Erebusas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα φίλοι. Έχω ένα θέμα με ένα λάπτοπ της Sony όπου κλείνει μόνο του. Έχω καθαρίσει οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα και έχω αλλάξει κάθε πάστα . Συνεχίζει με τον ίδιο Ρυθμό. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι;η έστω αν ξερει κάποιος καμία σοβαρή εφαρμογή να κρατάει το ανεμιστηρα πάντα σε λειτουργία; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Erebusas είπε Καλησπέρα φίλοι. Έχω ένα θέμα με ένα λάπτοπ της Sony όπου κλείνει μόνο του. Έχω καθαρίσει οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα και έχω αλλάξει κάθε πάστα . Συνεχίζει με τον ίδιο Ρυθμό. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι;η έστω αν ξερει κάποιος καμία σοβαρή εφαρμογή να κρατάει το ανεμιστηρα πάντα σε λειτουργία; ευχαριστώ εκ των προτέρων κατα πασα πιθανοτητα, κατι σου ανεβαζει θερμοκρασιες, ειτε η γραφικων ειτε ο επεξεργαστης Η, φορτιστης κανει ναζια και δεν δινει σωστο ρευμα με αποτελεσμα να σβηνει, Η ξανα, να εχει θεμα η θυρα του λαπτοπ και να μην εχει σωστη επαφη ο φορτιστης. επισης, πες μας αν μπορεις το μοντελο.
Taperakias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα.. Από τη στιγμή που έχεις μπει στη διαδικασία και το έλυσες δες μήπως κάτι το βραχυκλωνει και προκαλείται όλο αυτό.. Εγώ έχω ένα pavilion dv6 στην αρχή είχε διαφορά θέματα έσβηνε από μόνο του και μόλις έβαλα ssd το άνοιξα και τσέκαρα έπαθες-συνδέσεις δε κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα