vounisios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα φιλοι μου...Ειχα εγκαταστασει πριν λιγο καιρο το πιο πανω Free προγραμμα. Πριν λιγες μερες εγκαταστησα καποιο αλλο που αγορασα....Ενω εχω απεγκαταστησει το Free αυτο βλεπω να υπαρχει ακομα....Εχω δοκιμασει με 2-3 προγραμματα-οπως & με το Revo-αλλα αυτο τιποτα παραμενει το βλεπω & με εχει πολυ εκνευρισει....Ακομα μπηκα & στη Registray αλλα τιποτα....Χρησιμοποιησα & τις συμβουλες μεσα απο τα windows-διαβασα πολλα-αλλα επιμενει.Δεν ξερω τι αλλο να κανω....Θα ηθελα την βοηθεια σας. Σας βαζω δυο φωτο-η μια ειναι στο Tray-.Ευχαριστω πολυ.
slr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω: https://www.bitdefender.com/site/view/uninstall_consumer_trial.html
vounisios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, slr είπε Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω: https://www.bitdefender.com/site/view/uninstall_consumer_trial.html Δοκιμασα ενα & μου βγαζει αυτο το μνμ:
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Βασικά με τόσα που έκανες για να το απεγκαταστήσεις μην περιμένεις να δουλέψει το uninstall tool. Θα πρότεινα να το ξαναεγκαταστήσεις (αν μπορέσεις) και μετά να το αφαιρέσεις με το tool. Πάντως σε γενικές γραμμές, τα antivirus τα απεγκαταστούμε είτε με τον uninstaller που παρέχουν, είτε με το tool της εταιρίας.
D___G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Από ό,τι θυμάμαι σε ένα άρθρο από έναν τεχνικό ασφαλείας που διάβασα στο reddit, και σε ό,τι θυμάμαι και κατάλαβα γράφω, πρέπει κατά την απεγκατάσταση να κάνει κάποιος τις ακόλουθες ενέργειες: Η απεγκατάσταση να γίνει μόνο από το πρόγραμμα των windows, γιατί τα προγράμματα antivirus μπαίνουν μέσα στη μνήμη και μόνο τα windows ξέρουν ποια να απεγκαταστήσουν. Μετά την απεγκατάσταση πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή. Μετά την επανεκκίνηση να τον αφήσεις τουλάχιστον 5 λεπτά ανοιχτό για να διαβάσει όλο το σύστημα ό,τι χρειάζεται και μετά να εγκαταστήσεις το νέο πρόγραμμα antιvirus που Θέλεις να εγκαταστήσεις. Έτσι μόνο δουλεύει σωστά. Κάπως έτσι θυμάμαι να το έγραψε, γι αυτό δοκίμασε να κάνεις αυτές τις ενέργειες πριν εγκαταστήσεις το νέο προϊόν.
vounisios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, D___G είπε Από ό,τι θυμάμαι σε ένα άρθρο από έναν τεχνικό ασφαλείας που διάβασα στο reddit, και σε ό,τι θυμάμαι και κατάλαβα γράφω, πρέπει κατά την απεγκατάσταση να κάνει κάποιος τις ακόλουθες ενέργειες: Η απεγκατάσταση να γίνει μόνο από το πρόγραμμα των windows, γιατί τα προγράμματα antivirus μπαίνουν μέσα στη μνήμη και μόνο τα windows ξέρουν ποια να απεγκαταστήσουν. Μετά την απεγκατάσταση πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή. Μετά την επανεκκίνηση να τον αφήσεις τουλάχιστον 5 λεπτά ανοιχτό για να διαβάσει όλο το σύστημα ό,τι χρειάζεται και μετά να εγκαταστήσεις το νέο πρόγραμμα antιvirus που Θέλεις να εγκαταστήσεις. Έτσι μόνο δουλεύει σωστά. Κάπως έτσι θυμάμαι να το έγραψε, γι αυτό δοκίμασε να κάνεις αυτές τις ενέργειες πριν εγκαταστήσεις το νέο προϊόν. Τα εχω κανει αυτα ολα.....αλλα τιποτα....
D___G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Τότε κοίταξε αν έχει απεγκατασταθεί το bitdefender agent, συνήθως δεν το αφαιρεί και πρέπει να γίνει χειροκίνητα.
vounisios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, micos000 είπε Βασικά με τόσα που έκανες για να το απεγκαταστήσεις μην περιμένεις να δουλέψει το uninstall tool. Θα πρότεινα να το ξαναεγκαταστήσεις (αν μπορέσεις) και μετά να το αφαιρέσεις με το tool. Πάντως σε γενικές γραμμές, τα antivirus τα απεγκαταστούμε είτε με τον uninstaller που παρέχουν, είτε με το tool της εταιρίας. Αυτο να το κανω τωρα, αλλα ηδη εχω εγκαταστησει αυτο που αγορασα, δεν ξερω αν θα πρεπει να το ξαναβαλω...μπερδεμα το βλεπω που δεν φευγει & με εκνευριζει....αμαν πια μ αυτα τα FREE....
V.I.Smirnov Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν φταίει το ότι είναι free. Αν μπορούσε να απεγκατασταθεί εύκολα, τότε θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να το απενεργοποιήσει ή να το "ξηλώσει" και ένα κακόβουλο πρόγραμμα. Γι αυτό τα antiviruses "κατσικώνονται" πλέον στον υπολογιστή με τρόπο που να μην μπορούν να ξηλωθούν εύκολα. Όπως τα rootkits. Πρακτικά έχουν καταντήσει σαν ιοί τα ίδια. Τα βάζεις και είναι δύσκολο να τα ξεφορτωθείς μετά. - Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από V.I.Smirnov
vounisios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, D___G είπε Τότε κοίταξε αν έχει απεγκατασταθεί το bitdefender agent, συνήθως δεν το αφαιρεί και πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Το εβγαλα & αυτο, αλλα τιποτα δεν αλλαξε.... 10 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν φταίει το ότι είναι free. Αν μπορούσε να απεγκατασταθεί εύκολα, τότε θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να το απενεργοποιήσει ή να το "ξηλώσει" και ένα κακόβουλο πρόγραμμα. Γι αυτό τα antiviruses "κατσικώνονται" πλέον στον υπολογιστή με τρόπο που να μην μπορούν να ξηλωθούν εύκολα. Όπως τα rootkits. Πρακτικά έχουν καταντήσει σαν ιοί τα ίδια. Τα βάζεις και είναι δύσκολο να τα ξεφορτωθείς μετά. - Ακριβως οπως τα λες αγαπητε....<<κατσικωνονται>>....αυτο επαθα εγω τωρα..... 4 λεπτά πριν, vounisios είπε Το εβγαλα & αυτο, αλλα τιποτα δεν αλλαξε.... Ακριβως οπως τα λες αγαπητε....<<κατσικωνονται>>....αυτο επαθα εγω τωρα..... Αυτο ειναι το εικονιδειο στο Tray....
V.I.Smirnov Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) O χρήστης, πριν κάνει οπoιαδήποτε αλλαγή στον δίσκο με το λειτουργικό πρέπει να παίρνει image backup. Πάντα, για κάθε ενδεχόμενο. Γιατί δεν πήρες; Θα το περνούσες και θα ξεμπέρδευες άκοπα. Τώρα θα μείνεις με τα εικονίδια στην taskbar - και ποιος ξέρει τι άλλα υπολείμματα που δεν φαίνονται - να σου θυμίζουν τι έκανες. Μέχρι το επόμενο format... - Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από V.I.Smirnov
D___G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Προσωπικά το total το έχω απεγκαταστήσει και το έχω δοκιμάσει με άλλα τα τελευταία χρόνια αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν φταίει το ότι είναι free. Αν μπορούσε να απεγκατασταθεί εύκολα, τότε θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να το απενεργοποιήσει ή να το "ξηλώσει" και ένα κακόβουλο πρόγραμμα. Γι αυτό τα antiviruses "κατσικώνονται" πλέον στον υπολογιστή με τρόπο που να μην μπορούν να ξηλωθούν εύκολα. Όπως τα rootkits. Πρακτικά έχουν καταντήσει σαν ιοί τα ίδια. Τα βάζεις και είναι δύσκολο να τα ξεφορτωθείς μετά. - γιαυτό τα πέταξα όλα και έμεινα με τον windows, εδώ και 6 μήνες δεν έχει περάσει τίποτα. Θεωρώ το Microsoft Defender από τα καλά free antivirus
V.I.Smirnov Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλά έκανες. Για συνήθη χρήση το ενσωματωμένο των Windows είναι μια χαρά. Όποιος έχει win pro μπορεί να χρησιμοποιεί και το sandbox των windows, μέσα σε αυτό είναι τελείως ασφαλής. Προσωπικά δεν έχω καθόλου antivirus. Aκόμα και το Microsoft Defender το έχω κλείσει μόνιμα. H Smartscreen του Edge και το ShadowDefender με καλύπτουν απόλυτα. Ούτε διαρκείς ενημερώσεις, ούτε lag, oύτε σαρώσεις και κατανάλωση πόρων, ούτε γίνεται μπάχαλο το λειτουργικό. - Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από V.I.Smirnov 1
vounisios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε O χρήστης, πριν κάνει οπoιαδήποτε αλλαγή στον δίσκο με το λειτουργικό πρέπει να παίρνει image backup. Πάντα, για κάθε ενδεχόμενο. Γιατί δεν πήρες; Θα το περνούσες και θα ξεμπέρδευες άκοπα. Τώρα θα μείνεις με τα εικονίδια στην taskbar - και ποιος ξέρει τι άλλα υπολείμματα που δεν φαίνονται - να σου θυμίζουν τι έκανες. Μέχρι το επόμενο format... - Image backup δεν εχω παρει ποτε...Εξ αλλου τωρα με τα antivirus δεν νομιζω οτι χρειαζοταν....Απλα αρνειται την απεγκατασταση το Bitdefender....Θα δω τι θα κανω,απλα για την ωρα ας μειναι ως εχει & αργοτερα θα του κανω ενα Format για να διορθωθουν ολα. καλο βραδυ. 3 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Kαλά έκανες. Για συνήθη χρήση το ενσωματωμένο των Windows είναι μια χαρά. Όποιος έχει win pro μπορεί να χρησιμοποιεί και το sandbox των windows, μέσα σε αυτό είναι τελείως ασφαλής. Προσωπικά δεν έχω καθόλου antivirus. Aκόμα και το Microsoft Defender το έχω κλείσει μόνιμα. H Smartscreen του Edge και το ShadowDefender με καλύπτουν απόλυτα. Ούτε διαρκείς ενημερώσεις, ούτε lag, oύτε σαρώσεις και κατανάλωση πόρων, ούτε γίνεται μπάχαλο το λειτουργικό. - Μαλλον & εγω αυτο θα κανω...αρκετα με εχουν ταλαιπωρησει τα Fre antivirus & τα επι πληρωμη....Ας αφησω αυτο που εχουν τα win 10, την δουλεια του την κανει...σας ευχαριστω.καλο βραδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα