Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας

Σκέφτομαι να κινηθώ σε αγορά κινητού γιατί το δικό μου το έχω γύρω στα 3 χρόνια κ τελευταία παρατηρώ μια κάποια αστάθεια, κολλήματα , αργη ανταπόκριση κτλπ. Μπορεί να είναι κ θέμα μπαταρίας δεν γνωρίζω ακριβώς το πρόβλημα αν κ σε θέματα φόρτισης και κατανάλωσης λειτουργεί κανονικά. Επίσης με τα δικά του συστήματα καθαρίζω καθημερινά μνήμες εφαρμογές κτλπ χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Τέλος πάντων το παρόν κινητό είναι το samsung a5.

Γενικά όποτε αγοράζω κινητό κάνω ένα μικρό άλμα σε σχέση με το προηγούμενο ούτως ώστε να κρατάει κάποια χρόνια και να μην χρειάζομαι αλλαγές σύντομα.

Συνήθως τα μπάτζετ που έδινα σε κινητά δεν ξεπερνούσαν τα 250 ευρώ. Στην παρούσα φάση κ με τα price range κινητά που κοιτούσα θα έδινα κ 400 πχ.

Η χρήση που τους κάνω είναι απλού χρήστη, σόσιαλ μίντια φωτογραφίες ερασιτεχνικές ηλιοβασιλέματα και τα σχετικά και από games απλές βλακίτσες τύπου candy crash και κανά pokerstars και stoixima.

Το θέμα είναι ότι αφού αρχίσανε να κυκλοφορούν τα 5g θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική.

Τώρα υπάρχει και το άλλο. Επειδή ακούω συνέχεια για snapdragon παρά για exynos hellios κτλπ , θα προτιμούσα κ αυτό.

Λοιπόν όσον αφορά τις μάρκες, κοιτούσα πρόσφατα το Nord το οποίο το είχα στα τοπ targets την περίοδο που βγήκε αλλά διάβαζα διάφορα θέματα ανά καιρούς σε σχόλια στο σκρουτζ ή εδώ στο φόρουμ που με έκαναν να αναρωτιέμαι.

Έχω διαβάσει κ για το Poco f2 pro αν και ξεφεύγω κατά πολύ του μπάτζετ

Κοιτούσα κ το samsung a71 απλά δεν είναι 5g.

Γενικά είμαι λίγο φαν μποι samsung :P Το ξέρω εδώ δέχομαι όση κριτική θέλετε :P  

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiatsek είπε

Καλημέρα σας

Σκέφτομαι να κινηθώ σε αγορά κινητού γιατί το δικό μου το έχω γύρω στα 3 χρόνια κ τελευταία παρατηρώ μια κάποια αστάθεια, κολλήματα , αργη ανταπόκριση κτλπ. Μπορεί να είναι κ θέμα μπαταρίας δεν γνωρίζω ακριβώς το πρόβλημα αν κ σε θέματα φόρτισης και κατανάλωσης λειτουργεί κανονικά. Επίσης με τα δικά του συστήματα καθαρίζω καθημερινά μνήμες εφαρμογές κτλπ χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Τέλος πάντων το παρόν κινητό είναι το samsung a5.

Γενικά όποτε αγοράζω κινητό κάνω ένα μικρό άλμα σε σχέση με το προηγούμενο ούτως ώστε να κρατάει κάποια χρόνια και να μην χρειάζομαι αλλαγές σύντομα.

Συνήθως τα μπάτζετ που έδινα σε κινητά δεν ξεπερνούσαν τα 250 ευρώ. Στην παρούσα φάση κ με τα price range κινητά που κοιτούσα θα έδινα κ 400 πχ.

Η χρήση που τους κάνω είναι απλού χρήστη, σόσιαλ μίντια φωτογραφίες ερασιτεχνικές ηλιοβασιλέματα και τα σχετικά και από games απλές βλακίτσες τύπου candy crash και κανά pokerstars και stoixima.

Το θέμα είναι ότι αφού αρχίσανε να κυκλοφορούν τα 5g θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική.

Τώρα υπάρχει και το άλλο. Επειδή ακούω συνέχεια για snapdragon παρά για exynos hellios κτλπ , θα προτιμούσα κ αυτό.

Λοιπόν όσον αφορά τις μάρκες, κοιτούσα πρόσφατα το Nord το οποίο το είχα στα τοπ targets την περίοδο που βγήκε αλλά διάβαζα διάφορα θέματα ανά καιρούς σε σχόλια στο σκρουτζ ή εδώ στο φόρουμ που με έκαναν να αναρωτιέμαι.

Έχω διαβάσει κ για το Poco f2 pro αν και ξεφεύγω κατά πολύ του μπάτζετ

Κοιτούσα κ το samsung a71 απλά δεν είναι 5g.

Γενικά είμαι λίγο φαν μποι samsung :P Το ξέρω εδώ δέχομαι όση κριτική θέλετε :P  

Αν θες samsung με 5g και snapdragon, η μόνη επιλογή είναι να πας σε μεταχειρισμένο s20fe 5g.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν θες samsung με 5g και snapdragon, η μόνη επιλογή είναι να πας σε μεταχειρισμένο s20fe 5g.

περιμενε λιγο τον αλλο μηνα θα βγει το Α52 με 5G και με τον snapdragon 750.

Δημοσ.

και εμενα μου αρεσουν τα samsung.

αυτο που δεν εχω καταλαβει βεβαια ειναι γιατι σε καθε ποστ με samsung απο κατω υπαρχουν σχολια σχετικα με τους επεξεργαστες exynos - snapdragon.

δηλαδη αν παρω ενα samsung στα 500 ευρω περιπου. (μεσαια κατηγορια οπως λενε) τι διαφορες θα δω στην καθημερινοτητα?

συγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα ειδα και εδω σχετικα σχολια.

16 ώρες πριν, manoskost είπε

περιμενε λιγο τον αλλο μηνα θα βγει το Α52 με 5G και με τον snapdragon 750.

επειδη το εχασα λιγο, το 5g <<βγαινει>> μονο σε συμβολαιο ή και στα καρτοκινητα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Makatsoras είπε

και εμενα μου αρεσουν τα samsung.

αυτο που δεν εχω καταλαβει βεβαια ειναι γιατι σε καθε ποστ με samsung απο κατω υπαρχουν σχολια σχετικα με τους επεξεργαστες exynos - snapdragon.

δηλαδη αν παρω ενα samsung στα 500 ευρω περιπου. (μεσαια κατηγορια οπως λενε) τι διαφορες θα δω στην καθημερινοτητα?

συγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα ειδα και εδω σχετικα σχολια.

επειδη το εχασα λιγο, το 5g <<βγαινει>> μονο σε συμβολαιο ή και στα καρτοκινητα?

η διαφορα των δυο επεξεργαστων ειναι στο θεμα της μπαταριας κυριως μιας και ο exynos ειναι υποδιεσταιρος και καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια στην αναμονη, επισης πρεπει να υπαρχει και μια διαφορα στο σημα της κινητης τηλεφωνιας μιας και εκει υπαρχει αλλο chip για τον snapdragon. το 5g οπως και παλια το 4g το πληρωνεις, απλα τωρα που ειναι αρχη το δινουν δωρεαν για μερικους μηνες σε συνδεσεις συμβολαιου. επειδη εχω samsung , αν σε ενδιαφερει να παρεις καποιο samsung με snapdragon, μιας και τωρα φερνει τετοια στην ευρωπη και θα εχεις και την εγγυηση. ( αν το φερεις απο εξω με snapdragon δεν σε καλυπτει η εγγυηση εδω, το θεωρουν ξενο σωμα, μιας και στην ευρωπη προωθουν μονο τον δικο τους, μονοπωλια ειναι οτι θελουν κανουν, τουλαχιστον η iphone που σεβεται τον πελατη δινει παγκοσμιως εγγυηση για οποιοδηποτε μοντελο της εστω και για ενα χρονο , αλλα η samsung ποτε δεν θα γινει iphone οτι και να κανει ).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiatsek είπε

Για τα άλλα 2 που ανέφερα καμία άποψη ? Nord , poco

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο σίγουρα το poco, πιο ολοκληρωμένη συσκευή και με τρομερή μπαταρία που το nord υστερεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει προσφορά OnePlus Nord N10 €308 με δώρο ασύρματα Bluetooth ακουστικά. Κοτσοβολος και Γερμανός

Επεξ/σία από CaptainChris
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...