιθανή εξήγηση γιατί τα dvd να τα ξύνουν τόσο πολύ, είναι να τα δίνουν στις γάτες τους να ακονίζουν τα νύχια τους (λέτε? :wink: )
random Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Εγώ νοικιάζω απο το video Blue στην Αμφιθέας Π.Φάληρο. Ειναι απο τα μεγάλα κλαμπ, και παρα πολλους πελατες (δηλαδη πριν παρεις ταινεια, εχει περασει στανταρ απο 100 άλλους) Και το καλο ειναι οτι εχει αρκετα μεγαλο στοκ απο παλιες ταινειες (σε πολλα μικρα κλαμπ που πηγα, δεν εχουν χωρο για πολλα ραφια, και βρισκεις μονο τα πολυ εμπορικα ή 3ετιας). Μεχρι τωρα εχω κάνει παράπονο μονο μια φορά για dvd, και μου αφαιρεσαν τη χρεωση χωρις συζητηση. (ειδικα εκεινο το δισκακι δεν ηταν γρατζουνισμενο, απλα η μουφα dvd-rom sony που ειχα δεν εβλεπε μεσα κανενα αρχειο. Οταν το ξανανοικιασα και το εβαλα στο plextor, επαιζε κανονικα). Μεχρι τωρα, εχω βρει πρόβλημα αναγνωσης σε μερικες xxx, που ηταν και παλιες παραγωγες, και αρκετα εμπορικες (αν βρητε jenna που να ριπαρεται 100%, να με χ..). Απο μαινστριμ ταινειες 5ετιας (πχ the patriot, Black hawk, catch me if you can, men in black, spiderman, κλπ) δεν ειχα προβλημα. Εχω plextor708, kai deck Comet . Επισης , ποτέ δεν νοικιαζω απο το ραφι με τις Τοπ (τις πολυ νεες, που θα μπορουσα να πετυχω και τις αγρατζουνιστες) γιατι η χρεωση παει με τη μερα. προτιμω να περιμενω 1 μηνα και να την παρω με εβδομαδα. Σε καθε περιπτωση παντως, η ποιοτητα ειναι πολυ καλυτερη απο τις κασσετες. Στις VHS οι 2 στις 3, ηταν παντα σε απαραδεκτη κατασταση εικονα/ηχου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 to magazi legetai BROADCAST kai einai sta giannena... eleos, exei kai wraio decor Για αυτο ακριβως μιλαω και γω Physic!Μηπως λεει κατι αυτο?Ανοιγουν seven ακριβως στο ιδιο τετραγωνο! :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.